Povezane vesti
Prvo pojavljivanje Mirjane Pajković nakon hapšenja! Otkrila bizarne ponude koje dobija i šok potez koji sprema
Telegraf 31.03.2026
Bivša direktorka Direktorata za unapređenje i zaštitu ljudskih prava i sloboda u Ministarstvu ljudskih i manjinskih prava, Mirjana Pajković, večeras gostuje u emisiji kod Ognjena Amidžića, dok je dan ranije privedena zbog prebrze vožnje. Mirjana je… »
"Osnivam svoju stranku, zvaće se Seks" Mirjana Pajković priznala šta su joj tražili da uradi na sajtu za odrasle: "Za to sam…
Blic 31.03.2026
Izjavila je da je sigurna da će njena stranka ući u parlament. Na gostovanju kod Ognjena Amidžića otkrila je i neobičan zahtev koji je dobila na sajtu za odrasle – da za 300 dolara čisti kuću dva minuta. Bivša direktorka Direktorata za unapređenje i… »
Žestoka kazna za Mirjanu Pajković, oglasila se posle hapšenja: "Policija je bila bahata, oduzeti su mi automobil i telefon"
Kurir 31.03.2026
Bivša direktorka Direktorata za unapređenje i zaštitu ljudskih prava i sloboda u Ministarstvu ljudskih i manjinskih prava Mirjana Pajković potvrdila je da je kažnjena sa 1.000 evra, uz četiri meseca zabrane upravljanja vozilom B kategorije, jer je… »
Mirjana Pajković jurcala 200 kilometra na čas: Izrečene joj ozbiljne kazne, ovo su posledice
Mondo 31.03.2026
Bivša direktorka Direktorata za unapređenje i zaštitu ljudskih prava i sloboda u Ministarstvu ljudskih i manjinskih prava Mirjana Pajković potvrdila je da je kažnjena sa 1.000 evra, uz četiri meseca zabrane upravljanja vozilom B kategorije, jer je… »
"Oduzeli mi auto i telefon i testirali me na drogu i alkohol" Oglasila se Mirjana Pajković nakon hapšenja: Kažnjena sa 1.000…
Blic 30.03.2026
Mirjana Pajković je kažnjena sa 1.000 evra i zabranom upravljanja vozilom na četiri meseca zbog vožnje brzinom od 202 km/h na auto-putu Policija ju je uhapsila zbog nesavesne vožnje i privremeno oduzela automobil i telefon radi provera Bivša direktorka… »
Vesti dana »
Požar na deponiji u Jovanovcu ugašen, vatra zahvatila oko 70 ari
iKragujevac pre 22 minutajoš 27 povezanih
Nemačka ekstremno desničarska AfD ostvarila ubedljivu pobedu na regionalnim izborima
Beta pre 52 minutajoš 28 povezanih
Prognoza vremena za ponedeljak, 7. septembar: Jutro sveže, potom sunčano, do 32 stepena
Beta pre 2 satajoš 26 povezanih
Počela prijava za 6.000 dinara: Evo ko ima pravo na pomoć i ko ne mora da se prijavljuje
Glas juga pre 22 minutajoš 71 povezana
Danas vanredna sednica Vlade, Macut će zatražiti raspuštanje Skupštine
Beta pre 2 minutajoš 18 povezanih