Povezane vesti
Nasilje nad novinarima više nije izuzetak već pravilo
Ozon press pre 10 minuta
Novinarska i medijska udruženja i sindikati iz Srbije i regiona najoštrije osuđuju brutalno i nedopustivo ponašanje pripadnika policije prema novinarima i novinarkama, kao i sistematsko ometanje njihovog rada tokom izveštavanja sa događaja od javnog… »
Rektor Đokić: Vlast će nastaviti represiju, spreman sam da prihvatim politički angažman ukoliko to traže studenti i građani…
Insajder pre 35 minuta
Rektor Univerziteta u Beogradu Vladan Đokić rekao je večeras, povodom policijskog pretresa zgrade Rektorata u utorak, da će "vlast nastaviti sa produbljivanjem agresije i nastaviti presiju i represiju", ali da će profesori i studenti nastaviti da se… »
Rektor Đokić: Spreman sam da prihvatim politički angažman, ukoliko to traže studenti i građani
Beta pre 1 sat
Rektor Univerziteta u Beogradu Vladan Đokić izjavio je večeras da ukoliko građani i studenti od njega budu tražili politički angažman na mogućim izborima da će biti spreman da taj angažman i prihvati. "Ja se nisam prijavio, niti agitovao kao neko ko ima… »
Protest ispred Predsedništva, deo Ulice Kralja Milana zatvoren za saobraćaj
Blic pre 35 minuta
Saobraćaj je zaustavljen na raskrsnici sa Ulicom Kneza Miloša Istovremeno su se u Pionirskom parku okupljali pojedini građani Deo novinara i medijskih radnika danas je blokirao Ulicu kralja Milana kod zgrade Generalnog sekretarijata predsednika Republike… »
Rektor Đokić: Spreman sam da prihvatim politički angažman, ukoliko to traže studenti i građani
Serbian News Media pre 1 sat
Rektor Univerziteta u Beogradu Vladan Đokić izjavio je večeras da ukoliko građani i studenti od njega budu tražili politički angažman na mogućim izborima da će biti spreman da taj angažman i prihvati. „Ja se nisam prijavio, niti agitovao kao neko ko ima… »
Rektor Đokić: Spreman sam da prihvatim politički angažman, ukoliko to od mene traže studenti i građani
Morava info pre 35 minuta
Rektor Univerziteta u Beogradu Vladan Đokić izjavio je večeras da ukoliko građani i studenti od njega budu tražili politički angažman na mogućim izborima da će biti spreman da taj angažman i prihvati. Naveo je da je jučerašnji ulazak pripadnika Uprave… »
Radio sto plus pre 45 minuta
“Ja se nisam prijavio, niti agitovao kao neko ko ima političku ambiciju da bude politički lider, ja sam profesor i rektor univerziteta, međutim u situaciji kada je univerzitet napadnut u situaciji kada policija upada, kada građani ispred čekaju, ja imam… »
Rektor Đokić o mogućoj kandidaturi na izborima
Ozon press pre 35 minuta
Ukoliko studenti i građani od mene budu tražili neki angažman, ja sam spreman da taj angažman prihvatim, izjavio je rektor Univerziteta u Beogradu Vladan Đokić na pitanje da li će biti predsednički kandidat. Nakon što se juče, posle gotovo deset sati… »
Od incidenta do obrasca – nasilje nad novinarima više nije izuzetak već pravilo
Pravo u centar pre 15 minuta
Tokom izveštavanja ispred Rektorata Univerziteta u Beogradu, povodom ulaska pripadnika Uprave kriminalističke policije (UKP) u zgradu Rektorata, veliki broj novinara bio je sprečen da nesmetano obavlja svoj posao, dok su pojedini bili izloženi direktnom… »
Rektor Đokić: Spreman sam da prihvatim politički angažman ukoliko to traže studenti i građani
Radio 021 pre 45 minuta
Rektor Univerziteta u Beogradu Vladan Đokić izjavio je večeras da ukoliko građani i studenti od njega budu tražili politički angažman na mogućim izborima da će biti spreman da taj angažman i prihvati. "Ja se nisam prijavio, niti agitovao kao neko ko ima… »
Pravo u centar pre 1 sat
Rektor Univerziteta u Beogradu Vladan Đokić izjavio je večeras da ukoliko građani i studenti od njega budu tražili politički angažman na mogućim izborima da će biti spreman da taj angažman i prihvati. „Ja se nisam prijavio, niti agitovao kao neko ko ima… »
Rektor Đokić o mogućoj kandidaturi na izborima: Ukoliko studenti i građani od mene budu tražili angažman, spreman sam da ga…
