Povezane vesti
Hrvatska pomaže ovoj grupi penzionera pred praznike: 145 evra stiže direktno na kućnu adresu
Mondo pre 2 dana
Sve veći troškovi života posebno pogađaju najstarije građane, a mnogi penzioneri svakodnevno se bore kako bi pokrili osnovne potrebe. Upravo zato sve su važnije konkretne mere koje im barem delimično olakšavaju svakodnevicu. Jedna takva stiže iz Hrvatske… »
Ovi penzioneri će prvi put dobiti dodatak za Uskrs: Imaju razlog za slavlje, evo koliko će im para biti isplaćeno
Kurir pre 2 dana
Sve veći troškovi života posebno pogađaju najstarije građane, a mnogi penzioneri svakodnevno se bore kako bi pokrili osnovne potrebe. Upravo zato sve su važnije konkretne mere koje im barem delimično olakšavaju svakodnevicu. Jedna takva stiže iz… »
Vesti dana »
Dekan Sinani kaže da bi pripadnici UKP trebalo da dođu da preuzmu jedan dokument, VJT saopštava o kom se dokumentu radi
Insajder pre 1 satjoš 35 povezanih
„Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti“: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Cenzolovka pre 3 satajoš 6 povezanih
Tramp proglašava kraj rata sa Iranom?! Prebaciće krivicu i optužiti NATO, zapretio i šokantnim postupkom koji može da promeni sve
Blic pre 47 minutajoš 59 povezanih