Povezane vesti
Zelenski: "Dali smo predlog o prekidu vatre tokom Uskrsa - Rusija odgovorila šahedima" VIDEO
B92 01.04.2026
Odgovor Rusije na ukrajinski predlog o prekidu vatre za uskršnje praznike je današnje granatiranje većeg broja ukrajinskih regiona, izjavio je danas ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski u svom redovnom video obraćanju. "U stvari, ovo je odgovor Rusa… »
Zelenski: Uskršnje primirje odbijeno ruskim granatiranjem
Politika 01.04.2026
„Danas sam razgovarao sa američkim timom o primirju”. Odgovor Rusije na ukrajinski predlog o prekidu vatre za uskršnje praznike je današnje granatiranje većeg broja ukrajinskih regiona, izjavio je danas ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski u svom… »
"Moskva je odgovorila šehidima!" Zelenski: Odgovor Rusije na predlog o prekidu vatre za Uskrs granatiranje Ukrajine
Večernje novosti 01.04.2026
ODGOVOR Rusije na ukrajinski predlog o prekidu vatre za uskršnje praznike je današnje granatiranje većeg broja ukrajinskih regiona, izjavio je danas ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski u svom redovnom video obraćanju. Foto: Profimedia - U stvari, ovo… »
Vesti dana »
Beograd Prajd „Ima mesta za sve nas“: Završena šetnja, počeo muzički program u parku Manjež (FOTO)
Danas pre 32 minutajoš 39 povezanih
Kraj emitovanja emisije 24 minuta sa Zoranom Kesićem na televiziji Nova S
Naslovi.ai pre 43 minutajoš 30 povezanih
Severina sa protesta u Zagrebu: "Kad su mi korupcijom uzeli dete, deo mene je umro i pretvorio se u vampira koji im pije krv"
Nova pre 5 satijoš 30 povezanih
Poginula oba pilota vojnog aviona koji se srušio tokom aeromitinga u Grčkoj
Beta pre 3 satajoš 21 povezana