Povezane vesti

Seka Aleksić otkrila najneprijatnije pitanje koje je dobila i svima se okrenuo želudac: Veljko odmah reagovao

Seka Aleksić otkrila najneprijatnije pitanje koje je dobila i svima se okrenuo želudac: Veljko odmah reagovao

Mondo pre 6 sati
Nina Badrić održala je promociju novog albuma "Moji ljudi", najavivši i niz koncerata u Sava Centru, a na događaj je među prvima došla i Seka Aleksić. Ona se prisno pozdravila sa Milicom Pavlović, a potom je pred okupljenim medijima govorila i o… »
"Šta ima da me grliš, a ovamo me pljuješ": Milica Pavlović priznala da bi iskulirala Karleušu da je vidi (video)

"Šta ima da me grliš, a ovamo me pljuješ": Milica Pavlović priznala da bi iskulirala Karleušu da je vidi (video)

Mondo pre 6 sati
Milica Pavlović je došla da podrži Ninu Badrić na promociji njenog albuma "Moji ljudi" u Beogradu, te se srdačno pozdravila sa Sekom Aleksić, a pevačice su time stavile tačku na priče o njihovom odnosu. Ipak, njena svađa sa Jelenom Karleušom, sa kojom je… »
Seka priznala javno šta je Milica Todorović kupila od nje: Otkrila koga je odbila za saradnju i na šta ne bi pristala

Seka priznala javno šta je Milica Todorović kupila od nje: Otkrila koga je odbila za saradnju i na šta ne bi pristala

Mondo pre 6 sati
Seka Aleksić se danas pojavila na promociji novog albuma "Moji ljudi" Nine Badrić, a pevačica se iskreno obradovala kada ju je ugledala. Seka je za medije prokomentarisala brojne aktuelne teme, te se dotakla i Milice Todorović i ispričala šta je Milica… »
Nina Badrić iskreno o preseljenju u Beograd: Evo da li planira da kupi nekretninu u sprskoj prestonici (Video)

Nina Badrić iskreno o preseljenju u Beograd: Evo da li planira da kupi nekretninu u sprskoj prestonici (Video)

Mondo pre 6 sati
Nina Badrić poseduje nekoliko nekretnina u Hrvatskoj, a leto uglavnom provodi u prelepoj kući na Hvaru. Pevačica je trenutno u Beogradu povodom promocije albuma "Moji ljudi" i najave predstojećih koncerata u Sava Centru, a novinari su je upitali da li… »
Seka Aleksić progovorila o sukobu sa Milicom Pavlović: Srele se pa usledilo "Je l' se poznajemo", a ovo je istina

Seka Aleksić progovorila o sukobu sa Milicom Pavlović: Srele se pa usledilo "Je l' se poznajemo", a ovo je istina

Mondo pre 6 sati
Hrvatska pevačica Nina Badrić održala je promociju svog novog albuma "Moji ljudi", ujedno najavivši seriju koncerata u Sava Centru, a na događaju se pojavili i pojedini pripadnici domaće estrade. Među prvima je pristigla Milica Pavlović, a potom i Seka… »
"Brena je legenda, slučajno sam bila tu": Nina Badrić otkrila kako se našla na rođendanu Viktora Živojinovića

"Brena je legenda, slučajno sam bila tu": Nina Badrić otkrila kako se našla na rođendanu Viktora Živojinovića

Mondo pre 6 sati
Nina Badrić je bila raspoložena da proćaska sa okupljenim medijima na promociji svog novog albuma "Moji ljudi" u Beogradu, kada je ujedno i najavila predstoje koncerte u Sava Centru. Dotakla se i pojavljivanja na rođendanu kod Viktora Živojinovića i kako… »
"Imam iskustva sa oženjenim muškarcem" Nina Badrić iskreno: "To se dešava svakoj ženi, poštujem tuđu kuću i porodicu" (video)…

"Imam iskustva sa oženjenim muškarcem" Nina Badrić iskreno: "To se dešava svakoj ženi, poštujem tuđu kuću i porodicu" (video)…