N1 Info pre 1 sat
Ukoliko studenti i građani od mene budu tražili neki angažman, ja sam spreman da taj angažman prihvatim, izjavio je rektor Univerziteta u Beogradu Vladan Đokić na pitanje da li će biti predsednički kandidat. Nakon što se juče, posle gotovo deset sati… »
Đokić : Ukoliko studenti i građani od mene budu tražili angažman, spreman sam da ga prihvatim
Vreme pre 1 sat
Rektor BU Vladan Đokić rekao da je, ukoliko studenti i građani od njega budu tražili neki angažman, spreman da taj angažman prihvati. Ukoliko studenti i građani od mene budu tražili neki angažman, ja sam spreman da taj angažman prihvatim, izjavio je… »
Rektor Đokić: „Ako studenti i građani budu tražili angažman, spreman sam da ga prihvatim“
Nedeljnik pre 1 sat
Rektor Vladan Đokić o tome da li je budući predsednički kandidat : Nisam se prijavljivao za funkciju, ali sam spreman ako to…
Nova pre 1 sat
"Prilikom drugog pretresa pronašli su nekih dvadesetak petardi, to nisam hteo da potpišem", izjavio je rektor Univerziteta u Beogradu Vladan Đokić. Komentarisao je i ocene da je govor koji je održao bio govor budućeg predsedničkog kandidata i da li je… »
"Policija ispred Rektorata tukla građane kao u uličnoj borbi. Oznake koje nose, izgledaju kao da su kupljene na internetu"…
Nova pre 1 sat
Tokom jučerašnjeg dana došlo je do velikog protesta ispred Rektorata Univerziteta u Beogradu, zbog upada pripadnika Uprave kriminalističke policije u ovu ustanovu. Policija bez oznaka, maskirana, nasrtala je na građane i studente, udarali ih pendrekom i… »
Rektor Đokić o mogućoj kandidaturi na izborima: Ukoliko studenti i građani od mene budu tražili angažman, spreman sam da ga…
Glas Zaječara pre 1 sat
"Nasilje dolazi iz vrha vlasti": Protest medijskih udruženja ispred Predsedništva (VIDEO)
Insajder pre 2 sata
Članovi medijskih udruženja okupli su se ispred zgrade Predsedništva Srbije u Beogradu na skupu solidarnosti sa novinarima koji su pretučeni tokom izveštavanja sa nedeljnih lokalnih izbora. Novinari i medijski radnici danas su blokirali Ulicu kralja… »
Da li je rektor Đokić postao simbol otpora: Jučerašnji dan kao prelomni trenutak u studentskom i građanskom aktivizmu (VIDEO)…
Insajder pre 4 sati
Broj ljudi na ulicama i reakcije na govor rektora Vladana Đokića pokazuju da bi jučerašnji dan mogao imati ozbiljne političke implikacije u narednom periodu. I dok vlast optužuje rektora za zloupotrebu Univerziteta u političke svrhe, nameće se pitanje da… »
Dekan Medicinskog fakulteta oteran sa protesta podrške rektoru Đokiću: “Govorio da podržava studente, a onda se dogovarao s…
Nova pre 3 sata
Na jučerašnjem protestu ispred Rektorata, koji je organizovan u cilju podrške rektoru Vladanu Đokiću i Beogradskom univerzitetu, pojavio se i profesor Vladimir Trajković, koji je od nedavno vršilac dužnosti dekana Medicinskog fakulteta. Na snimku koji je… »
Koje je sve zakone prekršila policija tokom 11 sati pretresa Rektorata
Nova pre 3 sata
Institut za istraživanje korupcije Kareja saopštio je da je policija prilikom jučerašnjeg pretresa Rektorata prekršila niz zakonskih i etičkih normi, uključujući odredbe Zakona o policiji, ZKP-a i Kodeksa policijske etike. Javnost Srbije svedočila je… »
Smrt studentkinje Filozofskog fakulteta u Beogradu: Incidenti zbog ulaska policije u Rektorat
BBC News pre 5 sati
Koškanje policije i demonstranata u centru Beograda posle ulaska policije u Rektorat Beogradskog univerziteta. Šta je do sada poznato o smrti 25-godišnje devojke? Smrt studentkinje Filozofskog fakulteta u Beogradu, čiji se uzrok još istražuje, izazvala… »
Došli u Rektorat na pretres, pronašli predsedničkog kandidata
Nova pre 5 sati
Posle devetočasovnog pretresa zgrade Rektorata Univerziteta u Beogradu, pripadnici Uprave kriminalističke policije nisu pronašli ništa sumnjivo, ali po svemu sudeći jesu našli novog predsedničkog ili premijerskog kandidata - rektora Vladana Đokića… »
Kako profesori univerziteta iz opozicije gledaju na jučerašnja dešavanja oko Rektorata?
