Povezane vesti
Boki 13 otkazao saradnju sa Anom Nikolić zbog Raleta. Kompozitor pevačici zabranio da radi: "Ona ne razmišlja svojom glavom"
Blic pre 1 dan
On smatra da Ana ne donosi odluke samostalno, već da njima upravlja Rale. Ana Nikolić izjavljuje da nema stav o ovom pitanju i odgovornost prebacuje na kompozitora. Iako su danima unazad najavljivali zajednički projekat koji je podigao veliku prašinu u… »
Rale striktno zabranio Ani Nikolić da snimi duet s njim! Boki besan jer je pukao velike pare: "Ne snimam duet"
Telegraf pre 1 dan
Boki 13 i Ana Nikolić su danima unazad najavljivali zajednički projekat, odnosno duetsku pesmu. Po svemu sudeći od toga nema ništa i njihova saradnja je stopirana, a kompozitor Goran Ratković Rale je zabranio pevačici ovaj projekat. Iza kulisa se… »
Dečko joj pomrsio konce! Boki 13 otkazao duet sa Anom Nikolić: Nijedan Rale ne može da odlučuje umesto mene
Kurir pre 1 dan
Iako su danima unazad najavljivali zajednički projekat i podigli veliku prašinu u javnosti, do dueta između Bokija 13 i Ane Nikolić, po svemu sudeći, ipak neće doći. Ono što je trebalo da bude jedan od zapaženijih estradnih saradnji ove godine, iznenada… »
Vesti dana »
Penjaroja: Navijači osećaju i podržavaju trud ekipe, mislim da me ovog trenutka malo više vole
Danas pre 31 minutajoš 2 povezane
"Oduševljena sam!" Oglasila se državna tužiteljka koju je Tramp otpustio, porukom zapalila mreže (video)
Blic pre 26 minutajoš 3 povezane