Povezane vesti

Ćerka i udovica izašle na groblje, utučene na godišnjicu Željkove smrti: Grob pretrpan cvećem

Ćerka i udovica izašle na groblje, utučene na godišnjicu Željkove smrti: Grob pretrpan cvećem

Telegraf pre 1 dan
Danas, 31. marta navršava se prva godišnjica od smrti biznismena Željka Rutovića, a naša ekipa uslikala je njegovu ćerku Aleksandru i udovicu Mirjanu na grobu. Njih dve su zajedno stigle na Rutovićev grob na Novom groblju malo pre 11 časova. Misica… »
"Zauvek tvoja, dok se ponovo ne sretnemo": Udovica Željka Rutovića objavila potresnu poruku: "Bebano moje, život bez tebe nije…

"Zauvek tvoja, dok se ponovo ne sretnemo": Udovica Željka Rutovića objavila potresnu poruku: "Bebano moje, život bez tebe nije…

Blic pre 1 dan
Aleksandra je opisala Željka kao čoveka čija energija i osmeh ostaju besmrtni u sećanju svih koji su ga poznavali. Ćerka Aleksandra je govorila o poslednjim danima oca i istakla da mu nedostaje više nego iko na svetu. Danas, 31. marta, navršava se tačno… »
"Život bez tebe nije isti" Godinu dana od smrti Željka Rutovića: Njegova udovica javno napisala reči koje kidaju dušu: Ti si…

"Život bez tebe nije isti" Godinu dana od smrti Željka Rutovića: Njegova udovica javno napisala reči koje kidaju dušu: Ti si…

Kurir pre 1 dan
Željko Rutović 31. marta prošle godine preminuo je posle duge i teške bolesti. Iza sebe je ostavio surpugu, decu, mnogobrojne prijatelje koji danas obeležavaju godinu dana bez svog najmilijeg. Mirjana Rutović oglasila se na drušvenim mrežama i uz… »
„Zauvek tvoja, dok se ponovo ne sretnemo“ Rutovićeva udovica se slomila, njene reči bole

„Zauvek tvoja, dok se ponovo ne sretnemo“ Rutovićeva udovica se slomila, njene reči bole

Telegraf pre 1 dan
Danas, 31. marta navršava se prva godišnjica od smrti biznismena Željka Rutovića, a emotivnim rečima se oglasila njegova supruga Mirjana. Udovica je objavila njihovu zajedničku sliku, pa se emotivnim rečima obratila. -Bebano moje, život bez tebe nije… »

Vesti dana »