Povezane vesti
Crne ptice kao da mi se svete: Pevačica sa pokojnim ocem slušala Sinana, Džeja, Šabana (foto)
Večernje novosti pre 21 dana
MLADA pevačica Anđela Stojković nakon pesme "Biografija" koju je objavila pre tri meseca, nastavila je da gradi svoju diskografiju. Foto: Privatna arhiva Mlada nada muzičke scene publici je predstavila svoju novu, tešku baladu "Crne ptice" koja se… »
Naša pevačica objavila emotivnu baladu nakon gubitka oca: "Crne ptice k’o da mi se svete"
Nova pre 21 dana
Anđela Stojković, koja je učestvovala u poslednjoj sezoni takmičenja "IDJ Pepsi Show", danas je objavila novu pesmu i to baladu "Crne ptice" koja se u potpunosti razlikuje od njenog prvenca "Biografija". - Neke priče ne traže buku. Same, pronađu put do… »
"Za sve što nije izgovoreno..." Anđela Stojković nakon biografije, nastavlja diskografiju sa Crnim pticama (foto/video)
Kurir pre 21 dana
Anđela Stojković, nakon pesme "Biografija" koju je objavila pre tri meseca, nastavila je da gradi svoju diskografiju. Mlada nada muzičke scene publici je predstavila svoju novu pesmu "Crne ptice" koja se potpuno razlikuje od njenog prvenca. Emotivna… »
Seka plakala zbog nje, a Anđela je nakon velike tragedije objavila bolne reči: "Crne ptice k’o da mi se svete"
Telegraf pre 21 dana
Anđela Stojković, mlada pevačica koja je miljenica Seke Aleksić iznenadila je sve, danas, 1. aparila. Naime, nakon pesme "Biografija" koju je objavila pre tri meseca, nastavila je da gradi svoju diskografiju. Mlada nada muzičke scene publici je… »
Vesti dana »
Crveno-beli nisu iskoristili prvu „meč loptu“: Železničar odložio Zvezdino slavlje
Danas pre 4 satijoš 1 povezana