Povezane vesti

Katarina Jovanović: „Obračun Matice srpske s onima koji ne žele da SNS bude na vlasti“

Katarina Jovanović: „Obračun Matice srpske s onima koji ne žele da SNS bude na vlasti“

Serbian News Media pre 14 sati
Operska pevačica Katarina Jovanović, kojoj je Matica srpska otkazala večerašnji koncert, izjavila je da nije znala da postoji neko vlasništvo Naprednjaka ili predsednika nad Maticom i, da je to znala, možda, kako je rekla, ne bi ni pevala tamo… »
Katarina Jovanović: Nisam znala da postoji vlasništvo SNS ili predsednika nad Maticom srpskom

Katarina Jovanović: Nisam znala da postoji vlasništvo SNS ili predsednika nad Maticom srpskom

Radio 021 pre 17 sati
Operska pevačica Katarina Jovanović kaže da je o otkazivanju koncerta u Matici srpskoj obaveštena danas oko 14.30h. Kako navodi, "to saopštenje je obračun sa nekim ko ne želi da SNS bude na vlasti". "Ja mislim da je vreme SNS vlasti prošlo, to sam u… »
Katarina Jovanović: Da sam znala da postoji vlasništvo SNS ili predsednika nad Maticom - možda ne bih ni pevala tamo

Katarina Jovanović: Da sam znala da postoji vlasništvo SNS ili predsednika nad Maticom - možda ne bih ni pevala tamo

N1 Info pre 17 sati
Dok je sinoć trajao protest ispred rektorata operska pevačica Katarina Jovanović zapevala je zajedno sa grupom okupljenih pesmu posvećenu predsedniku Srbije, a danas je obaveštena da joj je koncert u Matici srpskoj - otkazan. Kako kaže, obrazloženje je… »
Operska pevačica Katarina Jovanović posle zabrane nastupa u Matici srpskoj: Da sam znala da je to vlasništvo SNS, ne bih ni…

Operska pevačica Katarina Jovanović posle zabrane nastupa u Matici srpskoj: Da sam znala da je to vlasništvo SNS, ne bih ni…

Nova pre 17 sati
Operska pevačica Katarina Jovanović sinoć pevala građanima na protestu ispred Rektorata, danas joj direktor Matice srpske, kao kaznu, zabranio nastup. Dok je sinoć trajao protest ispred rektorata operska pevačica Katarina Jovanović zapevala je zajedno sa… »

Vesti dana »