Povezane vesti

Političarka otvorila profil na Onlifensu, zgrće pare zbog skandala: Evo šta je terali da bi zaradila 300 $

Političarka otvorila profil na Onlifensu, zgrće pare zbog skandala: Evo šta je terali da bi zaradila 300 $

Telegraf pre 1 dan
Bivša direktorka Direktorata za unapređenje i zaštitu ljudskih prava i sloboda u Ministarstvu ljudskih i manjinskih prava, Mirjana Pajković, sinoć je progovorila o platformi za odrasle na kojoj je otvorila profil. Mirjana je otkrila razloge zbog kojih se… »
Mirjana Pajković otkrila koliko je zaradila od "Onlifensa": Kaplju pare nakon intimnog snimka sa političarem

Mirjana Pajković otkrila koliko je zaradila od "Onlifensa": Kaplju pare nakon intimnog snimka sa političarem

Mondo pre 8 sati
Bivša direktorka Direktorata za unapređenje i zaštitu ljudskih prava i sloboda u Ministarstvu ljudskih i manjinskih prava Mirjana Pajković je u intervjuu za "Blic" otkrila da je na platformi "Onlifens" zaradila 20.000 evra za manje od mesec dana. Ona je… »
(Video) "Zaradila sam preko 20.000 evra" Mirjana Pajković o sajtu za odrasle, snimku koji je uzdrmao politički vrh Crne Gore i…

(Video) "Zaradila sam preko 20.000 evra" Mirjana Pajković o sajtu za odrasle, snimku koji je uzdrmao politički vrh Crne Gore i…

Blic pre 10 sati
Odluku da otvori OnlyFans platformu opisuje kao potez samostalnosti, finansijske koristi i kontrolisanja privatnosti po sopstvenim uslovima. Govori o izazovima života kao samohrana majka, posebno sa detetom sa smetnjama u razvoju, i o problemima sa… »
"Policija mi odradila PR": Mirjana Pajković o vrućim snimcima i Onlifensu, progovorila o svemu posle hapšenja

"Policija mi odradila PR": Mirjana Pajković o vrućim snimcima i Onlifensu, progovorila o svemu posle hapšenja

Mondo pre 12 sati
Bivša direktorka Direktorata za unapređenje i zaštitu ljudskih prava i sloboda u Ministarstvu ljudskih i manjinskih prava Mirjana Pajković, gostovala je sinoć u emisiji Ognjena Amidžića, gde je potvrdila da je privedena nakon što je auto-putem vozila… »
Mirjana Pajković dobila bizaran zahtev na Only Fans-u: "Ovo su hteli da plate 300 dolara, nisu zahtevali da budem gola"

Mirjana Pajković dobila bizaran zahtev na Only Fans-u: "Ovo su hteli da plate 300 dolara, nisu zahtevali da budem gola"

Kurir pre 16 sati
Bivša funkcionerka u Ministarstvu ljudskih i manjinskih prava Crne Gore Mirjana Pajković, tokom gostovanja kod Ognjena Amidžića otkrila je jedan zahtev koji je dobila na sajtu "Only fans", gde je nedavno otvorila profil. - Imala sam zahtev da dva minuta… »

Vesti dana »