Povezane vesti

"Nisam znao da li ću moći da hodam, bio sam loše psihički": Cobe operisao kičmu, pa progovorio o oporavku i ugroženom…

"Nisam znao da li ću moći da hodam, bio sam loše psihički": Cobe operisao kičmu, pa progovorio o oporavku i ugroženom…

Nova pre 11 sati
Slobodan Batjarević Cobe prošao je kroz težak period zbog operacije kičme, tokom kog je neizvesnost oko oporavka bila gotovo nepodnošljiva. U razgovoru za domaće medije, pevač otvoreno govori o borbi koju je vodio, ali i o povratku na scenu sa novom… »
"Pričali su da živ neću izaći iz grada ako ne dam pare" Velika ispovest pevača nakon operacije kičme: Nisam znao da li ću…

"Pričali su da živ neću izaći iz grada ako ne dam pare" Velika ispovest pevača nakon operacije kičme: Nisam znao da li ću…

Kurir pre 11 sati
Slobodan Batjarević Cobe imao je operaciju kičme, nakon čega je trajala agonija da li će prohodati ponovo. On se sada oglasio i podelio kroz šta je sve prošao i kako se na muzičku scenu vraćajači nego ikada. - Ja sam novi Cobe: zdrav, jak, prav, srećan… »
"Plakao sam, nisam znao da li ću hodati" Cobe operisao kičmu pa progovorio o reketašima: "Pričali su da živ neću izaći iz…

"Plakao sam, nisam znao da li ću hodati" Cobe operisao kičmu pa progovorio o reketašima: "Pričali su da živ neću izaći iz…

Blic pre 12 sati
Tokom oporavka prošao je kroz teške psihičke trenutke, a najveću podršku dobio je od porodice i prijatelja. Priprema nove pesme i ističe da želi ostati dosledan svom prepoznatljivom muzičkom stilu, prilagođenom modernim trendovima. Slobodan Batjarević… »

Vesti dana »