Povezane vesti
Uhapšen Srbin (72) u Nemačkoj zbog ubistva supruge (67): Došao u policijsku stanicu i prijavio da mu je žena preminula
Newsmax Balkans 31.03.2026
Sedamdesetdvogodišnji muškarac osumnjičen je da je ubio svoju suprugu (67) u nemačkom gradu Hamelnu, saopštili su kancelarija javnog tužioca u Hanoveru i lokalna policija. Muškarac je u četvrtak uveče sam došao u policijsku stanicu i prijavio da mu je… »
Zadavio ženu u stanu pa otišao u policiju Uhapšen Srbin (72) u Nemačkoj zbog ubistva supruge (67): pokušavao da slaže, a onda…
Blic 31.03.2026
Tokom ispitivanja, osumnjičeni je priznao zločin Policija je u stanu pronašla telo žene, a pokušaji reanimacije hitne pomoći bili su bezuspešni Nemačka policija uhapsila je muškarca (72) poreklom iz Srbije, zbog sumnje da je ubio svoju suprugu (67) u… »
Srbin ubio ženu u Nemačkoj: Sam otišao u policijsku stanicu i šokirao inspektore
Mondo 31.03.2026
Nemačka policija uhapsila je Srbina (72) zbog sumnje da je ubio svoju suprugu (67) u Hamelnu, piše nemački " Bild". Zločin se dogodio u četvrtak 26. marta u Hamelnu u Donjoj Saksoniji. Muškarac je sam došao u policiju i prijavio da je u stanu preminula… »
Srbin ubio ženu u Nemačkoj: Zadavio je golim rukama, pa sam otišao u policiju i pokušao da laže?!
Kurir 31.03.2026
Nemačka policija uhapsila je muškarca (72), poreklom iz Srbije, zbog sumnje da je ubio svoju suprugu (67) u njihovom stanu u gradu Hamelnu, u Donjoj Saksoniji. Kako prenose nemački mediji, zločin se dogodio 26. marta, a mušakarc je sam došao u policijsku… »
Zadavio suprugu u stanu, pa slagao: Uhapšen Srbin (72) u Nemačkoj zbog ubistva partnerke (67). Priznao u policiji da je stavio…
Dnevnik 31.03.2026
Nemačka policija uhapsila je muškarca (72) poreklom iz Srbije, zbog sumnje da je ubio svoju suprugu (67) u njihovom stanu u gradu Hamelnu, u Donjoj Saksoniji. Kako prenose nemački mediji, zločin se dogodio 26. marta, a uhapšeni Srbin je sam došao u… »
Vesti dana »
Vrh SNS spremao krvoproliće 15. marta, naoružali kriminalce Vučić spremao krvoproliće 15.marta Režim spremao krvoproliće 15. marta: 200 naoružanih ljudi bilo u Skupštini, upotrebljen zvučni top
Ozon press pre 3 satajoš 36 povezanih
Paunović: U Srbiji živimo trenutke kada država od naroda pravi dželate, a sebe svrstava u žrtve
N1 Info pre 10 satijoš 12 povezanih
Istorijski toplotni talas paralisao Francusku: Izmeren najtopliji dan od 1947. godine!
Dnevnik pre 1 satjoš 29 povezanih
Prenos, Engleska - Gana: "Nevidljivi" Englezi i bedem afričke reprezentacije
Večernje novosti pre 31 minutajoš 43 povezane
Senat Kongresa SAD izglasao rezoluciju kojom nastoji da spreči nastavak rata protiv Irana
Serbian News Media pre 24 satajoš 40 povezanih