Povezane vesti

Sada je stvarno kraj: Svetislav Pešić doneo odluku da se povuče

Sada je stvarno kraj: Svetislav Pešić doneo odluku da se povuče

Mondo pre 1 dan
Legendarni srpski košarkaški trener Svetislav Pešić potvrdio je da mu je ova sezona poslednja u karijeri. Pešića su već nekoliko puta "slali u penziju", međutim pokazao je da i u osmoj deceniji ume da pravi razliku, ali ovoga puta je definitivno doneo… »
Svetislav Pešić najavio odlazak u trenersku penziju na kraju sezone

Svetislav Pešić najavio odlazak u trenersku penziju na kraju sezone

RTS pre 6 sati
Trener košarkaša minhenskog Bajerna Svetislav Pešić najavio je da će na kraju sezone završiti trenersku karijeru. Svetislav Pešić je postao trener Bajerna u drugom mandatu krajem decembra prošle godine. "Kao što pišem u knjizi: jednom trener - uvek… »
Svetislav Pešić završava trenersku karijeru na kraju sezone

Insajder pre 7 sati
Šef stručnog štaba košarkaškog kluba Bajern Svetislav Pešić izjavio je večeras da će na kraju sezone da završi trenersku karijeru. "Kao što pišem u knjizi: jednom trener - uvek trener. Uvek ću biti uključen u košarku, držaću predavanja i slično. Ali pred… »

RTV pre 7 sati
MINHEN - Šef stručnog štaba košarkaškog kluba Bajern Svetislav Pešić izjavio je večeras da će na kraju sezone da završi trenersku karijeru. "Kao što pišem u knjizi: jednom trener - uvek trener. Uvek ću biti uključen u košarku, držaću predavanja i slično… »
Izgleda da je gotovo: Svetislav Pešić najavio kraj karijere!

Izgleda da je gotovo: Svetislav Pešić najavio kraj karijere!

Hot sport pre 7 sati
Došlo je vreme da se lepa priča završi Svetislav Pešić najavio je da će po završetku sezone završiti trenersku karijeru i staviti tačku na jednu od najdužih i najtrofejnijih epoha u evropskoj košarci, ističući da je došao trenutak da se povuče iz… »
Svetislav Pešić na kraju sezone završava karijeru

Svetislav Pešić na kraju sezone završava karijeru

Radio sto plus pre 7 sati
Pešić je u intervjuu za nemači Di Cajt rekao da će mu ova sezona biti poslednja u karijeri. “Kao što pišem u knjizi: jednom trener, uvek trener. Uvek ću biti aktivan u košarci, držaću predavanja i takve stvari. Ali pred kraj života, više ne mogu da budem… »
Zauvek uključen u košarku: Svetislav Pešić završava trenersku karijeru na kraju sezone. “Znam da mi ljudi neće verovati kada…

Zauvek uključen u košarku: Svetislav Pešić završava trenersku karijeru na kraju sezone. “Znam da mi ljudi neće verovati kada…

Dnevnik pre 7 sati
Šef stručnog štaba košarkaškog kluba Bajern Svetislav Pešić izjavio je večeras da će na kraju sezone da završi trenersku karijeru. "Kao što pišem u knjizi: jednom trener - uvek trener. Uvek ću biti uključen u košarku, držaću predavanja i slično. Ali pred… »
Svetislav Pešić završava karijeru: "Zaista je dosta"

Svetislav Pešić završava karijeru: "Zaista je dosta"

Sportske.net pre 7 sati
Trener Bajerna Svetislav Pešić, najavio je kraj svoje trenerske karijere po završetku sezone. Srpski stručnjak i jedan od najtrofejnijih evropskih trenera, objasnio je razloge za ovu odluku za nemački Zeit. "Kao što pišem u knjizi: jednom trener, zauvek… »
Svetislav Pešić završava karijeru na kraju sezone

Svetislav Pešić završava karijeru na kraju sezone

Radio 021 pre 7 sati
Legendarni košarkaški trener, bivši selektor reprezentacije Srbije Svetislav Pešić najavio je da će na kraju sezone završiti karijeru. Pešić je u intervjuu za nemači Di Cajt rekao da će mu ova sezona biti poslednja u karijeri. "Kao što pišem u knjizi… »
Kraj velike trenerske karijere! Svetislav Pešić odlazi u penziju!