Insajder pre 6 sati
Jučerašnji dan obeležio je ulazak Uprave kriminalističke polciije u zgradu Rektorata u Beogradu, kao i incidenti koji su se tokom večeri dogodili na Studentskom trgu i Trgu Republike, kada je došlo do sukoba demonstranata i policije. Skup ispred… »
Tema jutra: Vršen je pritisak na rektora Đokića da potpiše zapisnik
N1 Info pre 6 sati
Rektor Univerziteta u Beogradu Vladan Đokić odbio je da potpiše zapisnik uprkos, kako kažu dekanka Fakulteta političkih nauka i profesor Filozofskog fakulteta Slobodan Cvejić - pritiscima i pretnjama privođenjem. Dekanka Kovačević navodi i da je reč o… »
BLOG UŽIVO "Novinare su prebila lica sa poternica": Protest ispred Predsedništva zbog nasilja na izborima, oglasili se dekani…
Nova pre 5 sati
Pripadnici UKP-a juče su upali u zgradu Rektorata, gde rektor Vladan Đokić ostao "zatočen" do oko 22 sata uveče. Studenti i građani su zbog upada policije održali veliki protest i pružili podršku Đokiću. Jutros se grupa ljudi krenula da se okuplja u… »
Rektor Vladan Đokić večeras gost TV Nova
Danas pre 6 sati
Šta se juče dešavalo u zgradi rektorata, ko je poslao policiju i da li će Univerzitet biti odbranjen, neka su od pitanja na koja će rektor Vladan Đokić odgovarati večeras u Dnevniku TV Nova od 19:30 časova. Podsetimo, pripadnici Uprave kriminalističke… »
(Foto) Održan protest medijskih organizacija i građana ispred Predsedništva zbog napada na novinare 29. marta
Newsmax Balkans pre 6 sati
Članovi medijskih organizacija i građani blokirali su nakratko saobraćaj u Ulici kralja Milana ispred Predsedništva u znak protesta zbog napada na novinare 29. marta. Okupljanje je imalo simboličan karakter i završeno je bez incidenata, sa ciljem da se… »
OTKRIVAMO Kako su dekani pregovarali sa policijom i tražili da se dozvoli obraćanje rektora Đokića
Nova pre 5 sati
Pripadnici UKP-a ušli su juče u zgradu Rektorata beogradskog univerziteta, bez prethodne najave i pravnog obrazloženja, zaplenivši kompjutere, resivere i prevrnuvši svaki detalj u kancelarijama. Zbog toga je uveče organizovan skup ispred te ustanove… »
Šper: Napadi na novinare nisu izolovani incidenti, sistemski udar na pravo javnosti da zna
N1 Info pre 6 sati
Zaposleni u Radio-televiziji Vojvodine odazvali su se pozivu Koalicije za slobodu medija i protestovali ispred zgrade pokrajinskog javnog servisa. "Ovim okupljanjem želimo da pokažemo solidarnost sa kolegama koje su napadnute u nedelju, koje svakodnevno… »
Novinari ispred zgrade Predsedištva: Vučiću izađi i pogledaj nas u oči, umesto što šalješ batinaše (VIDEO)
Glas Šumadije pre 7 sati
Članovi brojnih medijskih udruženja pozvali su danas, ispred zgrade Predsedništva Srbije, predsednika države Aleksandra Vučića da „izađe i pogleda u uči novinare o čijim životima misli da može da odlučuje“. Poručili su mu da bi bilo bolje da izađe i… »
5 dekana iz Novog Sada protiv upada policije u Rektorat: Sačuvajmo univerzitete od urušavanja
Luftika pre 7 sati
Dekani pet fakulteta Univerziteta u Novom Sadu izdali su zajedničko saopštenje povodom upada policije u prostorije Rektorata Univerziteta u Beogradu. – Najoštrije osuđujemo zloupotrebu ovlašćenja izvršne vlasti u postupanju koje, bez istinskog osnova… »
