Povezane vesti

"Od Željka Mitrovića sam dobio više para nego svi učesnici rijalitija": Voditelj šokirao tvrdnjama o primanjima i stanu koji…

"Od Željka Mitrovića sam dobio više para nego svi učesnici rijalitija": Voditelj šokirao tvrdnjama o primanjima i stanu koji…

Blic pre 11 sati
Za svoje učešće tražila je veoma visoki honorar, koji je i sama potvrdila. Crnogorski voditelj Božo Dobriša tvrdi da je od Željka Mitrovića dobio veći prihod nego bilo ko drugi u rijalitiju. Starleta Stanija Dobrojević se sinoć uselila u rijaliti program… »
Stanija ušla u Elitu u haljini od 18.000 RSD? Uzela najveći honorar u istoriji rijalitija, a toaletu platila smešno

Stanija ušla u Elitu u haljini od 18.000 RSD? Uzela najveći honorar u istoriji rijalitija, a toaletu platila smešno

Mondo pre 12 sati
Ulazak Stanije Dobrojević u rijaliti "Elitu 9" nedeljama unazad je najavljivan, a popularna starleta konačno se sinoć uselila na imanje u Šimanovcima. Iako je njen boravak u rijalitiju vremenski ograničen, te neće ostati do samog kraja i boriti se za… »
"Od Mitrovića sam dobio više od svih rijaliti učesnika!" Voditelj Pinka se oglasio i šokirao: Kakav Stanijin honorar, meni je…

"Od Mitrovića sam dobio više od svih rijaliti učesnika!" Voditelj Pinka se oglasio i šokirao: Kakav Stanijin honorar, meni je…

Kurir pre 13 sati
Stanija Dobrojević se sinoć uselila u Elitu 9, a njen ulazak bio je dugo očekivan i najavljivan. Došla je iz Amerike kako bi se suočila sa bivšim verenikom Asminom Durdžićem, a za svoje učešće je tražila papreno veliki honorar. Kako je otkrila pred… »
Ovo su detalji ugovora stanije Dobrojević: Uzela ogroman honorar ulaskom u Elitu 9, a imala je jedan ozbiljan uslov

Ovo su detalji ugovora stanije Dobrojević: Uzela ogroman honorar ulaskom u Elitu 9, a imala je jedan ozbiljan uslov

Kurir pre 21 sat
Stanija Dobrojević sinoć se uselila u Elitu 9, a njen ulazak bio je dugo očekivan i najavljivan. Starleta je došla iz Amerike kako bi se suočila sa bivšim verenikom Asminom Durdžićem, a za svoje učešće je tražila papreno veliki honorar. Stanija je… »
Ovo su detalji ugovora stanije Dobrojević: Za "Elitu 9" uzela ogroman honorar, a jedan uslov je bio najvažniji

Ovo su detalji ugovora stanije Dobrojević: Za "Elitu 9" uzela ogroman honorar, a jedan uslov je bio najvažniji

Blic pre 22 sata
U iskrenoj ispovesti je govorila o emotivnom gubitku bebe, za šta krivi stres i previše aktivan način života Za svoje učešće je dobila najveći honorar, ali tvrdi da novac nije bio njen glavni motiv Stanija Dobrojević sinoć se uselila u Elitu 9, a njen… »
Ovo su detalji Stanijinog ugovora sa Mitrovićima: Uzela je ogromne pare, jedan detalj je posebno važan

Ovo su detalji Stanijinog ugovora sa Mitrovićima: Uzela je ogromne pare, jedan detalj je posebno važan

Telegraf pre 22 sata
Stanija Dobrojević sinoć je spektakularno ušla u Elitu 9, a njen ulazak bio je dugo očekivan i najavljivan. Starleta je došla iz Amerike kako bi se suočila sa bivšim verenikom, a za svoje učešće je tražila papreno veliki honorar. Stanija je potpisala… »

Vesti dana »