Povezane vesti
Dačić: Izašao sam iz bolnice, ali lečenje nije završeno
Vesti online pre 17 sati
Ministar unutrašnjih poslova i predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić objavio je da je danas izašao iz bolnice. “Bogu hvala, kao i lekarima i medicinskom osoblju Kliničkog centra, danas sam izašao iz bolnice. Lečenje nije završeno, jer je… »
RTS pre 20 sati
Ministar unutrašnjih poslova i predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić objavio je da je izašao iz bolnice. "Bogu hvala, kao i lekarima i medicinskom osoblju Kliničkog centra, danas sam izašao iz bolnice. Lečenje nije završeno, jer je moj… »
RTV pre 21 sat
BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova i predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić objavio je da je danas izašao iz bolnice. "Bogu hvala, kao i lekarima i medicinskom osoblju Kliničkog centra, danas sam izašao iz bolnice. Lečenje nije… »
Euronews pre 21 sat
Ministar unutrašnjih poslova i predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić objavio je da je danas izašao iz bolnice. "Bogu hvala, kao i lekarima i medicinskom osoblju Kliničkog centra, danas sam izašao iz bolnice. Lečenje nije završeno, jer je… »
Sputnik pre 21 sat
Ministar unutrašnjih poslova i predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić objavio je da je danas izašao iz bolnice. "Bogu hvala, kao i lekarima i medicinskom osoblju Kliničkog centra, danas sam izašao iz bolnice. Lečenje nije završeno, jer je… »
"Bogu hvala i lekarima" Dačić izašao iz bolnice i objavio fotografije: "Lečenje nije završeno, jer je moj organizam preživeo…
Blic pre 22 sata
Lečenje još nije završeno, jer je njegov organizam pretrpeo veliki šok Ivica Dačić primljen je u bolnicu 25. februara. "Bogu hvala, kao i lekarima i medicinskom osoblju Kliničkog centra, danas sam izašao iz bolnice", poručio je u objavi na svom Instagram… »
Vesti dana »
Novinari ispred zgrade Predsedištva: Vučiću izađi i pogledaj nas u oči, umesto što šalješ batinaše (VIDEO)
Glas Šumadije pre 1 satjoš 44 povezane
“To što se desilo u Beogradu je nezamislivo bilo gde u Evropi ili u svetu, skoro da je teroristički čin”: Profesor iz Ljubljane o upadu policije u Rektorat
Nova pre 3 satajoš 32 povezane
Tragedija kod Bodruma: 19 migranata poginulo, 20 spaseno nakon nesreće na moru
RTV pre 6 satijoš 8 povezanih
Starmer rekao da neće birati između SAD i EU, ali potrebni su jači odnosi s Evropom
Beta pre 24 minutajoš 36 povezanih