Повезане вести
Овако изгледа кућа Стеле Савић за коју се бори Голубовић: ставио катанац, „уложио сам 58.000 € у њу, идем до краја“
Мондо пре 37 минута
Стела Савић је изгубила живот у несвакидашњим околностима, након што је завршила у вентилационом отвору, где је и преминула. Сахрањена је на гробљу Лешће у суботу, 28. марта. У њеном дому на Звездари је мук. Само се чује глас… »
(Фото) Ово је кућа Стеле Савић на Звездари за коју се бори Кристијан Голубовић: Оронула фасада, буђави зидови, унутра свуда…
Курир пре 1 сат
Екипа нашег портала посетила је кућу у којој је до пре пет година живела Стела Савић, чија је трагична судбина потресла јавност, а за коју се након њен смрти бори њен пријатељ Кристијан Голубовић. Подсетимо, Стела је изгубила… »
"Њени родитељи ми дугују 28.000 €", Кристијан открио потресне детаље о Стели Савић и показао где је живела
Телеграф пре 1 сат
Бивши ријалити учесник Кристијан Голубовић изнео је низ тврдњи о односу са покојном Стелом Савић, чије је тело пронађено у вентилационом отвору на Врачару, откривајући детаље који су поново узбуркали јавност. Како је навео у… »
Ово је кућа Стеле Савић која је пронађена мртва у вентилационом отвору на Врачару. Кристијан Голубовић открио потресне…
Блиц пре 2 сата
За сахрану је дао 3.500 евра, а у судском поступку ће тражити део куће да би новац донирао у хуманитарне сврхе. Кристијан наводи да су Стелини родитељи њему дужни 28.000 евра. Кристијан Голубовић био је пријатељ са Стелом… »
"Борићу се за стелину имовину, уложио сам: 58.000 евра у њу" Кристијан Голубовић тврди да је он једини наследник: "у овој…
Блиц пре 8 сати
Наводи да је годинама финансијски бринуо о Стели, плаћао њено издржавање, лечење и сахрану. Голубовић тврди да поседује документацију о старатељству и да је законски овлашћен да располаже имовином, а кућу је физички обезбедио… »
"Борићу се до краја за стелину имовину, уложио сам 58.000 евра у њу" Кристијан Голубовић бесан, не да наследство своје…
Курир пре 8 сати
Након трагичне смрти Стеле Савић прошле недеље, која је пронађена мртва у вентилационом отвору, Кристијан Голубовић најавио је покретање правне борбе за њену имовину, тврдећи да на то има легитимно право. Истовремено, оштро је… »
"Променио сам браву, не дам породици да продаје инвеститорима": Кристијан потражује имовину жене нађене у вентилацији
Мондо пре 10 сати
Голубовић истиче да је са породицом Савић повезан још од детињства и да је са Стелом последње четири године уложио 58.300 евра, као и да му њени родитељи дугују 28.000. Како наводи, њихово пријатељство трајало је… »
Кристијан Голубовић покреће битку за Стелину имовину, након што је нађена мртва: "Уложила сам 58.300 евра"
Телеграф пре 11 сати
Након трагичне смрти Стеле Савић прошле недеље, која је пронађена мртва у вентилационом отвору, Кристијан Голубовић најавио је покретање правне борбе за њену имовину, тврдећи да на то има легитимно право. Истовремено, оштро је… »
Вести дана »
Смрт студенткиње Филозофског факултета: Полиција у Ректорату Београдског универзитета
BBC News пре 1 сатјош 120 повезаних
И СНС и група грађана Један тим оцениле изборне резултате у Лучанима као победу
Сербиан Невс Медиа пре 1 сатјош 29 повезаних
Национални конвент позвао Европски парламент да успостави дугорочну посматрачку мисију за наредне парламентарне изборе у Србији
Инсајдер пре 3 сатајош 39 повезаних
Рат у Ирану убрзао инфлацију у еврозони: ЕЦБ пред новим одлукама о каматама
Блоомберг Адриа пре 2 сатајош 29 повезаних