Povezane vesti
Već više od 8.000 ispitanika u novom Talent X istraživanju o najpoželjnijim poslodavcima u Srbiji
Moj Novi Sad pre 1 dan
Talent X istraživanje, koje sprovode sajtovi za zapošljavanje Poslovi Infostud i Startuj Infostud, već je privuklo više od 8.000 učesnika. Reč je o najvećem istraživanju percepcije brenda poslodavaca na domaćem tržištu, koje se sprovodi svake dve godine… »
Već više od 8.000 ispitanika u novom Talent X istraživanju o najpoželjnijim poslodavcima u Srbiji
BizLife pre 1 dan
Talent X istraživanje, koje sprovode sajtovi za zapošljavanje Poslovi Infostud i Startuj Infostud, već je privuklo više od 8.000 učesnika. Reč je o najvećem istraživanju percepcije brenda poslodavaca na domaćem tržištu, koje se sprovodi svake dve godine… »
Finansijska stabilnost poslodavca važna za 77 odsto ispitanika
Politika pre 1 dan
Novi ciklus istraživanja pružiće uvid u to da li su se ovi trendovi nastavili ili promenili, i ko će biti najpoželjniji poslodavci u Srbiji u ovoj godini. U Srbiji je u 2024. godini finansijsku stabilnost kao najvažniju karakteristiku najpoželjnijeg… »
Vesti dana »
Lazar Dinić: Tukli me dok mi nisu slomili kosti glave i dok nisam pristao da kažem da je "Aca predsednik"
Glas Zaječara pre 9 satijoš 10 povezanih
Protest roditelja-negovatelja: "Nacrt zakona usvojen, ali nije javno objavljen, ne znamo kako izgleda"
N1 Info pre 3 satajoš 23 povezane
Astronautkinja Misije Artemis Dva na putovanju ka Mesecu zasukala rukave i popravila WC
Beta pre 1 satjoš 65 povezanih