Povezane vesti
Srbija van još jednog regionalnog formata nakon otkazivanja samita Brdo-Brioni, Brisel žali zbog razvoja događaja (VIDEO)
Insajder pre 20 dana
Izolacija Srbije od regionalnih i evropskih inicijativa se nastavlja. No, za razliku od decembra kada je Aleksandar Vučić svojevoljno odlučio da Srbija izostane sa Samita EU - Zapadni Balkan, ovoga puta je zbog svojih izjava postao nepoželjan gost u… »
Daleko vam „lepi Brioni“: Hrvatski antisrpski potez ovoga puta ide u korist – Srba
Vesti online pre 20 dana
Hrvatska kao da čeka svaku priliku da osujeti Srbiju u evropskim integracijama, kaže za Sputnjik istoričar dr Aleksandar Raković povodom odluke predsednika Hrvatske Zorana Milanovića da otkaže sastanak Procesa Brdo-Brioni, navodno, „zbog izjava… »
Hrvatski ministar: „Pretnje iz Srbije su deplasirane“
Serbian News Media pre 20 dana
Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Hrvatske Davor Božinović izjavio je danas da su izjave i pretnje iz Srbije prema Hrvatskoj potpuno deplasirane. „Svedoci smo mesecima da se Hrvatskom plaše građani Srbije. Za time ne postoji nikakva… »
Permanentna antisrpska kampanja iz Hrvatske: Odnosi u regionu tinjaju, šta mogu izazvati?
Kurir pre 20 dana
Na najogoljeniji način rukovodstvo Hrvatske pokazuje neprijateljski odnos prema Republici Srbiji i predsedniku Aleksandru Vučiću. Hrvatski predsednik Zoran Milanović rekao je da „ne postoje politički uslovi” za dolazak predsednika Vučića na Proces… »
Permanentna antisrpska kampanja iz Hrvatske: Odnosi u regionu tinjaju, šta mogu izazvati?
Mondo pre 20 dana
Na najogoljeniji način rukovodstvo Hrvatske pokazuje neprijateljski odnos prema Republici Srbiji i predsedniku Aleksandru Vučiću. Hrvatski predsednik Zoran Milanović rekao je da „ne postoje politički uslovi” za dolazak predsednika Vučića na Proces… »
Gojković: Hrvatska želi da produbi sukobe s nama, mi želimo oazu mira
N1 Info pre 21 dana
Predsednica Pokrajinske vlade Maja Gojković ocenila je danas da Hrvatska želi da produbi sukob sa Srbijom kao prvim susedom, a da Beograd u tome neće da učestvuje jer želi da sačuva oazu mira u susedstvu. Ona je gostujući na TV Kurir, povodom jučerašnjeg… »
Gojković: Hrvatska želi da produbi sukobe s nama, mi želimo oazu mira
Nova pre 21 dana
Predsednica Pokrajinske vlade Maja Gojković ocenila je danas da Hrvatska želi da produbi sukob sa Srbijom kao prvim susedom, a da Beograd u tome neće da učestvuje jer želi da sačuva oazu mira u susedstvu. Ona je gostujući na TV Kurir, povodom jučerašnjeg… »
Maja Gojković o novom prepucavanju Srbije i Hrvatske: "Mi želimo oazu mira"
Radio 021 pre 21 dana
Predsednica Pokrajinske vlade Maja Gojković ocenila je da Hrvatska želi da produbi sukob sa Srbijom kao prvim susedom, a da Beograd u tome neće da učestvuje, jer želi da sačuva oazu mira u susedstvu. Ona je gostujući na TV Kurir, povodom toka što je… »
Vesti dana »
Selaković u Skupštini: „Možete da me povučete za taj Generalštab“
In medija pre 1 satjoš 22 povezane
Đedović Handanović: Razgovori o ugovoru sa Azerbejdžanom za izgradnju gasne elektrane kod Niša
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 21 povezana