Povezane vesti
Izložba slika Vukašina Stankovića u LKC-u
Stav.life pre 1 dan
U Galeriji Leskovačkog kulturnog centra u četvrtak, 2. aprila 2026. godine u 19 sati biće otvorena samostalna izložba slika Vukašina Stankovića, umetnika iz Niša. Izložbu čine slike velikog formata iz ciklusa „Ispod površine“. Vukašin Stanković završio… »
Izložba Vukašina Stankovića u Leskovcu: „Ispod površine“ pred publikom do 18. aprila
Rešetka pre 2 dana
U Leskovačkom kulturnom centru u četvrtak, 2. aprila u 19 časova, biće otvorena samostalna izložba slika umetnika Vukašina Stankovića iz Niša. Postavku čine slike velikog formata iz ciklusa „Ispod površine“, koje će biti predstavljene leskovačkoj publici… »
Vesti dana »
VJT: Policija nije upala na Filozofski, pozvana je da preuzme Pravilnik o bezbednosti
Beta pre 40 minutajoš 35 povezanih
„Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti“: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Cenzolovka pre 2 satajoš 6 povezanih
AMSS upozorava na smanjenu vidljivost i poledicu na putevima u planinskim predelima
Serbian News Media pre 3 satajoš 34 povezane
'Ovo je za celo čovečanstvo': Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
BBC News pre 1 satjoš 51 povezana
Iran reagovao na Trampove pretnje: Amerika šalje svoje vojnike u grob, a ne nas u kameno doba
Telegraf pre 49 minutajoš 54 povezane