Povezane vesti
"Nije imao šta da jede, bio je švorc" Kompozitor otkrio kom pevaču je Goran Bregović dao otkaz: "Skupio sam bend za dva dana…
Blic pre 7 sati
Aleksandar Milić Mili otkrio je šokantne detalje o odlasku Alena Ademovića iz benda Gorana Bregovića. Mili je podelio i priču o početku veze sa suprugom Ninom, koju je zaprosio iako je ona tada bila u vezi. Poznati kompozitor i producent Aleksandar Milić… »
"Alen nije imao šta da jede kad ga je Bregović oterao" Mili otkrio istinu: Bio je dete...
Kurir pre 7 sati
Aleksndar Milić Mili otkrio je u jednom potkastu, da kada je on u svoju grupu ubacio pevača Alena Ademovića, da je Alen od Gorana Bregovića koji ga je isključio iz benda, došao bez dinara. Kako kaže kompoziror, pevač nije imao šta da jede. - Ja sam… »
Vesti dana »
VJT u Beogradu: Naloženo oduzimanje snimaka kamera iz Rektorata i Filozofskog fakulteta
Radio 021 pre 6 satijoš 102 povezane
Probudite se uz Euronews jutro: Tragedija na Filozofskom fakultetu - istraga i ulazak policije u Rektorat
Euronews pre 9 minutajoš 89 povezanih
Stevanić: Sve dok sviraju dragačevske trube, oni će da gube; GG “Jedan tim“: Na krilima studenata do konačne pobede
Morava info pre 5 satijoš 33 povezane
Sutra 1. aprila u 13:30 u Beogradu je protest i skup solidarnosti sa novinarima pretučenim tokom lokalnih izbora! Protest i skup solidarnosti sa novinarima
Volim Zrenjanin pre 3 satajoš 41 povezana