Повезане вести

Црне птице као да ми се свете: Певачица са покојним оцем слушала Синана, Џеја, Шабана (фото)

Црне птице као да ми се свете: Певачица са покојним оцем слушала Синана, Џеја, Шабана (фото)

Вечерње новости пре 16 сати
МЛАДА певачица Анђела Стојковић након песме "Биографија" коју је објавила пре три месеца, наставила је да гради своју дискографију. Фото: Приватна архива Млада нада музичке сцене публици је представила своју нову, тешку баладу… »
Наша певачица објавила емотивну баладу након губитка оца: "Црне птице к’о да ми се свете"

Наша певачица објавила емотивну баладу након губитка оца: "Црне птице к’о да ми се свете"

Нова пре 17 сати
Анђела Стојковић, која је учествовала у последњој сезони такмичења "ИДЈ Пепси Схов", данас је објавила нову песму и то баладу "Црне птице" која се у потпуности разликује од њеног првенца "Биографија". - Неке приче не траже… »
"За све што није изговорено..." Анђела Стојковић након биографије, наставља дискографију са Црним птицама (фото/видео)

"За све што није изговорено..." Анђела Стојковић након биографије, наставља дискографију са Црним птицама (фото/видео)

Курир пре 21 сат
Анђела Стојковић, након песме "Биографија" коју је објавила пре три месеца, наставила је да гради своју дискографију. Млада нада музичке сцене публици је представила своју нову песму "Црне птице" која се потпуно разликује од… »
Сека плакала због ње, а Анђела је након велике трагедије објавила болне речи: "Црне птице к’о да ми се свете"

Сека плакала због ње, а Анђела је након велике трагедије објавила болне речи: "Црне птице к’о да ми се свете"

Телеграф пре 21 сат
Анђела Стојковић, млада певачица која је миљеница Секе Алексић изненадила је све, данас, 1. апарила. Наиме, након песме "Биографија" коју је објавила пре три месеца, наставила је да гради своју дискографију. Млада нада музичке… »

Вести дана »