Повезане вести

Милан Милошевић открио да снима интимне видее, али ова онли фенс звезда му рекла да нису добри: Слаже се да су лоши...

Милан Милошевић открио да снима интимне видее, али ова онли фенс звезда му рекла да нису добри: Слаже се да су лоши...

Курир пре 19 сати
Милан Милошевић, открио је гостујући у емисији "Амиџи шоу" да снима интимне видее, али да их слабо гледа. Са њим је у друштву у емисији била и црногорска политичарка Мирјана Пајковић, која је позната по експлицитним снимцима, а… »
Милан Милошевић: „Имам доста интимних снимака“! Признао да снима кућне видее

Милан Милошевић: „Имам доста интимних снимака“! Признао да снима кућне видее

Свет & Скандал пре 20 сати
Након што је некадашња певачица и ријалити учесница Кристина Кија Коцкар ушла у оштар сукоб са бившом најбољом другарицом Катарином Живковић, у целу драму неочекивано је увучен и познати водитељ Милан Милошевић. Он је сада… »
"Имам много видеа, ни на шта не личе." Политичарка гледала интимни снимак Милан Милошевића, он шокирао све!

"Имам много видеа, ни на шта не личе." Политичарка гледала интимни снимак Милан Милошевића, он шокирао све!

Телеграф пре 21 сат
Након што је некадашња певачица и ријалити учесница Кристина Кија Коцкар ушла у оштар сукоб са бившом најбољом другарицом Катарином Живковић, у целу драму неочекивано је увучен и познати водитељ Милан Милошевић. Милан се сада… »
"Имам доста интимних снимака" Милан Милошевић признао да снима кућне видее: "Мирјана Пајковић каже да су лоши"

"Имам доста интимних снимака" Милан Милошевић признао да снима кућне видее: "Мирјана Пајковић каже да су лоши"

Блиц пре 22 сата
Кристина Кија Коцкар оптужила је Катарину Живковић да дели интимни снимак Милана Милошевића. Милан Милошевић је јавно одговорио на оптужбе у емисији 'Амиџи шоу'. Након што је некадашња певачица и ријалити учесница Кристина Кија… »

Вести дана »