Povezane vesti
"Nevinost sam izgubila u tridesetim", pevačica šokirala iskrenošću: "Dugo sam to krila, bilo mi je neprijatno"
Kurir 01.04.2026
Lizo je otkrila da je prvi put imala seksualni odnos tek u tridesetim godinama, ispunivši tako obećanje koje je sama sebi dala još dve decenije ranije. Pevačica, koja danas ima 37 godina, priznala je da je odlučila kako neće spavati ni sa kim dok ne… »
Pevačica otkrila da je nevinost izgubila tek sa 30 i kusur: Prvo je želela da osvoji Gremi nagradu
Nova 01.04.2026
Lizo je otkrila da je prvi put imala polni odnos tek u tridesetim, ispunivši tako obećanje koje je sama sebi dala još dve decenije ranije. Pevačica, koja danas ima 37 godina, priznala je da je odlučila kako neće spavati ni sa kim dok ne osvoji prestižnu… »
Vesti dana »
Putnici koji su jutros stigli čarter letom za Tivat vraćeni u Srbiju posle bezbednosne procene
Insajder pre 6 minutajoš 37 povezanih
Direktorat: Nijednom avio-prevozniku nije uskraćeno pravo na saobraćaj
Forbes pre 56 minutajoš 33 povezane
Obrt u slučaju ubistva na Senjaku: VJT odbacilo prijave protiv trojice policajaca
Newsmax Balkans pre 6 minutajoš 32 povezane
Dojave o bombama stigle u više škola širom Srbije, Ministarstvo prosvete navodi da su lažne
Danas pre 3 satajoš 26 povezanih
Izveštaj Tonina Picule usvojen u EP: Srbija nije ispunila ključne obaveze za napredak ka EU
Euronews pre 41 minutajoš 23 povezane