Повезане вести

Ведрана Рудан прва у свету лечена новом терапијом: “Сада поново живим”

Ведрана Рудан прва у свету лечена новом терапијом: “Сада поново живим”

Недељник 31.03.2026
Списатељица Ведрана Рудан прва је пацијенткиња на којој је примењена нова метода – хипербарична оксигенотерапија (ХБОТ), којом су саниране здравствене компликације до којих је дошло услед лечења примарне болести (тумора… »
Ведрана Рудан на корак да победи рак: "Ходам, једем, пијем и поновно живим"

Ведрана Рудан на корак да победи рак: "Ходам, једем, пијем и поновно живим"

Б92 31.03.2026
Књижевница Ведрана Рудан огласила се након што је, прва на свету, подвгрнута новој методи лечења рака. "У КБЦ Ријека, нова метода лечења, хипербарична оксигенотерапија (ХБОТ), успешно је примењена код пацијента. Том приликом… »
"Данас ходам, једем и имам 10 кг више" Ведрана Рудан прва пацијенткиња у свету с новом методом лечења рака: објавила…

"Данас ходам, једем и имам 10 кг више" Ведрана Рудан прва пацијенткиња у свету с новом методом лечења рака: објавила…

Курир 31.03.2026
У Клиничком болничком центру у Ријеци успешно је примењена нова метода лечења- хипербарична оксигенотерапија (ХБОТ), којом су саниране озбиљне здравствене компликације настале током терапије основне болести код пацијенткиње… »
"Данас ходам, једем и имам 10 кг више": Ведрана Рудан прва пацијенткиња у свету са новом методом лечења рака

"Данас ходам, једем и имам 10 кг више": Ведрана Рудан прва пацијенткиња у свету са новом методом лечења рака

Мондо 31.03.2026
У Клиничком болничком центру у Ријеци успешно је примењена нова метода лечења - хипербарична оксигенотерапија (ХБОТ), којом су саниране озбиљне здравствене компликације настале током терапије основне болести код пацијенткиње… »
Ведрана Рудан о борби с раком: "Пре два месеца хтела сам да умрем. А онда су испробали ту методу..."

Ведрана Рудан о борби с раком: "Пре два месеца хтела сам да умрем. А онда су испробали ту методу..."

Нова 31.03.2026
У Клиничком болничком центру у Ријеци успешно је примењена нова метода лечења – хипербарична оксигенотерапија (ХБОТ), којом су саниране озбиљне здравствене компликације настале током терапије основне болести код пацијенткиње… »
"Прва сам у свету на којој доктори примењују овакво лечење" Ведрана Рудан открила новости о свом здравственом стању: "Не…

"Прва сам у свету на којој доктори примењују овакво лечење" Ведрана Рудан открила новости о свом здравственом стању: "Не…

Блиц 30.03.2026
Након две године борбе са карциномом и тешких последица по организам, доспела је у стање изузетне агоније и губитка квалитета живота. Тим лекара из КБЦ Ријека одважио се на револуционарну процедуру коришћења хипербаричне… »

Вести дана »