Povezane vesti

Prvo pojavljivanje Mirjane Pajković nakon hapšenja! Otkrila bizarne ponude koje dobija i šok potez koji sprema

Prvo pojavljivanje Mirjane Pajković nakon hapšenja! Otkrila bizarne ponude koje dobija i šok potez koji sprema

Telegraf pre 5 sati
Bivša direktorka Direktorata za unapređenje i zaštitu ljudskih prava i sloboda u Ministarstvu ljudskih i manjinskih prava, Mirjana Pajković, večeras gostuje u emisiji kod Ognjena Amidžića, dok je dan ranije privedena zbog prebrze vožnje. Mirjana je… »
"Osnivam svoju stranku, zvaće se Seks" Mirjana Pajković priznala šta su joj tražili da uradi na sajtu za odrasle: "Za to sam…

"Osnivam svoju stranku, zvaće se Seks" Mirjana Pajković priznala šta su joj tražili da uradi na sajtu za odrasle: "Za to sam…

Blic pre 6 sati
Izjavila je da je sigurna da će njena stranka ući u parlament. Na gostovanju kod Ognjena Amidžića otkrila je i neobičan zahtev koji je dobila na sajtu za odrasle – da za 300 dolara čisti kuću dva minuta. Bivša direktorka Direktorata za unapređenje i… »
Žestoka kazna za Mirjanu Pajković, oglasila se posle hapšenja: "Policija je bila bahata, oduzeti su mi automobil i telefon"

Žestoka kazna za Mirjanu Pajković, oglasila se posle hapšenja: "Policija je bila bahata, oduzeti su mi automobil i telefon"

Kurir pre 18 sati
Bivša direktorka Direktorata za unapređenje i zaštitu ljudskih prava i sloboda u Ministarstvu ljudskih i manjinskih prava Mirjana Pajković potvrdila je da je kažnjena sa 1.000 evra, uz četiri meseca zabrane upravljanja vozilom B kategorije, jer je… »
Mirjana Pajković jurcala 200 kilometra na čas: Izrečene joj ozbiljne kazne, ovo su posledice

Mirjana Pajković jurcala 200 kilometra na čas: Izrečene joj ozbiljne kazne, ovo su posledice

Mondo pre 18 sati
Bivša direktorka Direktorata za unapređenje i zaštitu ljudskih prava i sloboda u Ministarstvu ljudskih i manjinskih prava Mirjana Pajković potvrdila je da je kažnjena sa 1.000 evra, uz četiri meseca zabrane upravljanja vozilom B kategorije, jer je… »
"Oduzeli mi auto i telefon i testirali me na drogu i alkohol" Oglasila se Mirjana Pajković nakon hapšenja: Kažnjena sa 1.000…

"Oduzeli mi auto i telefon i testirali me na drogu i alkohol" Oglasila se Mirjana Pajković nakon hapšenja: Kažnjena sa 1.000…

Blic pre 1 dan
Mirjana Pajković je kažnjena sa 1.000 evra i zabranom upravljanja vozilom na četiri meseca zbog vožnje brzinom od 202 km/h na auto-putu Policija ju je uhapsila zbog nesavesne vožnje i privremeno oduzela automobil i telefon radi provera Bivša direktorka… »

Vesti dana »