Povezane vesti
"Duvao sam kao klinac, sad idem samo na rejvove": Mili iskreno o svojim porocima
Nova pre 11 sati
Aleksandar Milić Mili ne eksponira se niti mnogo govori o privatnom životu, ali jednom je otkrio da je u mladosti koristio marihuanu. Kompozitor je priznao da voli rejv žurke i da ih često posećuje u Beogradu i širom Evrope. - Rejv žurke volim, ali tamo… »
"Pušio sam marihuanu" Mili priznao, progovorio o porocima, muzika ga povukla: A evo gde tajno izlazi do zore
Blic pre 14 sati
Ističe da na rejvovima vlada pozitivna atmosfera bez incidenata i da je ključ zabave u muzici i ritmu. Mili je nedavno proslavio 18. rođendan svog sina Markusa uz veliko slavlje u Beogradu. Kompozitor i muzički producent Aleksandar Milić Mili ispričao je… »
"Duvao sam kao klinac, sad idem samo na rejvove" Mili progovorio o svojim porocima, ovde u tajnosti izlazi
Telegraf pre 15 sati
Aleksandar Milić Mili ne eksponira niti mnogo govori o privatnom životu, ali jednom je otkrio da je u mladosti koristio marihuanu. Kompozitor je priznao da voli rejv žurke i da ih često posećuje u Beogradu i širom Evrope. - Rejv žurke volim, ali tamo… »
Vesti dana »
Predsednik Irana američkom narodu: Da li je Amerika na prvom mestu stvarno prioritet vaše vlade
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Gradi karijeru na tuđim pesmama, a brani da obrade njegovu? Jakov izbegao da objasni da li je "udario" zabranu
Telegraf pre 1 satjoš 4 povezane