Povezane vesti
Premijer S. Makedonije: Energetska situacija stabilna, gorivo nejeftinije u regionu
Serbian News Media pre 24 dana
Premijer Severne Makedonije Hristijan Mickoski je danas izjavio da je za sada stabilna energetska situacija u zemlji i da ne vidi nikakav razlog za uvođenje kriznog stanja na tržištima električne energije i goriva. „U ovom prvom mesecu najveće naftne… »
Premijer S. Makedonije: Energetska situacija stabilna, gorivo najjeftinije u regionu
Radio sto plus pre 24 dana
“U ovom prvom mesecu najveće naftne krize u istoriji, posle one iz 1973. godine, mi kao država reflektujemo stabilnost i bezbednost i plan da se izbormo sa ovim izazovom”, kazao je on. “Uveravam građane da je u ovom trenutku situacija stabilna i ne… »
Premijer Severne Makedonije: Energetska situacija stabilna, gorivo najjeftinije u regionu
Biznis.rs pre 24 dana
nema razloga za uvođenje kriznog stanja. Premijer Severne Makedonije Hristijan Mickoski je danas izjavio da je za sada stabilna energetska situacija u zemlji i da ne vidi nikakav razlog za uvođenje kriznog stanja na tržištima električne energije i… »
Vesti dana »
Američka tajna služba o pucnjavi u Vašingtonu: Kukavica pokušala da napravi tragediju
Euronews pre 36 minutajoš 88 povezanih
Svetski lideri osudili pucnjavu u Vašingtonu, na događaju kojem je prisustvovao Tramp
RTV pre 16 minutajoš 82 povezane
Vremenska prognoza za ponedeljak, 27. april: Sutra ujutru hladno, tokom dana sunčano
Beta pre 26 minutajoš 27 povezanih
"Video sam da mi prilazi neko veliki kao pakao": Igrač Minesote provocirao, pa dobio Jokićevu lekciju
Mondo pre 1 satjoš 76 povezanih