Povezane vesti
Papa traži završetak američko-izraelskog rata protiv Irana pre Uskrsa, poziva na dijalog
Danas pre 24 dana
Papa Lav XIV je danas izrazio nadu da bi američko-izraelski rat protiv Irana mogao biti završen pre Uskrsa koji je u nedelju, 5. aprila. „Rečeno mi je da je predsednik Tramp nedavno izjavio da bi želeo da okonča rat. Nadam se da traži izlaz“, kazao je… »
Papa traži završetak američko-izraelskog rata protiv Irana pre Uskrsa, poziva na dijalog
Beta pre 23 dana
Papa Lav XIV je danas izrazio nadu da bi američko-izraelski rat protiv Irana mogao biti završen pre Uskrsa koji je u nedelju, 5. aprila. "Rečeno mi je da je predsednik Tramp nedavno izjavio da bi želeo da okonča rat. Nadam se da traži izlaz", kazao je… »
Serbian News Media pre 23 dana
Papa Lav XIV je danas izrazio nadu da bi američko-izraelski rat protiv Irana mogao biti završen pre Uskrsa koji je u nedelju, 5. aprila. „Rečeno mi je da je predsednik Tramp nedavno izjavio da bi želeo da okonča rat. Nadam se da traži izlaz“, kazao je… »
Radio sto plus pre 23 dana
“Rečeno mi je da je predsednik Tramp nedavno izjavio da bi želeo da okonča rat. Nadam se da traži izlaz”, kazao je novinarima papa koji je rodom iz SAD pred odlazak iz papskog odmarališta u Kastel Gandolfu kod Rima da bi u Vatikanu predvodio proslavu… »
Pravo u centar pre 23 dana
Papa: Vreme je da se potraži „strategija izlaska”
Politika pre 23 dana
Poziva Trampa da hitno okonča sukob. Papa Lav Četrnaesti pozvao je u ponedeljak američkog predsednika Donalda Trampa da pronađe „izlaz“ za okončanje rata u Iranu. „Rečeno mi je da je predsednik Tramp nedavno rekao da želi da okonča rat. Nadam se da traži… »
Vesti dana »
Tramp: Iran smo potpuno vojno porazili; Teheran: Naše jedinstvo razbilo neprijateljske planove
RTS pre 14 minutajoš 44 povezane
Gašić: „Vojska Srbije je spremna za uvođenje obaveznog vojnog roka“
Serbian News Media pre 1 satjoš 16 povezanih
Rojters: Interni mejl Pentagona navodi moguću opciju o suspendovanju Španije iz NATO
Beta pre 29 minutajoš 16 povezanih
Kladioničar se obogatio nakon Madurovog pada: završio u akciji hapšenja i uzeo 400.000 dolara
Mondo pre 1 satjoš 15 povezanih