Povezane vesti

"Ona je žena bez standarda, kodeksa i granice" Haos u Eliti zbog Stanije i Maje: Mislila sam da će da pokaže da je drugarica...…

"Ona je žena bez standarda, kodeksa i granice" Haos u Eliti zbog Stanije i Maje: Mislila sam da će da pokaže da je drugarica...…

Kurir pre 2 dana
Ulazak Stanije Dobrojević u " Elitu 9" izazvao je ogromnu pažnju javnosti, takođe i ukućana koji, iako su imali informacije da ulazi u rijaliti, su ostali zatečeni njenom pojavom. Starleta je svima priznala da je ušla sa jasnim ciljem da raščisti sa… »
"Kad mi neko kaže da je Maja dobra osoba...": Stanija nikad brutalnija o drugarici: Ovim ju je Asmin povredio

"Kad mi neko kaže da je Maja dobra osoba...": Stanija nikad brutalnija o drugarici: Ovim ju je Asmin povredio

Telegraf pre 2 dana
Stanijin ulazak u Belu kuću izazvao je veliku pažnju javnosti, posebno ukućana koji iako su imali informacije da ulazi u rijaliti, su ostali zatečeni njenom pojavom. Starleta je svima priznala da je ušla sa jasnim ciljem da raščisti sa Asminom sve… »
Isplivao razgovor Stanije i rijaliti učesnika o Maji Marinković: Tek sledi haos! Po kom principu je ona bolji čovek, ako se…

Isplivao razgovor Stanije i rijaliti učesnika o Maji Marinković: Tek sledi haos! Po kom principu je ona bolji čovek, ako se…

Kurir pre 2 dana
U “Zadruzi 9 Eliti” odigrao se buran i napet razgovor između Stanije Dobrojević i Dače Virijevića, koji su se sklonili u stranu kako bi prokomentarisali aktuelnu dramu oko odnosa Maje Marinković i Asmina Durdžića. U centru njihove priče našle su se… »
Isplivao razgovor Stanije i rijaliti učesnika o Maji Marinković: Tek sledi haos! Urnisala je zbog petljanja sa njenim bivšim…

Isplivao razgovor Stanije i rijaliti učesnika o Maji Marinković: Tek sledi haos! Urnisala je zbog petljanja sa njenim bivšim…

Blic pre 2 dana
Asmin je pokušao da osvoji Maju, ali je situacija eskalirala kada je ona pokazala privrženost, iako Dača smatra da nema prave emocije. Stanija tvrdi da Maja koristi Asmina samo kako bi isprovocirala nju i da u njihovom odnosu nema ljubavi. U "Zadruzi 9… »

Vesti dana »