Darko Šper: Napadi na novinare nisu izolovani incidenti, već udar na javnost
In medija pre 6 sati
Zaposleni Radio-televizije Vojvodine okupili su se danas ispred zgrade javnog servisa kako bi izrazili solidarnost sa kolegama koje su brutalno pretučene dok su izveštavale o događajima u nedelju. Predsednik sindikata „Nezavisnost“ Darko Šper upozorio je… »
Rektorat u centru zbivanja: Da li tenzije treba rešavati na ulicama ili dijalogom u skupštini
Newsmax Balkans pre 7 sati
Komentarišući incidente ispred Rektorata, Gordana Čomić, bivša ministarka u Vladi Srbije, ističe da su protesti deo demokratije i treba ih rešavati kroz institucije, dok Dijana Radović, narodna poslanica SPS, upozorava da političke tenzije narušavaju… »
Janković i Kljajić za Euronews Srbija: Kakvi su odjeci pretresa Rektorata u okviru istrage o smrti studentkinje
Euronews pre 7 sati
Policija je juče, u okviru sveobuhvatne istrage povodom smrti 25-godišnje studentkinje, po zahtevu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, ušla u zgradu Rektorata Univerziteta u Beogradu. O jučerašnjoj istrazi i pretresu zgrade Rektorata za Euronews Srbija… »
Student Računarskog fakulteta o dešavanjima ispred Rektorata: Svi ti napadi nama daju dodatni vetar u leđa
N1 Info pre 7 sati
Student Računarskog fakulteta, Vuk, povodom jučerašnjeg upada pripadnika Uprave kriminalističke policije (UKP) u zgradu Rektorata, te kasnijeg sukoba policije sa okupljenim ljudima, za N1 ističe da je sam taj čin više doprineo celokupnoj akademskoj… »
Protest solidarnosti s novinarima napadnutim tokom lokalnih izbora
Vreme pre 8 sati
Protest solidarnosti s novinarima kod Predsedništva Srbije, okupljanje i u takozvanom Ćacilendu. Novinari i medijski radnici okupili su se u Ulici kralja Milana, na protestu zbog napada na novinare tokom izbora održanih 29. marta u 10 opština i gradova u… »
Novinari ispred zgrade Predsedištva: „Vučiću izađi i pogledaj nas u oči, umesto što šalješ batinaše“
Serbian News Media pre 8 sati
Članovi brojnih medijskih udruženja pozvali su danas, ispred zgrade Predsedništva Srbije, predsednika države Aleksandra Vučića da „izađe i pogleda u uči novinare o čijim životima misli da može da odlučuje“. Poručili su mu da bi bilo bolje da izađe i… »
Pendrekom ženu po leđima, tuča sa građanima kao da je kafanska: Cela Srbija komentariše postupanje policije ispred zgrade…
Nova pre 7 sati
Tokom jučerašnjeg dana ispred Rektorata u Beogradu, nakon što su pripadnici Uprave kriminalističke policije kojom rukovodi Marko Kričak po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu upali u zgradu pod izgovorom predistražnih radnji u vezi sa smrću… »
Novinari protestuju ispred Predsedništva: "Vučiću izađi i pogledaj nas u oči, umesto što šalješ batinaše"
Radio 021 pre 8 sati
Članovi medijskih udruženja pozvali su, ispred zgrade Predsedništva Srbije, predsednika države Aleksandra Vučića da "izađe i pogleda u uči novinare o čijim životima misli da može da odlučuje". Poručili su mu da bi bilo bolje da izađe i razgovara sa… »
Protest „Ne damo autonomiju Univerziteta“ u Nišu danas od 18 časova
Rešetka pre 7 sati
