Povezane vesti

Kompozitor pucao sebi u ruku: Zvao sam hitnu, a prvo je ušla policija u stan

Kompozitor pucao sebi u ruku: Zvao sam hitnu, a prvo je ušla policija u stan

Kurir pre 3 sata
Aleksandar Milić Mili, osim dugogodišnje uspešne karijere kao kompozitora i producenta, o kojoj bi mogao da priča danima, ima i veoma zanimljiv privatan život. Mili je sada gostujuću u jednom potkastu, otkrio da je sebi pucao u ruku. Mili je otvoreno… »
Mili pucao sebi u ruku! Doživeo nezgodu i ranio sam sebe, prisetio se traume: reagovala Hitna pomoć i policija

Mili pucao sebi u ruku! Doživeo nezgodu i ranio sam sebe, prisetio se traume: reagovala Hitna pomoć i policija

Telegraf pre 3 sata
Muzički kompozitor Aleksandar Milić Mili otvoreno je govorio o nezgodi koja mu se dogodila prilikom čišćenja pištolja. Kako je otkrio, sam je sebe ranio u ruku. Iako se ovo dogodilo ranijih godina, ne krije da se takve situacije ne zaboravljaju. - Hteo… »
Mili pucao sebi u ruku: Kompozitor doživeo pravu nezgodu, prisetio se traume: "Zvao sam Hitnu, a prvo je ušla policija u stan"…

Mili pucao sebi u ruku: Kompozitor doživeo pravu nezgodu, prisetio se traume: "Zvao sam Hitnu, a prvo je ušla policija u stan"…

Blic pre 3 sata
Aleksandar Milić Mili je ispričao kako je slučajno ranio sebe u ruku dok je čistio pištolj zbog trenutka nepažnje. Opisao je dramatičnu scenu kada je pištolj ponovo pao i bio je uplašen da ga ne pogodi još jednom. Kompozitor Aleksandar Milić Mili… »
Mili sam sebi pucao u ruku: Na vrata prvo uletela policija, pa Hitna pomoć, a zbog njegove reakcije skočio u hodnik

Mili sam sebi pucao u ruku: Na vrata prvo uletela policija, pa Hitna pomoć, a zbog njegove reakcije skočio u hodnik

Mondo pre 7 sati
Kompozitor Aleksandar Milić Mili je prilikom gostovanja u podkastu otkrio kako je prilikom čišćenja pištolja došlo do nezgode, koja je na kraju završena tako što je sebi pucao u ruku. - Da li je istina da si sam sebe upucao u dlan? - pitao je voditelj. -… »

Vesti dana »