Povezane vesti

Prestaje emitovanje Pink televizije, Željko Mitrović se hitno oglasio: Nakon skandala doneta finalna odluka

Prestaje emitovanje Pink televizije, Željko Mitrović se hitno oglasio: Nakon skandala doneta finalna odluka

Mondo pre 3 sata
Željko Mitrović, vlasnik i direktor Pink Media Grupe, saopštio je da se nakon 13 godina prekida saradnja sa BH Telekomom. Kao razlog naveo je odluku BH Telekoma da je cena distribucije Pinkovih kanala previsoka. Mitrović smatra da je reč o relativno… »
Prekid saradnje posle 13 godina u Bosni i Hercegovini Željko Mitrović saopštio veliku promenu na Pinku: "Uradio sam sve da ih…

Prekid saradnje posle 13 godina u Bosni i Hercegovini Željko Mitrović saopštio veliku promenu na Pinku: "Uradio sam sve da ih…

Blic pre 4 sati
Mitrović je upozorio da bi BH Telekom mogao pretrpeti veće gubitke korisnika nego što se očekuje, procenjujući da će gubici premašiti 10.000 korisnika u prvih 6 meseci. Mitrović je zahvalio BH Telekomu na dosadašnjoj saradnji i najavio potragu za… »
"Uradio sam sve da ih upozorim" Zvanični raskid saradnje posle 13 godina, Željko Mitrović sopštio veliku promenu na Pinku

"Uradio sam sve da ih upozorim" Zvanični raskid saradnje posle 13 godina, Željko Mitrović sopštio veliku promenu na Pinku

Kurir pre 4 sati
Željko Mitrović, direktor i vlasnik Pink Media Grupe, objavio je da će danas zvanično, nakon 13 godina, biti prekinuta saradnja sa BH Telekomom. Mitrović se tim povodom oglasio na Instagramu i poslao poruku. - Poštovani građani Bosne i Hercegovine, danas… »
Posle 13 godina prekidaju saradnju! Mitrović saopštio veliku promenu na Pinku: "Uradio sam sve da ih upozorim"

Posle 13 godina prekidaju saradnju! Mitrović saopštio veliku promenu na Pinku: "Uradio sam sve da ih upozorim"

Telegraf pre 4 sati
Direktor i vlasnik Pink Media Grupe, Željko Mitrović, objavio je da će danas zvanično, nakon 13 godina, biti prekinuta saradnja sa BH Telekomom. Mitrović se tim povodom oglasio na Instagramu i poslao oštru poruku. - Poštovani građani Bosne i Hercegovine… »

Vesti dana »