Blic pre 7 sati
Pesma je inspirisana njenim ličnim iskustvom i govori o poštovanju tuđe porodice i odluci da se ne upliće u nečiji dom. Nina je istakla da su albumi danas izgubili na vrednosti, ali je ona želela da izda pravi, celoviti CD. Nina Badrić napravila je… »
"Imam iskustvo s oženjenim muškarcem": Nina Badrić zapanjila priznanjem na promociji (foto)

"Imam iskustvo s oženjenim muškarcem": Nina Badrić zapanjila priznanjem na promociji (foto)

Mondo pre 7 sati
Pevačica Nina Badrić danas je organizovala promociju svog novom album i najavila koncerte u Sava centru, a podršku su joj pružile mnoge javne ličnosti s domaće scene. Nina je posebnu pažnju tokom promocije posvetila pesmu "Čuvam njen dom" jer govori o… »
"Je l' se poznajemo ili se ne poznajemo?": Snimili smo susret Milice Pavlović i Seke Aleksić, evo kako su reagovale

"Je l' se poznajemo ili se ne poznajemo?": Snimili smo susret Milice Pavlović i Seke Aleksić, evo kako su reagovale

Mondo pre 8 sati
Pevačica Nina Badrić danas je organizovala promociju svog novog albuma, ali i najavila koncerte u Sava centru, a brojne kolege su se sjatile kako bi joj pružile podršku. Među prvima je stigao Sergej Ćetković, zatim Jelena Tomašević, tu su i glumci… »
"Imam iskustva sa oženjenim muškarcem", Nina Badrić iskreno priznala: "To se dešava svakoj ženi..."

"Imam iskustva sa oženjenim muškarcem", Nina Badrić iskreno priznala: "To se dešava svakoj ženi..."

Telegraf pre 7 sati
Hrvatska pevačica Nina Badrić napravila je promociju albuma danas u Beogradu i okupila brojne kolege iz Srbije. Nina je pojedine pesme sa albuma sama pisala, a jedna od njih bavi se ženskom solidarnošću. Pevačica je opisala i svoje iskustvo sa oženjenim… »
Milica Pavlović u koži, Seka i hrvatska zvezda umalo isto obučene: Nina Badrić okupila kolege, a povod je...

Milica Pavlović u koži, Seka i hrvatska zvezda umalo isto obučene: Nina Badrić okupila kolege, a povod je...

Telegraf pre 8 sati
Hrvatska muzička zvezda, Nina Badrić, danas, 31. marta, održava konferenciju za medije, ali i promociju svog novog albuma. Tim povodom okupila je brojne saradnike i kolege u Sava Centru, a od poznatih su se pojavili: Sergej Ćetković, Milica Pavlović… »
Kolege došle da podrže Ninu Badrić, ovog glumca niko nije očekivao: Oženio jednu od najlepših Srpkinja i otišao na selo

Kolege došle da podrže Ninu Badrić, ovog glumca niko nije očekivao: Oženio jednu od najlepših Srpkinja i otišao na selo

Mondo pre 8 sati
Pevačica Nina Badrić, miljenica domaće publike, boravi u prestonici zbog promocije albuma "Moji ljudi" i najave predstojećih koncerata u Sava centru, a vreme u Beogradu je iskoristila i za provod s prijateljima. Sinoć je bila gošća na rođendanu Viktora… »
Dragana Mirković '86. maznula pesmu Dragon Ball Z? Harmonika svira kultni anime, snimak osvanuo na mrežama

Dragana Mirković '86. maznula pesmu Dragon Ball Z? Harmonika svira kultni anime, snimak osvanuo na mrežama

Mondo pre 8 sati
Pevačica Dragana Mirković, čija karijera traje decenijama i koja je otpevala sada već kultne narodne pesme, ponovo je postala hit na društvenim mrežama zbog snimka iz 1986. godine. Na snimku se vidi da je nastupala na velikom koncertu na stadionu, ali se… »
Prija postala strina pa zapevala! Filipov brat dobio ćerku, a pevačica dovela atmosferu do usijanja kad je uzela mikrofon…

Prija postala strina pa zapevala! Filipov brat dobio ćerku, a pevačica dovela atmosferu do usijanja kad je uzela mikrofon…

