Povezane vesti

"Sa koliko frajera si bila?!" Stanija udarila na Maju! Marinkovićka otkrila i da li je bila sa Desingericom, nije mogla više…

"Sa koliko frajera si bila?!" Stanija udarila na Maju! Marinkovićka otkrila i da li je bila sa Desingericom, nije mogla više…

Kurir pre 9 sati
Stanija je sinoć ušla u "Elitu 9", a nakon što se suočila sa bivšim verenikom Asminom Durdžićem i iznela intimne detalje njihovog odnosa na red je došla i njena nekadašnja prijateljica Maja Marinković. Tokom rasprave za crnim stolom Maju su pitali zbog… »
Asmin spava sa Stanijom! Maju poslao u krevet, pa otrčao kod bivše verenice! Evo kako je Marinkovićka reagovala (foto)

Asmin spava sa Stanijom! Maju poslao u krevet, pa otrčao kod bivše verenice! Evo kako je Marinkovićka reagovala (foto)

Kurir pre 10 sati
Asmin Durdžić je tokom popodnevnog odmora dugo odbijao da se odvoji od Maje Marinković, a onda je ipak popustio i otišao kod Stanije Dobrojević. Ušuškao je Maju u krevet, pokrio i izljubio, a nakon toga krenuo u izolaciju kod bivše verenice. Starleti… »
Skandal u Eliti, Stanija ošamarila Asmina: Leti perje na sve strane, isplivale sve tajne

Skandal u Eliti, Stanija ošamarila Asmina: Leti perje na sve strane, isplivale sve tajne

Mondo pre 12 sati
Stanija Dobrojević (41) je ulaskom u Elitu 9 unela potpuni preokret toka rijalitija. Kao što je i očekivano, došlo je do turbulencije zbog njenog Stanijinog odnosa sa Asminom Durdžićem. Nastao je veliki sukob i haos, a u sve se odmah umešala i Aneli… »
"Ošamarila sam ga kad sam saznala da ima ženu i dete" – suočavanje Stanije, Aneli i Asmina – haos u Eliti!

"Ošamarila sam ga kad sam saznala da ima ženu i dete" – suočavanje Stanije, Aneli i Asmina – haos u Eliti!

Telegraf pre 13 sati
U rijalitiju "Elita 9", došlo je do potpunog haosa kada su se sukobili Stanija Dobrojević, Asmin Durdžić i Aneli Ahmić, otkrivajući javnosti nepoznate detalje iz svojih veza. - Aneli, uništila si ga svojim ulaskom. On je postao rijaliti učesnik - rekla… »
Stanija ošamarila Asmina, skandal u eliti! Isplivale tajne, leti perje na sve strane: "Tebe boli što si ljubavnica!"

Stanija ošamarila Asmina, skandal u eliti! Isplivale tajne, leti perje na sve strane: "Tebe boli što si ljubavnica!"

Kurir pre 14 sati
Svi su očekivali totalnu promenu toka rijalitija, kao što je Stanija Dobrojević nekoliko sati pre ulaska i najavila. Tako je u Eliti 9 došlo do turbulencije zbog Stanijinog odnosa sa Asminom Durdžićem. Nastao je veliki sukob, a umešala se i Aneli Ahmić… »
Stanija otkrila kako je saznala da je Asmin u braku: Na brutalan način saznala istinu: "Svaki dan sam pričala"

Stanija otkrila kako je saznala da je Asmin u braku: Na brutalan način saznala istinu: "Svaki dan sam pričala"

Telegraf pre 15 sati
Stanija Dobrojević otvorila je dušu ulaskom u Eliti 9 i pred svima stala i ispričala svoju stranu priče o turbulentnoj vezi sa Asminom. Iako je javnost mesecima brujala o ovom ljubavnom trouglu, starleta je sada do detalja otkrila tačan trenutak i… »
"Ošamarila sam ga kad sam saznala da ima ženu i dete, a onda sam mu dala drugu šansu": Brutalno suočavanje Stanije, Aneli i…

"Ošamarila sam ga kad sam saznala da ima ženu i dete, a onda sam mu dala drugu šansu": Brutalno suočavanje Stanije, Aneli i…

Blic pre 15 sati
Lepi Mića je kritikovao ponašanje učesnika i otkrio da je Asmin varao Staniju sa Majom, a Aneli sa Stanijom. Stanija je objasnila da nije znala za Asminov porodični život, da ga je fizički napala kada je saznala za prevare, ali mu je nakon dva meseca… »
"Nismo imali odnose 2 godine, stavila sam katanac", Stanija šokirala priznanjem o Asminu, Aneli se umešala

"Nismo imali odnose 2 godine, stavila sam katanac", Stanija šokirala priznanjem o Asminu, Aneli se umešala

Telegraf pre 18 sati
Starleta Stanija Dobrojević ušla je sinoć u Elitu 9 i odmah iznela šokantne detalje veze sa bivšim verenikom Asminom Durdžićem. Sa knedlom u grlu govorila je o trenutku kad je zatrudnela sa Asminom, a potom, nažalost, izgubila bebu, o čemu možete čitati… »
Stanija otkrila kako je saznala da je Asmin oženjen: Na brutalan način je istina pljusnula u lice: "Sedeli smo na večeri u…

Stanija otkrila kako je saznala da je Asmin oženjen: Na brutalan način je istina pljusnula u lice: "Sedeli smo na večeri u…

Blic pre 19 sati
Stanija tvrdi da nije znala da je ljubavnica Asminu i da on ima brak Kako je otkrila u Eliti 9, sve je saznala u trenutku kada je izgubila bebu Stanija Dobrojević otvorila je dušu ulaskom u Eliti 9 i pred svima stala i ispričala svoju stranu priče o… »
Asmin se uplašio da ne izgubi Maju zbog Stanije, u krevetu joj priznao: Evo šta je očekivao

Asmin se uplašio da ne izgubi Maju zbog Stanije, u krevetu joj priznao: Evo šta je očekivao

Blic pre 19 sati
Asmin i Maja su nakon Stanijinog povlačenja imali napet razgovor o tome na čijoj će strani biti Maja. Maja je pokazala frustraciju i neizvesnost u vezi svog odnosa sa Asminom i Stanijom. Sinoćni ulazak Stanije Dobrojević u "Belu kuću" izazvao je pravu… »
Asmin se uplašio da ne izgubi Maju zbog Stanije! Legao u krevet, pa joj sve priznao: "Očekivao sam da ćeš..."

