Povezane vesti
"Treba da završi školu, ne da čeka Slobu sa tezge": Pevačica priznala da se kaje što je vređala Lunu Đogani
Mondo pre 22 dana
Pevačica Dragica Radosavljević Cakana svojevremeno je žestoko isprozivala Lunu Đogani jer je u rijalitiju "Zadruga" uplovila u vezu sa oženjenim pevačem Slobodom Radanovićem. Sada, kako ističe Dragica Radosavljević Cakana, mnogo se kaje zbog izgovorenih… »
Pevačica pljuvala Lunu na sva usta, sad se pokajala: Drago mi je što je tog Slobu eliminisala iz života, nije trebalo ja da…
Kurir pre 22 dana
Pevačica Dragica Radosavljević Cakana svojevremeno je žestoko isprozivala Lunu Đogani jer je u rijalitiju "Zadruga" uplovila u vezu sa oženjenim pevačem Slobodanom Radanovićem. Sada, kako ističe Dragica Radosavljević Cakana, mnogo se kaje zbog… »
Naša pevačica žestoko osudila Lunu zbog Slobe, a sada se kaje: "Drago mi je što ga je eliminisala iz života"
Telegraf pre 22 dana
Pevačica Dragica Radosavljević Cakana otvoreno je govorila o svojim ranijim prozivkama upućenim Luni Đogani zbog veze sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem tokom rijalitija "Zadruga 1". Sada, kako kaže, mnogo se kaje zbog izgovorenih reči i zadovoljna… »
Pevačica pljuvala Lunu na sva zvona, a sad se kaje: "Drago mi je što je sa Markom i što je tog Slobu eliminisala iz života"
Blic pre 22 dana
Izražava sreću što je Luna sada ispunjena, ima decu i dobrog partnera Marka. Cakana priznaje da je Luna oduvek bila dobro dete i žao joj je što ju je tada osudila. Pevačica Dragica Radosavljević Cakana svojevremeno je žestoko isprozivala Lunu Đogani jer… »
Vesti dana »
Venecijanska komisija dala sedam ključnih preporuka za otklanjanje uočenih nedostataka
Radio sto plus pre 30 minutajoš 15 povezanih
Vlada Srbije produžila Uredbu, niže akcize na gorivo ostaju do 8. maja
Biznis.rs pre 1 satjoš 21 povezana
RZS: U Srbiji za prva tri meseca 14.166 rođenih, 25.566 umrlih
N1 Info pre 55 minutajoš 19 povezanih