Povezane vesti
Dačić: Izašao sam iz bolnice, ali lečenje nije završeno
Newsmax Balkans pre 2 dana
Ministar unutrašnjih poslova i predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić objavio je da je izašao iz bolnice. "Bogu hvala, kao i lekarima i medicinskom osoblju Kliničkog centra, izašao sam iz bolnice. Lečenje nije završeno, jer je moj organizam… »
Dačić: Lekarski konzilijum danas zaseda, možda odluče da izađem iz bolnice
NIN pre 1 dan
Ministar unutrašnjih poslova i predsednik Socijalističke partije Ivica Dačić izjavio je da lekarski konzilijum danas zaseda vezano za njegovo dalje lečenje i dodao da će do kraja dana možda izaći iz bolnice. "To ne znači da je lečenju kraj, i da ću sutra… »
Dačić: Lekarski konzilijum danas zaseda, možda odluče da izađem iz bolnice
Euronews pre 1 dan
Ministar unutrašnjih poslova i predsednik Socijalističke partije Ivica Dačić izjavio je da lekarski konzilijum danas zaseda u vezi sa njegovim daljim lečenjem i dodao da će do kraja dana možda biti lepih vesti, da izađe iz bolnice. "To ne znači da je… »
"Možda odluče da izađem iz bolnice" Dačić: "Lekarski konzilijum danas zaseda, to ne znači da ću sutra već na posao"
Blic pre 1 dan
Dačić je zahvalio Nenadu Stevandiću i svima koji su mu pružili podršku tokom bolesti. Hospitalizovan je 25. februara zbog obostrane upale pluća, bio je na respiratoru, a sada je na oporavku na kardiologiji. Ivica Dačić, ministar unutrašnjih poslova i… »
Vesti dana »
Predsednik Irana američkom narodu: Da li je Amerika na prvom mestu stvarno prioritet vaše vlade
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Džejla sva u belom na koncertu Jakova Jozinovića, publika u transu, on prekinuo koncert: "Moja najdraža" (video)
Blic pre 3 satajoš 4 povezane