Povezane vesti
Uhapšen Srbin (72) u Nemačkoj zbog ubistva supruge (67): Došao u policijsku stanicu i prijavio da mu je žena preminula
Newsmax Balkans pre 11 sati
Sedamdesetdvogodišnji muškarac osumnjičen je da je ubio svoju suprugu (67) u nemačkom gradu Hamelnu, saopštili su kancelarija javnog tužioca u Hanoveru i lokalna policija. Muškarac je u četvrtak uveče sam došao u policijsku stanicu i prijavio da mu je… »
Zadavio ženu u stanu pa otišao u policiju Uhapšen Srbin (72) u Nemačkoj zbog ubistva supruge (67): pokušavao da slaže, a onda…
Blic pre 16 sati
Tokom ispitivanja, osumnjičeni je priznao zločin Policija je u stanu pronašla telo žene, a pokušaji reanimacije hitne pomoći bili su bezuspešni Nemačka policija uhapsila je muškarca (72) poreklom iz Srbije, zbog sumnje da je ubio svoju suprugu (67) u… »
Zadavio suprugu u stanu, pa slagao: Uhapšen Srbin (72) u Nemačkoj zbog ubistva partnerke (67). Priznao u policiji da je stavio…
Dnevnik pre 16 sati
Nemačka policija uhapsila je muškarca (72) poreklom iz Srbije, zbog sumnje da je ubio svoju suprugu (67) u njihovom stanu u gradu Hamelnu, u Donjoj Saksoniji. Kako prenose nemački mediji, zločin se dogodio 26. marta, a uhapšeni Srbin je sam došao u… »
Srbin ubio ženu u Nemačkoj: Sam otišao u policijsku stanicu i šokirao inspektore
Mondo pre 16 sati
Nemačka policija uhapsila je Srbina (72) zbog sumnje da je ubio svoju suprugu (67) u Hamelnu, piše nemački " Bild". Zločin se dogodio u četvrtak 26. marta u Hamelnu u Donjoj Saksoniji. Muškarac je sam došao u policiju i prijavio da je u stanu preminula… »
Srbin ubio ženu u Nemačkoj: Zadavio je golim rukama, pa sam otišao u policiju i pokušao da laže?!
Kurir pre 16 sati
Nemačka policija uhapsila je muškarca (72), poreklom iz Srbije, zbog sumnje da je ubio svoju suprugu (67) u njihovom stanu u gradu Hamelnu, u Donjoj Saksoniji. Kako prenose nemački mediji, zločin se dogodio 26. marta, a mušakarc je sam došao u policijsku… »
Vesti dana »
Nekada Zair, danas DR Kongo! Poznate sve grupe za Svetsko prvenstvo
Sportske.net pre 36 minutajoš 27 povezanih
STIŽE NOVA TURA SNEGA I JAČE NAOBLAČENjE Oglasio se RHMZ: Upaljen narandžasti meteo alarm, ovaj deo zemlje na udaru leda i snežnih padavina
Dnevnik pre 1 satjoš 17 povezanih
BLOG UŽIVO: Arakči tvrdi da razmena poruka sa SAD ne znači pregovore, pogođeni tanker kod Katara i rezervoari za gorivo u Kuvajtu
Insajder pre 51 minutajoš 17 povezanih
Iran pogodio rezervoare za gorivo na aerodromu u Kuvajtu, izbio požar
Newsmax Balkans pre 26 minutajoš 10 povezanih