Povezane vesti

"Bojane, javi se posle emisije" Milan Milošević flertovao sa mužem Mie Borisavljević pred njom, ona se odmah ubacila: Ne znam…

"Bojane, javi se posle emisije" Milan Milošević flertovao sa mužem Mie Borisavljević pred njom, ona se odmah ubacila: Ne znam…

Kurir pre 3 sata
Voditelj "Elite" Milan Milošević gostovao je u emisiji Ognjena Amidžića, u kojoj se desila nesvakidašnja situacija. Milan je, nabrajajući najbolje frajere među poznatim ličnostima u Srbiji, flertovao sa mužem pevačice Mie Borisavljević koja se takođe… »
"Bojane, javi se posle emisije" Milan Milošević flertovao sa mužem Mije Borisavljević pred njom: "Ne znam čega se plašiš"…

"Bojane, javi se posle emisije" Milan Milošević flertovao sa mužem Mije Borisavljević pred njom: "Ne znam čega se plašiš"…

Blic pre 4 sati
Mia Borisavljević se umešala u razgovor i objasnila da njen suprug ne koristi Instagram. Milošević je otkrio da je podneo čak devet tužbi protiv Asmina Durdžića Alibabe zbog uvreda. Voditelj "Elite" Milan Milošević gostovao je u emisiji Ognjena Amidžića… »
Voditelj Pinka podneo 9 tužbi protiv Asmina: Durdžić mu vređao bolesnu majku i optužio ga da se bavi prostitucijom

Voditelj Pinka podneo 9 tužbi protiv Asmina: Durdžić mu vređao bolesnu majku i optužio ga da se bavi prostitucijom

Mondo pre 13 sati
Voditelj "Elite 9", Milan Milošević, govorio je o tužbama koje se vode protiv Asmina Durdžića, ali i o sukobu između Kije Kockar i njegove prijateljice, pevačice Katarine Živković. On je otkrio da je bio u kontaktu sa Kijom, koja mu je objasnila da je… »
Milan Milošević podneo 9 tužbi protiv Asmina: Pričao je da se bavim prostitucijom, vređao mi majku! Više neće moći...

Milan Milošević podneo 9 tužbi protiv Asmina: Pričao je da se bavim prostitucijom, vređao mi majku! Više neće moći...

Kurir pre 14 sati
Voditelj "Elite" Milan Milošević progovorio je o tužbama za Asmina Durdžića, ali se osvrnuo i na rat Kije Kockar i njegove prijateljice, pevačice Katarine Živković. Milan je, naime, otkrio da se čuo sa Kijom, koja mu je rekla da je pominjanje njegovih… »
Voditelj Pinka podneo 9 tužbi protiv Asmina Durdžića: "Vređao me je, pričao da se bavim prostitucijom"

Voditelj Pinka podneo 9 tužbi protiv Asmina Durdžića: "Vređao me je, pričao da se bavim prostitucijom"

Telegraf pre 21 sat
Voditelj rijaliti programa "Elita", Milan Milošević, u emisiji kod Ognjena Amidžića govorio je o tužbama za Asmina Durdžića, ali se osvrnuo i na sukob Kije Kockar i njegove prijateljice, pevačice Katarine Živković. Milošević je otkrio da se čuo sa Kijom… »

Vesti dana »