Povezane vesti

Preminuo Radoš Smiljković, Dačić: Bio je jedan od onih koji me uveo u politiku

RTV pre 2 sata
BEOGRAD - Jedan od osnivača Socijalističke parije Srbije profesor Radoš Smiljković preminuo je u Beogradu u 92 godini. Ministar unutrašnjih poslova i lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić tom povodom oglasio se na Instagramu i istakao da je on… »
Umro Radoš Smiljković Dačić se oprostio od jednog od osnivača SPS: "Nadam se da sam opravdao njegova očekivanja"

Umro Radoš Smiljković Dačić se oprostio od jednog od osnivača SPS: "Nadam se da sam opravdao njegova očekivanja"

Blic pre 2 sata
Radoš Smiljković je bio poslanik Savezne skupštine SFRJ i ambasador SR Jugoslavije u Bugarskoj i Austriji Ministar Ivica Dačić se oprostio od njega porukom, istakavši njegov uticaj na političku scenu Srbije. Prof. dr Radoš Smiljković, univerzitetski… »
Preminuo Radoš Smiljković, jedan od osnivača SPS-a

Nova pre 3 sata
Prof. dr Radoš Smiljković, univerzitetski profesor, političar, diplomata i jedan od osnivača Socijalističke partije Srbije, preminuo je u 92. godini. U prvi plan srpske politike isplivao je posle Osme sednice Saveza komunista Srbije 1987. godine kao… »

Danas pre 4 sati
Radoš Smiljković, univerzitetski profesor, političar, diplomata i jedan od osnivača Socijalističke partije Srbije, preminuo je u 91. godini. U prvi plan srpske politike isplivao je posle Osme sednice Saveza komunista Srbije 1987. godine kao jedan od… »

RTS pre 5 sati
Prof. dr Radoš Smiljković, univerzitetski profesor, političar, diplomata i jedan od osnivača Socijalističke partije Srbije, preminuo je u 92. godini. U prvi plan srpske politike isplivao je posle Osme sednice Saveza komunista Srbije 1987. godine kao… »

Euronews pre 6 sati
Jedan od osnivača Socijalističke parije Srbije profesor Radoš Smiljković preminuo je u Beogradu u 92 godini. Ministar unutrašnjih poslova i lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić tom povodom oglasio se na Instagramu i istakao da je on bio jedan… »
Umro jedan od osnivača SPS Radoš Smiljković

Umro jedan od osnivača SPS Radoš Smiljković

Radio 021 pre 6 sati
Radoš Smiljković, univerzitetski profesor, političar, diplomata i jedan od osnivača SPS, preminuo je u 91. godini. U prvi plan srpske politike dospeo je posle Osme sednice Saveza komunista Srbije 1987. godine kao jedan od najvatrenijih pristalica… »

Vesti dana »