Kurir pre 9 sati
Filip Živojinović postao je stric, jer je njegov brat Mario Nakić postao otac. U jednom restoranu u Beogradu upriličeno je slavlje, gde je bila i Aleksandra Prijović. Svi su bili radosni i veseli jer su slavili jedan novi život, a vrhunac atomsfere desio… »
Živojinovići slavili do jutra: Nina Badrić i Lepa Brena ukrstile glasove, pa zapevale čuveni hit

Živojinovići slavili do jutra: Nina Badrić i Lepa Brena ukrstile glasove, pa zapevale čuveni hit

Nova pre 9 sati
Porodica Živojinović sinoć je imala dupli razlog za slavlje. Popularni košarkaš Mario Nakić do kasno u noć slavio je rođenje ćerke, dok je istovremeno Viktor Živojinović proslavljao svoj 28. rođendan. Polubrat Filipa Živojinovića, košarkaš Mario Nakić… »
(Foto) Veliko slavlje u porodici Živojinović: Viktor slavio 28. rođendan, Brena i Nina Badrić zapevale - nastao lom u lokalu…

(Foto) Veliko slavlje u porodici Živojinović: Viktor slavio 28. rođendan, Brena i Nina Badrić zapevale - nastao lom u lokalu…

Blic pre 11 sati
Brena i Nina su zajedno otpevale hit 'Malo mi za sriću triba', što je oduševilo goste. Slavlje je bilo dvostruko jer se slavilo i rođenje ćerke Maria Nakića, polubrata Filipa Živojinovića. Sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića, Viktor Živojinović, proslavio… »
Jakov Jozinović uhvaćen na slavlju Viktora Živojinovića: Zbog njega se juče Srbija digla na noge, on uživao s pevačicama

Jakov Jozinović uhvaćen na slavlju Viktora Živojinovića: Zbog njega se juče Srbija digla na noge, on uživao s pevačicama

Mondo pre 10 sati
Pevač Jakov Jozinović, koji je održao dva od sedam zakazanih koncerata u Sava centru, u toku jučerašnjeg dana se našao na meti komentara zbog navodne zabrane drugim izvođačima da izvode njegovu autorsku pesmu. Menadžment mladog pevača iz Vinkovaca je… »
Hrvatska zvezda zapevala na rođendanu Viktora Živojinovića! Pridružila joj se Brena: Među gostima i bivši muž ove pevačice…

Hrvatska zvezda zapevala na rođendanu Viktora Živojinovića! Pridružila joj se Brena: Među gostima i bivši muž ove pevačice…

Kurir pre 11 sati
Viktor Živojinović, mlađi sin Lepe Brene i Slobodana Bobe Živojinovića, proslavio je 28. rođendan u ponedeljak, 30. marta. Proslava je organizovana u tajnosti u jednom poznatom beogradskom lokalu gde je okupio sebi najbliže ljude, članove porodice i… »
Brenin sin slavio rođendan, došla mu poznata hrvatska pevačica: Među gostima i bivši muž Marije Mikić

Brenin sin slavio rođendan, došla mu poznata hrvatska pevačica: Među gostima i bivši muž Marije Mikić

Mondo pre 10 sati
Proslava je organizovana u tajnosti u jednom poznatom beogradskom lokalu gde Viktor Živojinović je okupio sebi najbliže ljude, članove porodice i prijatelje sa kojima je slavio do jutra. Pravo iznenađenje bio je dolazak hrvatske pop zvezde Nine Badrić… »
Duplo slavlje u porodici! Brena se latila mikrofona, došla i zvezda iz Hrvatske, Živojinovići slavili do jutra

Duplo slavlje u porodici! Brena se latila mikrofona, došla i zvezda iz Hrvatske, Živojinovići slavili do jutra

Telegraf pre 11 sati
Sin Lepe Brene i Bobe, Viktor Živojinović, sinoć je proslavio 28. rođendan. Tajna proslava održala se u jednom poznatom lokalu u Beogradu, gde je mladi Živojinović okupio porodicu, saradnike i najbliže prijatelje. Očekivano, tu je bila njegova majka Lepa… »

Vesti dana »