Povezane vesti
Kompozitor pucao sebi u ruku: Zvao sam hitnu, a prvo je ušla policija u stan
Kurir pre 3 sata
Aleksandar Milić Mili, osim dugogodišnje uspešne karijere kao kompozitora i producenta, o kojoj bi mogao da priča danima, ima i veoma zanimljiv privatan život. Mili je sada gostujuću u jednom potkastu, otkrio da je sebi pucao u ruku. Mili je otvoreno… »
Mili pucao sebi u ruku! Doživeo nezgodu i ranio sam sebe, prisetio se traume: reagovala Hitna pomoć i policija
Telegraf pre 3 sata
Muzički kompozitor Aleksandar Milić Mili otvoreno je govorio o nezgodi koja mu se dogodila prilikom čišćenja pištolja. Kako je otkrio, sam je sebe ranio u ruku. Iako se ovo dogodilo ranijih godina, ne krije da se takve situacije ne zaboravljaju. - Hteo… »
Mili pucao sebi u ruku: Kompozitor doživeo pravu nezgodu, prisetio se traume: "Zvao sam Hitnu, a prvo je ušla policija u stan"…
Blic pre 3 sata
Aleksandar Milić Mili je ispričao kako je slučajno ranio sebe u ruku dok je čistio pištolj zbog trenutka nepažnje. Opisao je dramatičnu scenu kada je pištolj ponovo pao i bio je uplašen da ga ne pogodi još jednom. Kompozitor Aleksandar Milić Mili… »
Mili sam sebi pucao u ruku: Na vrata prvo uletela policija, pa Hitna pomoć, a zbog njegove reakcije skočio u hodnik
Mondo pre 7 sati
Kompozitor Aleksandar Milić Mili je prilikom gostovanja u podkastu otkrio kako je prilikom čišćenja pištolja došlo do nezgode, koja je na kraju završena tako što je sebi pucao u ruku. - Da li je istina da si sam sebe upucao u dlan? - pitao je voditelj. -… »
Vesti dana »
(Foto/video) Istraga smrti studentkinje Filozofskog fakulteta: Policija u Rektoratu, oduzeti serveri sa video snimcima
Newsmax Balkans pre 22 minutajoš 86 povezanih
Medijska udruženja pozivaju na protest povodom napada na novinare
N1 Info pre 22 minutajoš 32 povezane
Niška opozicija pokreće inicijativu za raspisivanje lokalnih izbora
Stav.life pre 22 minutajoš 46 povezanih
Tramp opet preti Evropi, od Britanije traži da „ode do Ormuza i uzme ga“
Danas pre 53 minutajoš 38 povezanih
Teški bombarderi B-52 prvi put iznad Irana: "Uspešno smo počeli da izvodimo prve kopnene misije"
Mondo pre 7 minutajoš 58 povezanih