Povezane vesti

Dekan Fizičkog fakulteta o upadu UKP u Rektorat Beogradskog univerziteta: "Imao sam utisak da su krenuli da zaplene marihuanu"

Dekan Fizičkog fakulteta o upadu UKP u Rektorat Beogradskog univerziteta: "Imao sam utisak da su krenuli da zaplene marihuanu"

Nova pre 9 sati
Dekan Fizičkog fakulteta u Beogradu Voja Radovanović ocenio je kao neprimeren ulazak pripadnika Uprave kriminalističke policije u Rektorat Univerziteta u Beogradu, sa kamerama pojedinih medija bliskih vlasti i prenosom na televiziji Informer. "Pa to je… »
“Imao sam utisak da su krenuli da zaplene marihuanu”: Dekan Fizičkog fakulteta o upadu UKP u Rektorat Beogradskog univerziteta…

“Imao sam utisak da su krenuli da zaplene marihuanu”: Dekan Fizičkog fakulteta o upadu UKP u Rektorat Beogradskog univerziteta…

Danas pre 10 sati
Dekan Fizičkog fakulteta u Beogradu Voja Radovanović ocenio je kao neprimeren ulazak pripadnika Uprave kriminalističke policije u Rektorat Univerziteta u Beogradu, sa kamerama pojedinih medija bliskih vlasti i prenosom na televiziji Informer. – Pa to je… »

Vesti dana »