Povezane vesti

Veliki povratak Selin Dion: „Spremna sam za novi početak"

Veliki povratak Selin Dion: „Spremna sam za novi početak"

BBC News pre 6 sati
Iskreno i sa mnogo emocija, Dion je naglasila koliko joj je značila podrška koju je dobijala proteklih godina - svakodnevno je, kako kaže, osećala molitve, dobrotu i ljubav obožavaoca. Selin Dion najavila je veliki povratak na scenu - četiri godine pošto… »
Veliki povratak Selin Dion: ‘Spremna sam za novi početak’

Danas pre 5 sati
Selin Dion najavila je veliki povratak na scenu – četiri godine pošto joj je dijagnostikovana neizlečiva bolest koja je uticala na njen glas i sposobnost kretanja. Zvezda poznata po moćnim baladama kao što su My Heart Will Go On i Because You Loved Me… »
Veliki povratak Selin Dion: 'Spremna sam za novi početak'

NIN pre 5 sati
Selin Dion najavila je veliki povratak na scenu - četiri godine pošto joj je dijagnostikovana neizlečiva bolest koja je uticala na njen glas i sposobnost kretanja. Zvezda poznata po moćnim baladama kao što su My Heart Will Go On i Because You Loved Me… »

Južne vesti pre 5 sati
Selin Dion najavila je veliki povratak na scenu – četiri godine pošto joj je dijagnostikovana neizlečiva bolest koja je uticala na njen glas i sposobnost kretanja. Zvezda poznata po moćnim baladama kao što su My Heart Will Go On i Because You Loved Me… »
Pevačica Selin Dion najavila povratak na scenu

Pevačica Selin Dion najavila povratak na scenu

Euronews pre 5 sati
Selin Dion je na svoj 58. rođendan najavila da se vraća nastupima, uz seriju koncerata u Parizu koja počinje u septembru 2026. Posle godina provedenih van reflektora, tokom kojih se borila sa iscrpljujućim neurološkim oboljenjem, Selin Dion je spremna da… »
Selin Dion se vraća na scenu: Posle 4 godine pauze zbog bolesti kojoj nema leka, muzička diva zakazala 10 koncerata u Parizu

Selin Dion se vraća na scenu: Posle 4 godine pauze zbog bolesti kojoj nema leka, muzička diva zakazala 10 koncerata u Parizu

Kurir pre 6 sati
Selin Dionje najavila veliki povratak na scenu, četiri godine nakon što joj je dijagnostikovano neizlečivo stanje koje je uticalo na njen glas i sposobnost hodanja, piše BBC. Muzička diva će održati deset koncerata u pariskoj La Défense Areni u septembru… »

Radio 021 pre 5 sati
Iskreno i sa mnogo emocija, Dion je naglasila koliko joj je značila podrška koju je dobijala proteklih godina - svakodnevno je, kako kaže, osećala molitve, dobrotu i ljubav obožavaoca. Selin Dion najavila je veliki povratak na scenu - četiri godine pošto… »
Selin Dion najavila da se vraća na scenu koncertima u Parizu: Ajfelov toranj zasijao u njenu čast

Selin Dion najavila da se vraća na scenu koncertima u Parizu: Ajfelov toranj zasijao u njenu čast

Nova pre 7 sati
Selin Dion je obradovala obožavaoce širom sveta najavom velikog povratka na scenu. Upravo na svoj 58. rođendan, otkrila je da planira seriju od deset koncerata u Parizu tokom jeseni, što će ujedno biti njeni prvi značajniji nastupi nakon duže pauze… »
Selin Dion najavila povratničke koncerte u Parizu: "Spremna sam za ovo"

Selin Dion najavila povratničke koncerte u Parizu: "Spremna sam za ovo"

N1 Info pre 9 sati
Slavna kanadska pevačica Selin Dion najavila je povratak na scenu, četiri godine nakon što joj je dijagnostikovana neizlečiva bolest koja je uticala na njen glas i sposobnost hodanja. Dion, poznata po moćnim baladama poput "My Heart Will Go On" i… »

Vesti dana »