Povezane vesti
"Vašington nije vršio pritisak na nas da prebacimo Patriot na Bliski istok!" PVO sistem ostaje u Poljskoj
Kurir 31.03.2026
Poljsko ministarstvo odbrane odbacilo je tvrdnje da američka administracija vrši pritisak na Varšavu da premesti jednu od svoje dve baterije raketnog sistema "Patriot" na Bliski istok, nakon što je dnevni list Žečpospolita objavio da je Vašington… »
“Patrioti” ne idu na Bliski istok
Vesti online 31.03.2026
SAD zahtevaju od Poljske da prebaci bateriju raketnog odbrambenog sistema „patriot“ na Bliski istok, piše „Žečpospolita“. Poljski „patrioti“ ostaju u Poljskoj, poručuju u Varšavi. „Vašington zahteva prebacivanje jedne od poljskih baterija na Bliski… »
Novi udarac za SAD: Poljska odbila da prebaci Patriot sisteme na Bliski istok
NIN 31.03.2026
Poljska nema nameru da prebaci svoje protivvazdušne sisteme Patriot na Bliski istok, uprkos neformalnim zahtevima iz Sjedinjenih Američkih Država, izjavio je ministar odbrane Vladislav Kosinjak-Kamiš. On je naglasio da su Patriot baterije ključne za… »
SAD traže od Poljske "patriote", Varšava odgovara: Ostaju u Poljskoj
Sputnik 31.03.2026
SAD zahtevaju od Poljske da prebaci bateriju raketnog odbrambenog sistema „patriot“ na Bliski istok, piše „Žečpospolita“. Poljski „patrioti“ ostaju u Poljskoj, poručuju u Varšavi. S tim u vezi, oglasio se poljski ministar Vladislav Kosinjak Kamiš koji je… »
Vesti dana »
Pilot zaplakao posle drame u avionu Rajanera: Putnik iz Srbije umalo ispao kroz prozor, otkriveni novi detalji drame
Mondo pre 49 minutajoš 57 povezanih
Skupština usvojila zakone o roditeljima-negovateljima, o oružju i municiji, izmene Krivičnog zakonika
RTS pre 2 satajoš 44 povezane
'Muka mi je više da pričam o 25. tituli': Đoković posle poraza na Vimbldonu:
BBC News pre 25 minutajoš 37 povezanih
Na farmi u Hrtkovcu počela eutanazija 11.000 svinja zbog afričke kuge
Politika pre 5 satijoš 30 povezanih
"Nadam se da ću vam nedostajati" Oglasio se Tramp: "Ostavio sam instrukcije za slučaj da Iran pokuša da me ubije"
Blic pre 1 satjoš 67 povezanih