Povezane vesti

Ćerka i udovica izašle na groblje, utučene na godišnjicu Željkove smrti: Grob pretrpan cvećem

Ćerka i udovica izašle na groblje, utučene na godišnjicu Željkove smrti: Grob pretrpan cvećem

Telegraf pre 30 dana
Danas, 31. marta navršava se prva godišnjica od smrti biznismena Željka Rutovića, a naša ekipa uslikala je njegovu ćerku Aleksandru i udovicu Mirjanu na grobu. Njih dve su zajedno stigle na Rutovićev grob na Novom groblju malo pre 11 časova. Misica… »
"Zauvek tvoja, dok se ponovo ne sretnemo": Udovica Željka Rutovića objavila potresnu poruku: "Bebano moje, život bez tebe nije…

"Zauvek tvoja, dok se ponovo ne sretnemo": Udovica Željka Rutovića objavila potresnu poruku: "Bebano moje, život bez tebe nije…

Blic pre 30 dana
Aleksandra je opisala Željka kao čoveka čija energija i osmeh ostaju besmrtni u sećanju svih koji su ga poznavali. Ćerka Aleksandra je govorila o poslednjim danima oca i istakla da mu nedostaje više nego iko na svetu. Danas, 31. marta, navršava se tačno… »
"Život bez tebe nije isti" Godinu dana od smrti Željka Rutovića: Njegova udovica javno napisala reči koje kidaju dušu: Ti si…

"Život bez tebe nije isti" Godinu dana od smrti Željka Rutovića: Njegova udovica javno napisala reči koje kidaju dušu: Ti si…

Kurir pre 30 dana
Željko Rutović 31. marta prošle godine preminuo je posle duge i teške bolesti. Iza sebe je ostavio surpugu, decu, mnogobrojne prijatelje koji danas obeležavaju godinu dana bez svog najmilijeg. Mirjana Rutović oglasila se na drušvenim mrežama i uz… »
„Zauvek tvoja, dok se ponovo ne sretnemo“ Rutovićeva udovica se slomila, njene reči bole

„Zauvek tvoja, dok se ponovo ne sretnemo“ Rutovićeva udovica se slomila, njene reči bole

Telegraf pre 30 dana
Danas, 31. marta navršava se prva godišnjica od smrti biznismena Željka Rutovića, a emotivnim rečima se oglasila njegova supruga Mirjana. Udovica je objavila njihovu zajedničku sliku, pa se emotivnim rečima obratila. -Bebano moje, život bez tebe nije… »

Vesti dana »