Kraj velike trenerske karijere! Svetislav Pešić odlazi u penziju!

Večernje novosti pre 7 sati
Šef stručnog štaba košarkaškog kluba Bajern Svetislav Pešić izjavio je večeras da će na kraju sezone da završi trenersku karijeru. Foto: ATA images "Kao što pišem u knjizi: jednom trener - uvek trener. Uvek ću biti uključen u košarku, držaću predavanja i… »

Politika pre 7 sati
Uvek ću biti uključen u košarku, držaću predavanja i slično. Šef stručnog štaba košarkaškog kluba Bajern Svetislav Pešić izjavio je večeras da će na kraju sezone da završi trenersku karijeru. "Kao što pišem u knjizi: jednom trener - uvek trener. Uvek ću… »
Svetislav Pešić najavio kraj karijere: "Sad je stvarno dosta"

Svetislav Pešić najavio kraj karijere: "Sad je stvarno dosta"

Nova pre 8 sati
Svetislav Pešić, legendarni košarkaški trener i bivši selektor Srbije, najavio je kraj karijere po završetku tekuće sezone. Pešić trenutno vodi Bajern, i to će mu biti poslednji angažman kao trenera, kako je sam rekao u intervjuu za nemački "Die Zeit"… »
Pešić najavio kraj karijere: Stvarno je bilo dosta…

Pešić najavio kraj karijere: Stvarno je bilo dosta…

Sport klub pre 8 sati
Najavio u intervjuu za Sport klub, potvrdio u razgovoru za "Die Zeit". Legedarni Svetislav Pešić ponovio je da će na kraju sezone završiti trenersku karijeru. „Kao što pišem u knjizi: jednom trener – uvek trener. Uvek ću biti uključen u košarku, držaću… »
Kari Pešić završava karijeru: "Znam da mi neće verovati, ali zaista je dosta"

Kari Pešić završava karijeru: "Znam da mi neće verovati, ali zaista je dosta"

B92 pre 8 sati
Svetislav Pešić završiće trenersku karijeru na kraju ove sezone. Trener Bajerna iz Minhena, dao je opširan intervju nemačkom listu Die Zeit, u kojem je najavio povlačenje na kraju sezone. Jedan od najboljih u istoriji ovog sporta trenutno ima 77 godina i… »
Odlazak legende sve bliži: Pešić najavio - posle ove sezone, stvarno je dosta!

Odlazak legende sve bliži: Pešić najavio - posle ove sezone, stvarno je dosta!

Euronews pre 11 sati
Malo je onih koji po stažu mogu da se porede sa Svetislavom Pešićem, bivšim selektorom Srbije. Osvajao je sve, postao poštovan širom planete, a sudeći po rezultatima u Bajernu ove sezone, koji je preuzeo nakon što se klub rastao sa Gordonom Herbertom… »
Gotovo je: Svetislav Pešić najavio odlazak u penziju! Pomenuo je i svoju suprugu Veru

Gotovo je: Svetislav Pešić najavio odlazak u penziju! Pomenuo je i svoju suprugu Veru

Telegraf pre 11 sati
Pravo iznenađenje se dogodilo ove sezone, kada je Svetislav Kari Pešić preuzeo Bajern posle otkaza Hordona Herberta. Stigao je Pešić, promenio je mnogo toga u Bajernu, ali je izgleda došlo vreme za kraj njegove karijere. Pešić je to potvrdio u razgovoru… »

Vesti dana »