Povezane vesti

Cakana otkrila istinu o poznatom pevaču, odbio je da peva na rođendanu: "Dobio je dobru ponudu, ali..."

Cakana otkrila istinu o poznatom pevaču, odbio je da peva na rođendanu: "Dobio je dobru ponudu, ali..."

Telegraf pre 1 dan
Pevačica Dragica Radosavljević Cakana gostovala je u emisiji "Amidži šou", gde je bez zadrške odgovarala na škakljiva pitanja publike i tom prilikom otkrila detalj sa estrade o kojem se do sada samo nagađalo. Naime, jedno od pitanja odnosilo se na… »
Cakana raskrinkala poznatog pevača: Otkrila ko nije hteo da joj peva na slavlju: "Ponuđen mu je i novac"

Cakana raskrinkala poznatog pevača: Otkrila ko nije hteo da joj peva na slavlju: "Ponuđen mu je i novac"

Blic pre 1 dan
Cakana je govorila o glasinama da je Peđa Medenica odbio da nastupa na veselju njenih prijatelja. Objasnila je da veselje nije bilo njeno, već od ćerke njene prijateljice, ali je ona bila uključena u pregovore. Poznata pevačica Dragica Radosavljević… »
"Ponuđen mu je i dobar novac, ja sam bila iznenađena" Cakana otkrila istinu o kolegi: Evo koji pevač nije hteo da zapeva na…

"Ponuđen mu je i dobar novac, ja sam bila iznenađena" Cakana otkrila istinu o kolegi: Evo koji pevač nije hteo da zapeva na…

Kurir pre 1 dan
Dragana Radosavljević Cakana, gostovala je u emisiji "Amidži šou", gde je odgovarala na zanimljiva pitanja. Pevačica je u jednom trenutku bila upitana za svog kolegu Peđu Medenicu. Da li je istina da je Peđa Medenica odbio da peva na jednom tvom slavlju… »

Vesti dana »