Povezane vesti
"Nisam znao da li ću moći da hodam, bio sam loše psihički": Cobe operisao kičmu, pa progovorio o oporavku i ugroženom…
Nova pre 11 sati
Slobodan Batjarević Cobe prošao je kroz težak period zbog operacije kičme, tokom kog je neizvesnost oko oporavka bila gotovo nepodnošljiva. U razgovoru za domaće medije, pevač otvoreno govori o borbi koju je vodio, ali i o povratku na scenu sa novom… »
"Pričali su da živ neću izaći iz grada ako ne dam pare" Velika ispovest pevača nakon operacije kičme: Nisam znao da li ću…
Kurir pre 11 sati
Slobodan Batjarević Cobe imao je operaciju kičme, nakon čega je trajala agonija da li će prohodati ponovo. On se sada oglasio i podelio kroz šta je sve prošao i kako se na muzičku scenu vraćajači nego ikada. - Ja sam novi Cobe: zdrav, jak, prav, srećan… »
"Plakao sam, nisam znao da li ću hodati" Cobe operisao kičmu pa progovorio o reketašima: "Pričali su da živ neću izaći iz…
Blic pre 12 sati
Tokom oporavka prošao je kroz teške psihičke trenutke, a najveću podršku dobio je od porodice i prijatelja. Priprema nove pesme i ističe da želi ostati dosledan svom prepoznatljivom muzičkom stilu, prilagođenom modernim trendovima. Slobodan Batjarević… »
Vesti dana »
Lansirana misija Artemis II: Let na Mesec posle pola veka, u raketi četiri astronauta FOTO/VIDEO
B92 pre 1 satjoš 9 povezanih
Predsednik Irana američkom narodu: Da li je Amerika na prvom mestu stvarno prioritet vaše vlade
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Gradi karijeru na tuđim pesmama, a brani da obrade njegovu? Jakov izbegao da objasni da li je "udario" zabranu
Telegraf pre 3 satajoš 4 povezane