Studenti u blokadi Univerziteta u Nišu objavili su da će danas od 18 časova održati komemorativni skup povodom meseci od pada nadstrešnice u Novom Sadu, u kojem je zbog korupcije život izgubilo 16 nevinih ljudi. Nakon okupljanja, plan je da se građani i… »
Nama su doslovno, ne metaforički, životi ugroženi: Protest zbog nasilja nad novinarima
Mašina pre 8 sati
Medijska udruženja organizovala su danas protest u Beogradu ispred Predsedništva zbog nasilnih napada na novinare tokom lokalnih izbora u nedelju. Medijski radnici i radnice, stručnjaci i stručnjakinje alarmirali su javnost da su novinarima i novinarkama… »
(BLOG) "Vučiću izađi i pogledaj nas u oči": Novinari protestovali ispred Predsedništva, okupljanja i u Pionirskom parku
N1 Info pre 9 sati
Medijska udruženja i novinari pozvali su, ispred zgrade Predsedništva Srbije, predsednika države Aleksandra Vučića da "izađe i pogleda u uči novinare o čijim životima misli da može da odlučuje". Dok je trajao ovaj protest, ljudi su se okupljali i u… »
Zaposleni na RTV-u održali protest zbog napada na novinare: „Danas solidarnost – sutra opstanak“
Danas pre 8 sati
Zaposleni Radio-televizije Vojvodine na poziv Sindikata „Nezavisnost“ okupili su se danas od 10.30 časova ispred zgrade RTV-a na Mišeluku i pridružili se zajedničkom protestu novinara u Srbiji. Oni su se odazvali pozivu medijskih i novinarskih udruženja… »
Zaposleni na RTV-u održali skup u znak solidarnosti sa napadnutim novinarima
Nedeljnik pre 8 sati
Zaposleni na Radio-televiziji Vojvodine (RTV) održali su danas skup u znak solidarnosti sa napadnutim novinarima tokom lokalnih izbora u Srbiji, koji su održani u deset opština u nedelju. Oni su ispred zgrade RTV-a istakli transparent „Istinu u etar“… »
„Vučiću, izađi da pogledaš u oči novinare o čijim životima misliš da možeš da odlučuješ“: Protest zbog nasilja ispred…
Danas pre 8 sati
Medijska udruženja danas su organizovala protest ispred zgrade Predsedništva u znak solidarnosti sa novinarima koji su pretučeni tokom izveštavanja sa nedeljnih lokalnih izbora. Uoči tog protesta, i u Pionirskom parku, u takozvanom Ćacilendu okupio se… »
Protest novinara ispred Predsedništva, skup i u Pionirskom parku
Sputnik pre 9 sati
Novinari i medijski radnici blokirali su Ulicu kralja Milana kod zgrade Generalnog sekretarijata predsednika Republike na protestu zbog napada na novinare tokom nedavnih lokalnih izbora. Skup i u Pionirskom parku. Saobraćaj je zaustavljen na raskrsnici… »
Novinari protestovali ispred Predsedništva zbog napada
Beta pre 9 sati
Članovi brojnih medijskih udruženja pozvali su danas, ispred zgrade Predsedništva Srbije, predsednika države Aleksandra Vučića da "izađe i pogleda u oči u uči novinare o čijim životima misli da može da odlučuje". Poručili su mu da bi bilo bolje da izađe… »
Medijski radnici blokirali ulicu kod Predsedništva zbog nasilja na izborima
Bujanovačke pre 10 sati
Članovi medijskih udruženja okupljaju se ispred zgrade Predsedništva Srbije u Beogradu na skupu solidarnosti sa novinarima koji su pretučeni tokom izveštavanja sa nedeljnih lokalnih izbora. Istovremeno, ljudi stalno izlaze i ulaze u Pionirski park, a iza… »
Maja Kovačević: Vršen je pritisak na rektora Đokića da potpiše zapisnik
Danas pre 9 sati
