Povezane vesti
"Treba da završi školu, ne da čeka Slobu sa tezge": Pevačica priznala da se kaje što je vređala Lunu Đogani
Mondo pre 8 sati
Pevačica Dragica Radosavljević Cakana svojevremeno je žestoko isprozivala Lunu Đogani jer je u rijalitiju "Zadruga" uplovila u vezu sa oženjenim pevačem Slobodom Radanovićem. Sada, kako ističe Dragica Radosavljević Cakana, mnogo se kaje zbog izgovorenih… »
Pevačica pljuvala Lunu na sva usta, sad se pokajala: Drago mi je što je tog Slobu eliminisala iz života, nije trebalo ja da…
Kurir pre 8 sati
Pevačica Dragica Radosavljević Cakana svojevremeno je žestoko isprozivala Lunu Đogani jer je u rijalitiju "Zadruga" uplovila u vezu sa oženjenim pevačem Slobodanom Radanovićem. Sada, kako ističe Dragica Radosavljević Cakana, mnogo se kaje zbog… »
Naša pevačica žestoko osudila Lunu zbog Slobe, a sada se kaje: "Drago mi je što ga je eliminisala iz života"
Telegraf pre 9 sati
Pevačica Dragica Radosavljević Cakana otvoreno je govorila o svojim ranijim prozivkama upućenim Luni Đogani zbog veze sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem tokom rijalitija "Zadruga 1". Sada, kako kaže, mnogo se kaje zbog izgovorenih reči i zadovoljna… »
Pevačica pljuvala Lunu na sva zvona, a sad se kaje: "Drago mi je što je sa Markom i što je tog Slobu eliminisala iz života"
Blic pre 10 sati
Izražava sreću što je Luna sada ispunjena, ima decu i dobrog partnera Marka. Cakana priznaje da je Luna oduvek bila dobro dete i žao joj je što ju je tada osudila. Pevačica Dragica Radosavljević Cakana svojevremeno je žestoko isprozivala Lunu Đogani jer… »
Vesti dana »
Lansirana misija Artemis II: Let na Mesec posle pola veka, u raketi četiri astronauta FOTO/VIDEO
B92 pre 6 minutajoš 9 povezanih
"Ne mrzimo vas, ali razmislite" Iranski predsednik uputio otvoreno pismo narodu u SAD: "Da li se realnost poklapa s onim što vam govore o Iranu?"
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Jakov Jozinović prvi put brutalno odgovorio Karleuši na napade: Evo kako je ignorisao pitanje o Toniju Cetinskom
Mondo pre 51 minutajoš 4 povezane