Povezane vesti

Vedrana Rudan prva u svetu lečena novom terapijom: “Sada ponovo živim”

Vedrana Rudan prva u svetu lečena novom terapijom: “Sada ponovo živim”

Nedeljnik pre 14 sati
Spisateljica Vedrana Rudan prva je pacijentkinja na kojoj je primenjena nova metoda – hiperbarična oksigenoterapija (HBOT), kojom su sanirane zdravstvene komplikacije do kojih je došlo usled lečenja primarne bolesti (tumora žučnih kanala). Ova metoda… »
Vedrana Rudan na korak da pobedi rak: "Hodam, jedem, pijem i ponovno živim"

Vedrana Rudan na korak da pobedi rak: "Hodam, jedem, pijem i ponovno živim"

B92 pre 13 sati
Književnica Vedrana Rudan oglasila se nakon što je, prva na svetu, podvgrnuta novoj metodi lečenja raka. "U KBC Rijeka, nova metoda lečenja, hiperbarična oksigenoterapija (HBOT), uspešno je primenjena kod pacijenta. Tom prilikom su otklonjene zdravstvene… »
"Danas hodam, jedem i imam 10 kg više" Vedrana Rudan prva pacijentkinja u svetu s novom metodom lečenja raka: objavila…

"Danas hodam, jedem i imam 10 kg više" Vedrana Rudan prva pacijentkinja u svetu s novom metodom lečenja raka: objavila…

Kurir pre 15 sati
U Kliničkom bolničkom centru u Rijeci uspešno je primenjena nova metoda lečenja- hiperbarična oksigenoterapija (HBOT), kojom su sanirane ozbiljne zdravstvene komplikacije nastale tokom terapije osnovne bolesti kod pacijentkinje sa tumorom žučnih puteva… »
"Danas hodam, jedem i imam 10 kg više": Vedrana Rudan prva pacijentkinja u svetu sa novom metodom lečenja raka

"Danas hodam, jedem i imam 10 kg više": Vedrana Rudan prva pacijentkinja u svetu sa novom metodom lečenja raka

Mondo pre 17 sati
U Kliničkom bolničkom centru u Rijeci uspešno je primenjena nova metoda lečenja - hiperbarična oksigenoterapija (HBOT), kojom su sanirane ozbiljne zdravstvene komplikacije nastale tokom terapije osnovne bolesti kod pacijentkinje sa tumorom žučnih puteva… »
Vedrana Rudan o borbi s rakom: "Pre dva meseca htela sam da umrem. A onda su isprobali tu metodu..."

Vedrana Rudan o borbi s rakom: "Pre dva meseca htela sam da umrem. A onda su isprobali tu metodu..."

Nova pre 18 sati
U Kliničkom bolničkom centru u Rijeci uspešno je primenjena nova metoda lečenja – hiperbarična oksigenoterapija (HBOT), kojom su sanirane ozbiljne zdravstvene komplikacije nastale tokom terapije osnovne bolesti kod pacijentkinje sa tumorom žučnih puteva… »
"Prva sam u svetu na kojoj doktori primenjuju ovakvo lečenje" Vedrana Rudan otkrila novosti o svom zdravstvenom stanju: "Ne…

"Prva sam u svetu na kojoj doktori primenjuju ovakvo lečenje" Vedrana Rudan otkrila novosti o svom zdravstvenom stanju: "Ne…

Blic pre 1 dan
Nakon dve godine borbe sa karcinomom i teških posledica po organizam, dospela je u stanje izuzetne agonije i gubitka kvaliteta života. Tim lekara iz KBC Rijeka odvažio se na revolucionarnu proceduru korišćenja hiperbarične oksigenoterapije (HBOT) u… »

Vesti dana »