Rektor Univerziteta u Beogradu Vladan Đokić odbio je da potpiše zapisnik uprkos, kako kažu dekanka Fakulteta političkih nauka i profesor Filozofskog fakulteta Slobodan Cvejić – pritiscima i pretnjama privođenjem. Dekanka Kovačević navodi i da je reč o… »
Šper na protestu ispred RTV-a: Situacija je alarmantna (FOTO i VIDEO)
Moj Novi Sad pre 9 sati
Na poziv Sindikata nezavisnosti Radio-televizije Vojvodine, zaposleni ove medijske ustanove okupili su se danas u 10.30 sati ispred zgrade RTV-a na Mišeluku. Prisutnima se obratio predsednik Granskog sindikata kulture, umetnosti i medija (GS KUM)… »
Protest novinara ispred Predsedništva, skup i u Pionirskom parku
RTS pre 9 sati
Novinari i medijski radnici blokirali su Ulicu kralja Milana kod zgrade Generalnog sekretarijata predsednika Republike na protestu zbog napada na novinare tokom nedavnih lokalnih izbora. Skup i u Pionirskom parku. Saobraćaj je zaustavljen na raskrsnici… »
Na rektora Vladana Đokića policija vršila pritisak da potpiše zapisnik: Oglasile se kolege sa Univerziteta u Beogradu
Nova pre 9 sati
Rektor Univerziteta u Beogradu Vladan Đokić odbio je da potpiše zapisnik uprkos, kako kažu dekanka Fakulteta političkih nauka i profesor Filozofskog fakulteta Slobodan Cvejić - pritiscima i pretnjama privođenjem. Dekanka Kovačević navodi i da je reč o… »
Ispred Predsedništva skup solidarnosti medijskih udruženja sa napadnutim novinarima
Jugmedia pre 10 sati
Članovi medijskih udruženja okupljaju se ispred zgrade Predsedništva Srbije u Beogradu na skupu solidarnosti sa novinarima koji su pretučeni tokom izveštavanja sa nedeljnih lokalnih izbora. Početak skupa pod nazivom „Danas solidarnost, sutra opstanak“… »
Protest medijskih udruženja u Beogradu zbog napada na novinare tokom lokalnih izbora
Slobodna Evropa pre 10 sati
Na poziv medijskih udruženja u Srbiji, ispred zgrade Predsedništva u Beogradu održan je protest zbog napada na novinare tokom izveštavanja sa nedavno održanih loklanih izbora. "Želimo da pokažemo solidarnost sa kolegama koji su napadnuti tog dana, ali i… »
Beograd: Ispred Predsedništva skup solidarnosti medijskih udruženja sa napadnutim novinarima
Serbian News Media pre 11 sati
Početak skupa pod nazivom „Danas solidarnost, sutra opstanak“ najavljen je za 10.30 časova, u vreme kada se po navodima organizatora protesta, izbornog dana dogodio prvi napad na novinare. „Okupljamo se ovde jer je (predsednik Srbije) Aleksandar Vučić… »
Ispred Predsedništva skup solidarnosti medijskih udruženja sa napadnutim novinarima FOTO
Nova pre 10 sati
Članovi medijskih udruženja okupljaju se ispred zgrade Predsedništva Srbije u Beogradu na skupu solidarnosti sa novinarima koji su pretučeni tokom izveštavanja sa nedeljnih lokalnih izbora. Početak skupa pod nazivom "Danas solidarnost, sutra opstanak"… »
Medijska udruženja: Skup solidarnosti za napadnute novinare
Radio sto plus pre 10 sati
“Okupljamo se ovde jer je (predsednik Srbije) Aleksandar Vučić simbol represije prema novinarima i simbol nasilja koje se svaki dan pojačava”, kazao je predsednik Upravnog odbora Asocijacije nezavisnih elektronskih medija (ANEM) Veran Matić. Po njegovim… »
Beograd: Ispred Predsedništva skup solidarnosti medijskih udruženja sa napadnutim novinarima
Radio sto plus pre 10 sati
