Повезане вести
Италијански министар: Имам застрашујуће информације, не спавам због онога што долази
Данас пре 5 минута
Италијански министар одбране Гвидо Кросето изнео је драматично упозорење о рату са Ираном, наводећи да располаже „застрашујућим” информацијама које указују на ескалацију сукоба чије ће последице осетити читава Европа. У… »
Министар обране Италије о рату у Ирану: "Имам застрашујуће информације. Не спавам због онога што долази"
Телеграф пре 3 сата
Економски цунами на помолу? Италијански министар одбране, Гвидо Крозето, упутио је једну од најмрачнијих порука од почетка кризе на Блиском истоку, признајући да су информације којима располаже "застрашујуће". У разговору за лист… »
"Имам застрашујуће информације, ноћима не спавам" Драматично упозорење италијанског министра: Европи прети пакао, рат са…
Блиц пре 12 сати
Италијански министар одбране Гвидо Крозето упозорио је на могућност избијања рата с Ираном, тврдећи да има забрињавајуће информације Он сматра да би рат са Ираном био сложенији и дуготрајнији од сукоба у Украјини, због величине… »
Вести дана »
Погођен кувајтски танкер, опасност од изливања нафте; четири израелска војника погинула у Либану
РТС пре 30 минутајош 36 повезаних
Стижу нови пљускови, овог дана ће бити најкритичније: РХМЗ објавио детаљну прогнозу и упалио метеоаларме
Мондо пре 55 минутајош 24 повезане
"Договор Вучића и Путина јасно показује да Русија неће оставити Србију без гаса"
Б92 пре 10 минутајош 14 повезаних