Повезане вести

"Може да буде свашта": Филип Петрушев се радо сећа дербија са Партизаном, али овај му је омиљени

"Може да буде свашта": Филип Петрушев се радо сећа дербија са Партизаном, али овај му је омиљени

Мондо пре 2 сата
Некадашњи кошаркаш Црвене звезде Филип Петрушев говорио је о култу вечитог дербија након што је поражен у Београду са Дубаијем. Крилни центар врло добро зна да се улог дуплира када играју Звезда и Партизан, а овог пута ће… »
Нвора у епизоди: "Питајте ме за Карлика у четвртак"

Нвора у епизоди: "Питајте ме за Карлика у четвртак"

Спортске.нет пре 3 сата
Кошаркаш Црвене звезде Џордан Нвора био је прилично задовољан после победе против Дубаија, додајући да је згуснут распоред током сезоне оставио трага на све у клубу, не желећи да даје помпезне изјаве уочи предстојећег вечитог… »
Да ли су кошаркаши Звезде на овај начин послали поруку Саши Обрадовићу због једног играча?

Да ли су кошаркаши Звезде на овај начин послали поруку Саши Обрадовићу због једног играча?

Телеграф пре 3 сата
Кошаркаши Црвене звезде су дошли до новог тријумфа у АБА лиги, они су славили против Дубаија у петом колу ТОП 8 фазе овог такмичења са 84:82 и то захваљујући резервисти, који се није наиграо ове сезоне у Евролиги - Стефану… »
Нвора одговорио Карлику: Причаћу о томе после утакмице!

Нвора одговорио Карлику: Причаћу о томе после утакмице!

Хот спорт пре 5 сати
Изјава Партизановог бека је изазвала бројне коментаре! Партизанов бек Карлик Џонс изјавио је како они желе да победе Звезду и онемогуће јој пласман у плеј-оф Евролиге. Џордан Нвора са појачањем стиже на дерби: Питајте ме после… »
"Видео сам изјаву Карлика Џонса" Плејмејкер Партизана запалио атмосферу пред дерби, огласио се и Нвора: Питајте ме после…

"Видео сам изјаву Карлика Џонса" Плејмејкер Партизана запалио атмосферу пред дерби, огласио се и Нвора: Питајте ме после…

Курир пре 7 сати
Црвена звезда у четвртак дочекује Партизан у 35. колу Евролиге. За црвено-беле меч је од изузетног резултатског значаја, јер се екипа бори за место у доигравању. С друге стране, Партизан нема резултатски императив, али налази се… »
"Рекао је то... знао је шта ради!" Није могло без Монекеа! Кошаркаш Звезде одговорио Карлику Џонсу, прштаће све у дербију!…

"Рекао је то... знао је шта ради!" Није могло без Монекеа! Кошаркаш Звезде одговорио Карлику Џонсу, прштаће све у дербију!…

Курир пре 7 сати
Плејмејкер Партизана је изазвао бројне реакције изјавом након победе против Валенсије у 34. колу Евролиге. Карлик Џонс је, подсетимо, причао о жељи да Партизан поремети Црвеној звезди планове за пласман у плеј-оф. То се… »
„Знао је шта ради и не смемо му дозволити да се последњи смеје“: Чима Монеке одговорио Карлику Џонсу

„Знао је шта ради и не смемо му дозволити да се последњи смеје“: Чима Монеке одговорио Карлику Џонсу

Данас пре 8 сати
Кошаркаши Црвене звезде дочекаће екипу Партизана у мечу 35. кола Евролиге. Поред чињенице да је реч о вечитом дербију, што је мотив сам по себи, меч добија додатни значај за изабранике Саше Обрадовића у контексту борбе за… »
Монеке и Звезда спремају одговор Карлику: "Не смемо да им дозволимо да се та с**ња

Монеке и Звезда спремају одговор Карлику: "Не смемо да им дозволимо да се та с**ња

Спортске.нет пре 8 сати
Кошаркаш Црвене звезде Чима Монеке гостовао је у подкасту Американос24 где је најавио предстојећи дерби у Евролиги. Дуел 35. кола елитног европског такмичења са собом увек носи посебну тежину. Овог пута, Звезди је победа од… »
Чима Монеке одговорио Карлику Џоунсу и запретио Партизану: "Да није рекао то што је рекао"

Чима Монеке одговорио Карлику Џоунсу и запретио Партизану: "Да није рекао то што је рекао"

Мондо пре 8 сати
Кошаркаш Црвене звезде Чима Монеке одговорио је Карлику Џоунсу на изјаву која је подигла велику буру пред дерби који се игра у оквиру 35. кола Евролиге. Црвено-бели морају да победе ако желе у плеј-оф, док су црно-бели у сјајној… »
Монеке: Карлик је знао шта ради

Монеке: Карлик је знао шта ради

Спорт клуб пре 9 сати
Чима Монеке је за грчки подкаст Американос говорио између осталог о предстојећем вечитом дербију. Са много аспеката ће предстојећи дерби бити занимљив. Чини се да најмање има такмичарског набоја јер је Звезда у борби за… »
"Има право да прича шта хоће" Озбиљно пецкања пред вечити дерби: Обрадовић коментарисао изјаву Карлика, плејмејкер Партизана…

"Има право да прича шта хоће" Озбиљно пецкања пред вечити дерби: Обрадовић коментарисао изјаву Карлика, плејмејкер Партизана…

Курир пре 10 сати
Кошаркаши Црвене звезде и Партизана одмериће снаге у 35. колу Евролиге. За кошаркаше Звезде овај меч је од изузетног значаја, пошто се екипа бори за место у доигравању. С друге стране, Партизан нема резултатски императив, али… »

Вести дана »