Povezane vesti
Prosio ju je tri puta, venčali su se, razveli, pa se pomirili posle sedam godina: Ljubavna priča našeg glumačkog para
Nova pre 1 dan
Tijana i Slaviša Čurović svima su pokazali da za ljubav ne postoje nikakve prepreke. Naime, glumački par se pomirio sedam godina nakon razvoda, a upoznali su se pre 20 godina kada su sarađivali. „Prvi put videli smo se u beogradskom hotelu ‘Balkan’. Bilo… »
Tri puta ga odbila, pa mu lupila šamar: Slaviša Čurović se razveo od ove lepotice pre deset godina, sad ponovo u braku
Mondo pre 2 dana
Slaviša Čurović, glumac kojeg smo nedavno imali prilike da gledamo u hit seriji "Tvrđava", pre više od dve decenije je započeo romansu s koleginicom Tijanom Čurović, koja je ubrzo krunisana brakom. Nakon deset godina braka, par je odlučio da se razvede… »
Vesti dana »
Pripadnici UKP ponovo u zgradi Filozofskog fakulteta u Beogradu
Radio 021 pre 23 minutajoš 11 povezanih
“Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti”: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Nova pre 3 satajoš 6 povezanih
'Ovo je za celo čovečanstvo': Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
BBC News pre 13 minutajoš 48 povezanih
Moskva komentarisala najave da će Vašington istupiti iz NATO-a
Vesti online pre 8 minutajoš 43 povezane