Povezane vesti
Arnautović šokirao „delije“: „Dobio sam ponudu da se vratim u Austriju!“
Hot sport 01.04.2026
Evo o čemu se radi Marko Arnautović ponovo je privukao pažnju u domovini, ali ne zbog partija na terenu, već zbog izjave koja je pokrenula brojne komentare. Napadač Crvene zvezde pojavio se na promotivnom događaju u Sankt Peltenu, gde je u ulozi… »
Arnautović reklamira pivo i radi na svom marketingu: "Dobio sam ponudu LASK-a iz Linca"
Dnevnik 01.04.2026
Marko Arnautović je sa Austrijom još ranije izborio izborio plasman na Mundijal, pa je u martovskom "prozoru" igrao dve prijateljske utakmice, ali i iskoristio priliku da poradi na marketingu. Kako svom, tako i "Eger" piva, čiji je postao ambasador, te… »
Arnautović: "Dobio sam ponudu LASK-a iz Linca" VIDEO
B92 01.04.2026
Marko Arnautović je sa Austrijom još ranije izborio izborio plasman na Mundijal, pa je u martovskom "prozoru" igrao dve prijateljske utakmice, ali i iskoristio priliku da poradi na marketingu. Kako svom, tako i "Eger" piva, čiji je postao ambasador, te… »
Vesti dana »
U Srbiji danas sunčano i toplo sa slabim vetrom, temperatura do 35 stepeni
Nova pre 2 satajoš 1 povezana
Advokat Ivan Ninić traži proveru rada Javnog tužilaštva za organizovani kriminal u slučaju Panda iz 1998.
Nova pre 2 satajoš 1 povezana
UEFA reagovala: „Ovo je prešlo granicu koju jedna fudbalska organizacija nikako ne sme da pređe“
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Porfirije u Crnoj Gori: Bitka na Vučjem dolu trajno svedočanstvo vere i snage zajedništva
Danas pre 3 satajoš 2 povezane
Eminem stavio na aukciju više od 100 pari potpisanih patika: Sav prihod ide humanitarnoj organizaciji
Blic pre 2 satajoš 1 povezana