Povezane vesti

Kristijan ne da imovinu pokojne prijateljice Stele! Uselio se u kuću pa poručio: Uložio sam u nju 58.000 evra, stavio sam…

Kristijan ne da imovinu pokojne prijateljice Stele! Uselio se u kuću pa poručio: Uložio sam u nju 58.000 evra, stavio sam…

Kurir pre 20 dana
Nakon tragične smrti Stele Savić prošle nedelje, koja je pronađena mrtva u ventilacionom otvoru, Kristijan Golubović najavio je pokretanje pravne borbe za njenu imovinu, tvrdeći da na to ima legitimno pravo. Istovremeno, oštro je odbacio optužbe da je na… »
(Foto) Ovo je kuća Stele Savić na Zvezdari za koju se bori Kristijan Golubović: Oronula fasada, buđavi zidovi, unutra svuda…

(Foto) Ovo je kuća Stele Savić na Zvezdari za koju se bori Kristijan Golubović: Oronula fasada, buđavi zidovi, unutra svuda…

Kurir pre 20 dana
Ekipa našeg portala posetila je kuću u kojoj je do pre pet godina živela Stela Savić, čija je tragična sudbina potresla javnost, a za koju se nakon njen smrti bori njen prijatelj Kristijan Golubović. Podsetimo, Stela je izgubila život u nesvakidašnjim… »
Kristijan Golubović pokreće bitku za Stelinu imovinu, nakon što je nađena mrtva: "Uložio sam 58.300 evra"

Kristijan Golubović pokreće bitku za Stelinu imovinu, nakon što je nađena mrtva: "Uložio sam 58.300 evra"

Telegraf pre 20 dana
Nakon tragične smrti Stele Savić prošle nedelje, koja je pronađena mrtva u ventilacionom otvoru, Kristijan Golubović najavio je pokretanje pravne borbe za njenu imovinu, tvrdeći da na to ima legitimno pravo. Istovremeno, oštro je odbacio optužbe da je na… »
"Pet godina izdržavanja Stele Savić me je koštalo 58.360 evra", Kristijan Golubović o prijateljici koja je pronađena mrtva…

"Pet godina izdržavanja Stele Savić me je koštalo 58.360 evra", Kristijan Golubović o prijateljici koja je pronađena mrtva…

Blic pre 20 dana
Za sahranu prijateljice dao je 3.500 evra i najavio da će ući u sudski proces kako bi dobio deo kuće, koji bi prosledio u humanitarne svrhe. Stelini roditelji su mu, prema njegovim rečima, dužni 28.000 evra. Bivši rijaliti učesnik Kristijan Golubović bio… »
Kristijan Golubović odlučan u nameri: Samo mrtvog mogu da me iznesu iz Steline kuće

Kristijan Golubović odlučan u nameri: Samo mrtvog mogu da me iznesu iz Steline kuće

Kurir pre 20 dana
Kristijan Golubović je odlučio da životom brani imovinu prijateljice Stele Savić, koja je preminula pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima u ventilacionom otvoru na Zvezdari, a kojoj je, kako tvrdi, bio staratelj. Rijaliti zvezda uvela je ekipu Kurira u… »
Ovako izgleda kuća Stele Savić za koju se bori Golubović: stavio katanac, „uložio sam 58.000 € u nju, idem do kraja“

Ovako izgleda kuća Stele Savić za koju se bori Golubović: stavio katanac, „uložio sam 58.000 € u nju, idem do kraja“

Mondo pre 20 dana
Stela Savić je izgubila život u nesvakidašnjim okolnostima, nakon što je završila u ventilacionom otvoru, gde je i preminula. Sahranjena je na groblju Lešće u subotu, 28. marta. U njenom domu na Zvezdari je muk. Samo se čuje glas Kristijana Golubovića… »
"Njeni roditelji mi duguju 28.000 €", Kristijan otkrio potresne detalje o Steli Savić i pokazao gde je živela

"Njeni roditelji mi duguju 28.000 €", Kristijan otkrio potresne detalje o Steli Savić i pokazao gde je živela

Telegraf pre 20 dana
Bivši rijaliti učesnik Kristijan Golubović izneo je niz tvrdnji o odnosu sa pokojnom Stelom Savić, čije je telo pronađeno u ventilacionom otvoru na Vračaru, otkrivajući detalje koji su ponovo uzburkali javnost. Kako je naveo u razgovoru za medije, sa… »
Ovo je kuća Stele Savić koja je pronađena mrtva u ventilacionom otvoru na Vračaru. Kristijan Golubović otkrio potresne…

Ovo je kuća Stele Savić koja je pronađena mrtva u ventilacionom otvoru na Vračaru. Kristijan Golubović otkrio potresne…

Blic pre 20 dana
Za sahranu je dao 3.500 evra, a u sudskom postupku će tražiti deo kuće da bi novac donirao u humanitarne svrhe. Kristijan navodi da su Stelini roditelji njemu dužni 28.000 evra. Kristijan Golubović bio je prijatelj sa Stelom Savić, čije beživotno telo je… »
"Boriću se za stelinu imovinu, uložio sam: 58.000 evra u nju" Kristijan Golubović tvrdi da je on jedini naslednik: "u ovoj…

"Boriću se za stelinu imovinu, uložio sam: 58.000 evra u nju" Kristijan Golubović tvrdi da je on jedini naslednik: "u ovoj…

Blic pre 20 dana
Navodi da je godinama finansijski brinuo o Steli, plaćao njeno izdržavanje, lečenje i sahranu. Golubović tvrdi da poseduje dokumentaciju o starateljstvu i da je zakonski ovlašćen da raspolaže imovinom, a kuću je fizički obezbedio promenom brava. Nakon… »
"Promenio sam bravu, ne dam porodici da prodaje investitorima": Kristijan potražuje imovinu žene nađene u ventilaciji

"Promenio sam bravu, ne dam porodici da prodaje investitorima": Kristijan potražuje imovinu žene nađene u ventilaciji

Mondo pre 20 dana
Golubović ističe da je sa porodicom Savić povezan još od detinjstva i da je sa Stelom poslednje četiri godine uložio 58.300 evra, kao i da mu njeni roditelji duguju 28.000. Kako navodi, njihovo prijateljstvo trajalo je decenijama, tokom kojih joj je… »

Vesti dana »