Asmin se uplašio da ne izgubi Maju zbog Stanije! Legao u krevet, pa joj sve priznao: "Očekivao sam da ćeš..."

Telegraf pre 20 sati
Sinoć je nastao potpuni haos u Beloj kući kada je ušla Stanija Dobrojević. Starleta je odmah uletela i svima jasno stavila do znanja da je u rijalitiju isključivo kako bi raščistila odnose sa bivšim verenikom Asminom Durdžićem, njegovom bivšom suprugom… »
Šok suočavanje Stanije i Asmina: "Nismo imali odnose 2 godine, stavila sam katanac i ozdravila", a onda je Aneli otkrila…

Šok suočavanje Stanije i Asmina: "Nismo imali odnose 2 godine, stavila sam katanac i ozdravila", a onda je Aneli otkrila…

Blic pre 22 sata
Asmin je priznao da je pre ulaska u rijaliti upoznao drugu devojku iz Srbije koja živi u Italiji i da bi bio sa njom da nije ušao u šou. Aneli Ahmić je javno optužila Asmina da ju je sve vreme kontaktirao dok je bio u vezi sa Stanijom, dodatno… »
"Asmin mi je davao injekcije da bih održala trudnoću" Stanija Dobrojević na ivici suza o gubitku bebe: Bila sam biljka

"Asmin mi je davao injekcije da bih održala trudnoću" Stanija Dobrojević na ivici suza o gubitku bebe: Bila sam biljka

Kurir pre 24 sata
Stanija Dobrojević iznela je detalje veze sa Asminom Durdžićem. Sa knedlom u grlu je govorila o trudnoći i gubitku bebe. Stanija je rekla da joj je najteže da priča o trudnoći koju je priželjkivala, a kaže da misli da je bebu izgubila zbog stresa i… »
"Hoćeš da ti pomognem da je smuvaš": Stanija urnisala bivšeg dečka i Maju Marinković

"Hoćeš da ti pomognem da je smuvaš": Stanija urnisala bivšeg dečka i Maju Marinković

Mondo pre 24 sata
Starleta Stanija Dobrojević ušla je sinoć u Elitu kako bi stavila tačku na odnos sa Asminom Dudržićem i iako se prvobitno pozdravila s Majom Marinković, zamerila joj je što je bliska s njenim bivšim verenikom. Stvari su ubrzo eskalirale, a priču je… »
"Svi su ga stavljali, samo Aki nije": Stanija brutalno isponižvala Maju Marinković noćas, nastao haos

"Svi su ga stavljali, samo Aki nije": Stanija brutalno isponižvala Maju Marinković noćas, nastao haos

Telegraf pre 24 sata
Stanija Dobrojević sinoć je, 30. marta ušla u Elitu, a na kraju emisije "Pretres nedelje" neverovatno je javno isponižavala nekada drugaricu, Maju Marinković. - Filip je rekao: ''Ne može kepec ni Maju da j*be'' - rekao je Milan. - Zamisli kad on sanja… »
Stanija i Maja se izgrlile, Asmin prebledeo: Bivša ga ponizila pred svima: "Nije vredan naše svađe"

Stanija i Maja se izgrlile, Asmin prebledeo: Bivša ga ponizila pred svima: "Nije vredan naše svađe"

Blic pre 1 dan
Izjavila je da joj neće teško pasti da gleda Maju i Asmina zajedno, jer ih već dugo gleda na televiziji Pričom i ponašanjem Stanija je poručila da želi da ostane dosledna sebi i izbegava konflikte u rijalitiju Stanija Dobrojević je odmah po ulasku u… »
Stanija plače, otkrila kako je izgubila bebu: "Bila sam kao biljka! Asmin mi je davao injekcije za trudnoću"

Stanija plače, otkrila kako je izgubila bebu: "Bila sam kao biljka! Asmin mi je davao injekcije za trudnoću"

Telegraf pre 1 dan
Starleta Stanija Dobrojević ušla je u Elitu 9 i odmah iznela šokantne detalje veze sa bivšim verenikom Asminom Durdžićem. Sa knedlom u grlu govorila je o trenutku kad je zatrudnela sa Asminom, a potom, nažalost, izgubila bebu. Prvo je otkrila kako je… »
"Asmin mi je davao injekcije da bih održala trudnoću": Stanija Dobrojević na ivici suza o gubitku bebe: "Bila sam kao biljka"…

"Asmin mi je davao injekcije da bih održala trudnoću": Stanija Dobrojević na ivici suza o gubitku bebe: "Bila sam kao biljka"…

Blic pre 1 dan
Po ulasku u rijaliti zagrlila je Maju Marinković i izjavila da Asmin nije vredan svađe među njima Poručila je da je u rijaliti došla zbog sebe i da želi da ispriča svoju trogodišnju priču do kraja Stanija Dobrojević iznela je detalje veze sa Asminom… »

Vesti dana »