Повезане вести
Матица српска отказала концерт Катарини Јовановић због певања испред Ректората, она поручује да „није знала да су власништво…
Недељник пре 1 дан
Матица српска саопштила је да је отказан вечерашњи концерт др Катарине Јовановић (сопран) и Вање Шћепановића (клавир) из Београда. Један од разлога који су навели за отказивање концерта који је требало да се одржи вечерас у… »
Матица српска отказала концерт оперске певачице Катарине Јовановић јер је певала на протесту
Инсајдер пре 1 дан
Председништво Матице српске је данас забранило вечерашњи концерт оперске певачице Катарине Јовановић и пијанисте Вање Шћепановића из Београда јер је Јовановић синоћ певала на грађанском протесту у Београду. "У узаврелој… »
ВИДЕО: Матица српска отказала концерт Катарине Јовановић због песме коју је певала на протесту
Радио 021 пре 1 дан
Матица српска отказала је концерт Катарине Јовановић (сопран) и Вање Шћепановић (клавир) који је био најављен за вечерас. Концерт је отказан због учешћа Катарине Јовановић на протесту у уторак у Београду и песме коју је певала… »
Матица српска отказала концерт Катарини Јовановић јер је певала на протесту у Београду: „Песма је изразитог персифлажног…
Данас пре 1 дан
Матица српска отказала је концерт Катарини Јовановић из разлога што је јуче на протесту у Београду испред Ректората запевала препев севдалинке „Имам једну жељу“. Концерт је требало да буде одржан вечерас од 19.30 часова… »
Матица српска забранила концерт Катарине Јовановић јер је певала на грађанским протестима
Н1 Инфо пре 1 дан
Председништво Матице српске је данас забранило вечерашњи концерт оперске певачице Катарине Јовановић и пијанисте Вање Шћепановића из Београда јер је Јовановић синоћ певала на грађанском протесту у Београду. "У узаврелој… »
Вести дана »
Студент Лазар Динић: Тукли ме док ми нису поломили кости главе и натерали да кажем "Аца председник"
Радио 021 пре 7 сатијош 10 повезаних
Н1: Хаковани здравствени подаци грађана Србије, углавном гинеколошки
Решетка пре 4 сатијош 7 повезаних
Пашић (ССП): Власт одбија Закон родитељ-неговатељ, родитељи протестују
Бета пре 2 сатајош 23 повезане
(Фото/видео) Артемис ИИ полетео: НАСА послала људе ка Месецу први пут после више од 50 година
Невсмакс Балканс пре 3 сатајош 58 повезаних