Povezane vesti

"Već su mi javili, Đoković dolazi": Poznato gde će Novak igrati pre Rolan Garosa

"Već su mi javili, Đoković dolazi": Poznato gde će Novak igrati pre Rolan Garosa

Mondo pre 1 dan
Najbolji teniser u istoriji Novak Đoković odustao je od učešća na Mastersu u Monte Karlu, ali organizatori turnira u Madridu se nadaju da će srpski as ponovo zaigrati u Španiji. Novak je prošle godine eliminisan na startu i ne brine o gubitku poena, ali… »
Legenda sve otkrila! Evo na kom će turniru Đoković igrati pre Rolan Garosa! "Javili su mi, dolazi..."

Legenda sve otkrila! Evo na kom će turniru Đoković igrati pre Rolan Garosa! "Javili su mi, dolazi..."

Večernje novosti pre 1 dan
Novak nije bio na terenu još od Australijan opena. FOTO: Tanjug/AP Srpski teniser Novak Đoković odustao je od učešća na Mastersu u Monte Karlu, ali organizatori turnira u Madridu veruju da će zaigrati u ovom gradu! Vlasnik 24 Grend slem titule je u 2025… »
Ovo je sledeći turnir gde će igrati Đoković, direktor i bivši kolega otkrio: "Rekli su mi da želi da dođe..."

Ovo je sledeći turnir gde će igrati Đoković, direktor i bivši kolega otkrio: "Rekli su mi da želi da dođe..."

Telegraf pre 1 dan
Kako stvari stoje, Novak Đoković je već odredio na kojem turniru će se posle duže pauze pojaviti, a direktor turnira u Madridu, Felisijano Lopez, otkrio je da srpski teniser ima želju da dođe u glavni grad Španije. - On želi da dođe, to je ono što su mi… »

Vesti dana »