Povezane vesti

Reka Zapadna Morava u svom koritu, nema opasnosti od poplava: Zbog ovih hitno preduzetih mera građani mogu da spavaju mirno…

Reka Zapadna Morava u svom koritu, nema opasnosti od poplava: Zbog ovih hitno preduzetih mera građani mogu da spavaju mirno…

RINA pre 14 sati
Reka Zapadna Morava u svom koritu, nema opasnosti od poplava: Zbog ovih hitno preduzetih mera građani mogu da spavaju mirno (FOTO) Čačak - Nakon obilnih padavina bilo je bojazni da li će reke i potoci širom Srbije ostati u svojim koritima. Zahvaljujući… »
(Foto) Nema opasnosti od poplava! Zapadna Morava u svom koritu: Preduzete hitne mere, građani mogu mirno da spavaju

(Foto) Nema opasnosti od poplava! Zapadna Morava u svom koritu: Preduzete hitne mere, građani mogu mirno da spavaju

Dnevnik pre 15 sati
ČAČAK: Nakon obilnih padavina bilo je bojazni da li će reke i potoci širom Srbije ostati u svojim koritima. Zahvaljujući brzim akcijama nadležnih, sprečene su poplave i veće štete. Mi smo svakodnevno u kontaktu sa Republičkim preduzećem Srbije vode koje… »
Šta se dešava sa rekama u Srbiji nakon obilnih padavina? Poznato da li ima opasnosti od poplava

Šta se dešava sa rekama u Srbiji nakon obilnih padavina? Poznato da li ima opasnosti od poplava

Telegraf pre 15 sati
Nakon obilnih padavina bilo je bojazni da li će reke i potoci širom Srbije ostati u svojim koritima. Zahvaljujući brzim akcijama nadležnih, sprečene su poplave i veće štete. "Mi smo svakodnevno u kontaktu sa Republičkim preduzećem Srbije vode koje je… »
Zapadna Morava u koritu: Obilne padavine bez većih posledica u Čačku

Zapadna Morava u koritu: Obilne padavine bez većih posledica u Čačku

Glas Zapadne Srbije pre 16 sati
Prema rečima nadležnih, razloga za zabrinutost nema, a situacija je stabilna. „Mi smo u svakodnevnom kontaktu sa republičkim preduzećem „Srbija vode”, koje je nadležno za upravljanje vodotokovima prvog reda. Reka Zapadna Morava uzvodno od grada Čačka… »

Vesti dana »