Повезане вести
Милан Милошевић открио да снима интимне видее, али ова онли фенс звезда му рекла да нису добри: Слаже се да су лоши...
Курир пре 19 сати
Милан Милошевић, открио је гостујући у емисији "Амиџи шоу" да снима интимне видее, али да их слабо гледа. Са њим је у друштву у емисији била и црногорска политичарка Мирјана Пајковић, која је позната по експлицитним снимцима, а… »
Милан Милошевић: „Имам доста интимних снимака“! Признао да снима кућне видее
Свет & Скандал пре 20 сати
Након што је некадашња певачица и ријалити учесница Кристина Кија Коцкар ушла у оштар сукоб са бившом најбољом другарицом Катарином Живковић, у целу драму неочекивано је увучен и познати водитељ Милан Милошевић. Он је сада… »
"Имам много видеа, ни на шта не личе." Политичарка гледала интимни снимак Милан Милошевића, он шокирао све!
Телеграф пре 21 сат
Након што је некадашња певачица и ријалити учесница Кристина Кија Коцкар ушла у оштар сукоб са бившом најбољом другарицом Катарином Живковић, у целу драму неочекивано је увучен и познати водитељ Милан Милошевић. Милан се сада… »
"Имам доста интимних снимака" Милан Милошевић признао да снима кућне видее: "Мирјана Пајковић каже да су лоши"
Блиц пре 22 сата
Кристина Кија Коцкар оптужила је Катарину Живковић да дели интимни снимак Милана Милошевића. Милан Милошевић је јавно одговорио на оптужбе у емисији 'Амиџи шоу'. Након што је некадашња певачица и ријалити учесница Кристина Кија… »
Вести дана »
Цена нафте порасла више шест одсто после Трампових изјава у вези са Ираном
Нова економија пре 26 минутајош 71 повезана
Почео повратак на Месец после пола века! Људи ће први пут у историји отпутовати најдаље од Земље, а најопаснија мисија тек стиже
Блиц пре 7 минутајош 38 повезаних
Брнабић: Вучић не расписује изборе јер је криза у свету, молићемо га да буде кандидат за премијера
Глас Зајечара пре 1 сатјош 25 повезаних
Камиони заглављени на излазу из земље: На Батровцима чекање и до шест сати, колоне се протежу километрима
РИНА пре 1 сатјош 20 повезаних