Povezane vesti
Ministar odbrane Italije o ratu u Iranu: "Imam zastrašujuće informacije. Ne spavam zbog onoga što dolazi"
Telegraf 31.03.2026
Ekonomski cunami na pomolu? Italijanski ministar odbrane, Gvido Krozeto, uputio je jednu od najmračnijih poruka od početka krize na Bliskom istoku, priznajući da su informacije kojima raspolaže "zastrašujuće". U razgovoru za list la Repubblica… »
Italijanski ministar: Imam zastrašujuće informacije, ne spavam zbog onoga što dolazi
Danas 31.03.2026
Italijanski ministar odbrane Gvido Kroseto izneo je dramatično upozorenje o ratu sa Iranom, navodeći da raspolaže „zastrašujućim” informacijama koje ukazuju na eskalaciju sukoba čije će posledice osetiti čitava Evropa. U intervjuu za list La Repubblica… »
"Imam zastrašujuće informacije, noćima ne spavam" Dramatično upozorenje italijanskog ministra: Evropi preti pakao, rat sa…
Blic 30.03.2026
Italijanski ministar odbrane Gvido Krozeto upozorio je na mogućnost izbijanja rata s Iranom, tvrdeći da ima zabrinjavajuće informacije On smatra da bi rat sa Iranom bio složeniji i dugotrajniji od sukoba u Ukrajini, zbog veličine i snage Irana… »
Vesti dana »
Tramp stigao u Peking uz svečani doček i crveni tepih, dočekao ga potpredsednik Kine
Radio 021 pre 26 minutajoš 55 povezanih
U Skupštini žustra polemika vlasti i opozicije o izbornim zakonima, oprečni stavovi o ispunjavanju preporuka ODIHR-a
RTV pre 1 satjoš 44 povezane
Zelenski: Ukrajinski stručnjaci idu u Letoniju da štite vazdušni prostor
Politika pre 1 satjoš 25 povezanih