Povezane vesti

Milan Milošević otkrio da snima intimne videe, ali ova only fens zvezda mu rekla da nisu dobri: Slaže se da su loši...

Milan Milošević otkrio da snima intimne videe, ali ova only fens zvezda mu rekla da nisu dobri: Slaže se da su loši...

Kurir 01.04.2026
Milan Milošević, otkrio je gostujući u emisiji "Amidži šou" da snima intimne videe, ali da ih slabo gleda. Sa njim je u društvu u emisiji bila i crnogorska političarka Mirjana Pajković, koja je poznata po eksplicitnim snimcima, a u emisiji je priznala da… »
Milan Milošević: „Imam dosta intimnih snimaka“! Priznao da snima kućne videe

Milan Milošević: „Imam dosta intimnih snimaka“! Priznao da snima kućne videe

Svet & Skandal 01.04.2026
Nakon što je nekadašnja pevačica i rijaliti učesnica Kristina Kija Kockar ušla u oštar sukob sa bivšom najboljom drugaricom Katarinom Živković, u celu dramu neočekivano je uvučen i poznati voditelj Milan Milošević. On je sada odgovorio javno o njenim… »
"Imam mnogo videa, ni na šta ne liče." Političarka gledala intimni snimak Milan Miloševića, on šokirao sve!

"Imam mnogo videa, ni na šta ne liče." Političarka gledala intimni snimak Milan Miloševića, on šokirao sve!

Telegraf 01.04.2026
Nakon što je nekadašnja pevačica i rijaliti učesnica Kristina Kija Kockar ušla u oštar sukob sa bivšom najboljom drugaricom Katarinom Živković, u celu dramu neočekivano je uvučen i poznati voditelj Milan Milošević. Milan se sada oglasio o tim navodima te… »
"Imam dosta intimnih snimaka" Milan Milošević priznao da snima kućne videe: "Mirjana Pajković kaže da su loši"

"Imam dosta intimnih snimaka" Milan Milošević priznao da snima kućne videe: "Mirjana Pajković kaže da su loši"

Blic 01.04.2026
Kristina Kija Kockar optužila je Katarinu Živković da deli intimni snimak Milana Miloševića. Milan Milošević je javno odgovorio na optužbe u emisiji 'Amidži šou'. Nakon što je nekadašnja pevačica i rijaliti učesnica Kristina Kija Kockar ušla u oštar… »

Vesti dana »