Povezane vesti
Prvo pojavljivanje posle drame u emisiji: Džejla se javno obratila Jakovu Jozinoviću, a onda zajedno seli na stepenice
Mondo pre 24 sata
Pevač Jakov Jozinović je uspeo muzikom da osvoji region, ali i da uprkos navodima da se " proslavio na tuđim pesmama", na svojim koncertima uspeo da okupi upravo pevače čije hitove izvodi. S njim su na beogradskim koncertima pevali Saša Matić, Sergej… »
Paparaco snimak Anđelke Žugić s mužem: Stigli na koncert u zadnji čas, on ne prestaje da je grli i ljubi (video)
Mondo pre 1 dan
Pevač Jakov Jozinović večeras četvrti put nastupa pred domaćom publikom u beogradskom Sava centru. Iz prvih redova ga prate influenserka Ema Luketin, prijateljica Ana s kojom se pre deset godina takmičio u hrvatskim "Zvijezdicama", ali i srpska glumica… »
Zamalo skandal na koncertu Jakova Jozinovića u Beogradu: Žena zaobišla obezbeđenje i popela se na binu (video)
Mondo pre 1 dan
Pevač Jakov Jozinović još jednom je počastio domaću publiku vokalom koji je poslednjih godina zaludeo region. Večeras je na četvrtom koncertu hala Sava centra ponovo krcata, u njoj su, opet domaće javne ličnosti, među kojima i glumica Anđelka Žugić s… »
"Samo jedno je sigurno..." Jakov Jozinović puca od emocija! Crvene konfete padaju po celoj dvorani, dao je i zadatak publici…
Kurir pre 1 dan
Jakov Jozinović je emotivnim rečima otpočeo svoj četvrti koncert u Sava Centru. Atmosfera pre koncerta je bila nestvarna i cela dvorana je bila puna ljudi uveliko pre početka. Nije skidao osmeh slica dok se peo na binu - Još jednom, dobro veče, Beograde… »
Ova lepotica došla da ga iznenadi! Četvrti koncert Jakova Jozinovića je pravi šou, nema igla gde da stane, a tek kad vidite…
Kurir pre 1 dan
Jakov Jozinović večeras ima svoj četvrti koncert u Sava centru. Mladi pevač ne prestaje da oduševljava publiku. Jozinović je na tekućoj turneji u Srbiji zakazao 8 koncerata. Veliku podršku je dobio od mnogih kolega sa javne scene. Kurir je izveštavao i… »
Jakov Jozinović održao treći koncert u Sava Centru: Na bini mu se pridružile ove dve zvezde
Nova pre 1 dan
Mladi hrvatski pevač sinoć je održao treći od sedam koncerata u beogradskom Sava Centru, a publika je do kasno u noć uglas pevala čuvene pop hitove. Jakov je prepun energije istrčao na binu i beogradsku publiku pozdravio rečima: "Mili moji, jesmo li… »
Vesti dana »
Penjaroja: Navijači osećaju i podržavaju trud ekipe, mislim da me ovog trenutka malo više vole
Danas pre 31 minutajoš 2 povezane
"Oduševljena sam!" Oglasila se državna tužiteljka koju je Tramp otpustio, porukom zapalila mreže (video)
Blic pre 26 minutajoš 3 povezane
Tinejdžer bacio bombu na poznatu teretanu u Zemunu, uhapšen osumnjičeni zbog izazivanje opšte opasnosti, oglasio se MUP
Blic pre 2 satajoš 1 povezana