Повезане вести

"Од Жељка Митровића сам добио више пара него сви учесници ријалитија": Водитељ шокирао тврдњама о примањима и стану који…

"Од Жељка Митровића сам добио више пара него сви учесници ријалитија": Водитељ шокирао тврдњама о примањима и стану који…

Блиц 31.03.2026
За своје учешће тражила је веома високи хонорар, који је и сама потврдила. Црногорски водитељ Божо Добриша тврди да је од Жељка Митровића добио већи приход него било ко други у ријалитију. Старлета Станија Добројевић се синоћ… »
Станија ушла у Елиту у хаљини од 18.000 РСД? Узела највећи хонорар у историји ријалитија, а тоалету платила смешно

Станија ушла у Елиту у хаљини од 18.000 РСД? Узела највећи хонорар у историји ријалитија, а тоалету платила смешно

Мондо 31.03.2026
Улазак Станије Добројевић у ријалити "Елиту 9" недељама уназад је најављиван, а популарна старлета коначно се синоћ уселила на имање у Шимановцима. Иако је њен боравак у ријалитију временски ограничен, те неће остати до самог… »
"Од Митровића сам добио више од свих ријалити учесника!" Водитељ Пинка се огласио и шокирао: Какав Станијин хонорар, мени је…

"Од Митровића сам добио више од свих ријалити учесника!" Водитељ Пинка се огласио и шокирао: Какав Станијин хонорар, мени је…

Курир 31.03.2026
Станија Добројевић се синоћ уселила у Елиту 9, а њен улазак био је дуго очекиван и најављиван. Дошла је из Америке како би се суочила са бившим вереником Асмином Дурџићем, а за своје учешће је тражила папрено велики хонорар… »
Ово су детаљи уговора станије Добројевић: Узела огроман хонорар уласком у Елиту 9, а имала је један озбиљан услов

Ово су детаљи уговора станије Добројевић: Узела огроман хонорар уласком у Елиту 9, а имала је један озбиљан услов

Курир 31.03.2026
Станија Добројевић синоћ се уселила у Елиту 9, а њен улазак био је дуго очекиван и најављиван. Старлета је дошла из Америке како би се суочила са бившим вереником Асмином Дурџићем, а за своје учешће је тражила папрено велики… »
Ово су детаљи уговора станије Добројевић: За "Елиту 9" узела огроман хонорар, а један услов је био најважнији

Ово су детаљи уговора станије Добројевић: За "Елиту 9" узела огроман хонорар, а један услов је био најважнији

Блиц 31.03.2026
У искреној исповести је говорила о емотивном губитку бебе, за шта криви стрес и превише активан начин живота За своје учешће је добила највећи хонорар, али тврди да новац није био њен главни мотив Станија Добројевић синоћ се… »
Ово су детаљи Станијиног уговора са Митровићима: Узела је огромне паре, један детаљ је посебно важан

Ово су детаљи Станијиног уговора са Митровићима: Узела је огромне паре, један детаљ је посебно важан

Телеграф 31.03.2026
Станија Добројевић синоћ је спектакуларно ушла у Елиту 9, а њен улазак био је дуго очекиван и најављиван. Старлета је дошла из Америке како би се суочила са бившим вереником, а за своје учешће је тражила папрено велики хонорар… »

Вести дана »