Početak skupa pod nazivom “Danas solidarnost, sutra opstanak” najavljen je za 10.30 časova, u vreme kada se po navodima organizatora protesta, izbornog dana dogodio prvi napad na novinare. “Okupljamo se ovde jer je (predsednik Srbije) Aleksandar Vučić… »
Pravo u centar pre 11 sati
Početak skupa pod nazivom „Danas solidarnost, sutra opstanak“ najavljen je za 10.30 časova, u vreme kada se po navodima organizatora protesta, izbornog dana dogodio prvi napad na novinare. „Okupljamo se ovde jer je (predsednik Srbije) Aleksandar Vučić… »
Veći broj ljudi se okuplja u šatorskom naselju u Pionirskom parku
Insajder pre 11 sati
U Pionirskom parku u Beogradu danas se okupio veći broj građana, uoči protesta medijskih udruženja zbog napada na novinare tokom izbora održanih 29. marta u 10 opština i gradova u Srbiji, javila je reporterka FoNeta. Saobraćaj na Trgu Nikole Pašića i u… »
Protest medijskih udruženja kod Predsedništva: Veliki broj ljudi se za to vreme okuplja u Pionirskom parku
Nedeljnik pre 11 sati
Veliki broj ljudi okuplja se u Pionirskom parku pred najavljen protest novinarskih udruženja ispred Predsedništva, piše N1. Veliki broj ljudi se okuplja u šatorskom naselju u Pionirskom parku. Nije još uvek poznat tačan razlog okupljanja niti šta tačno… »
Veliki broj ljudi okuplja se u Pionirskom parku neposredno pred protest medijskih udruženja
Nova pre 11 sati
Veliki broj ljudi okuplja se u Pionirskom parku pred najavljen protest novinarskih udruženja ispred Predsedništva. Veliki broj ljudi se okuplja u šatorskom naselju u Pionirskom parku. Nije još uvek poznat tačan razlog okupljanja niti šta tačno oni rade… »
Protest zbog napada na novinare danas ispred RTV-a, u Beogradu se pre najavljenog skupa puni "Ćacilend" (VIDEO)
Moj Novi Sad pre 12 sati
Sindikat nezavisnosti Radio-televizije Vojvodine pozvao je svoje članove, zaposlene i sve Novosađane da se danas u 10.30 okupe ispred zgrade RTV-a na Mišeluku. Oni su se odazvali pozivu medijskih i novinarskih udruženja da u svojim gradovima izađu u isto… »
„Vučić kada padne, imaćemo našu zemlju“: Poslušajte prepev starogradske pesme koju su javne ličnosti pevale ispred rektorata…
Danas pre 11 sati
Ispred Rektorata Univerziteta u Beogradu okupio se veliki broj studenata i građana u znak protesta zbog upada Uprave kriminalističke policije u zgradu ove institucije, ali i kao vid podrške akademskoj zajednici, koju mnogi vide kao stvarnu metu aktuelnih… »
RTV sindikat poziva na protest zbog napada na novinare: Solidarnost na Mišeluku
Luftika pre 11 sati
Sindikat nezavisnosti Radio-televizije Vojvodine pozvao je svoje članove, zaposlene i sve Novosađane da se danas u 10.30 okupe ispred zgrade RTV-a na Mišeluku. Oni su se odazvali pozivu medijskih i novinarskih udruženja da u svojim gradovima izađu u isto… »
Vesti dana »
Beta pre 1 satjoš 65 povezanih
Komemorativni skupovi u Novom Sadu i Nišu povodom 17 meseci od pada nadstrešnice
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 29 povezanih
Nadamo se punim rezervoarima Cene nafte pale zbog nade u brzu deeskalaciju situacije na Bliskom istoku
Dnevnik pre 2 satajoš 25 povezanih
Predsednik Češke: NATO može i bez SAD, Trampove kritike ne razumem
Serbian News Media pre 1 satjoš 40 povezanih