Povezane vesti
Arnautović šokirao „delije“: „Dobio sam ponudu da se vratim u Austriju!“
Hot sport 01.04.2026
Evo o čemu se radi Marko Arnautović ponovo je privukao pažnju u domovini, ali ne zbog partija na terenu, već zbog izjave koja je pokrenula brojne komentare. Napadač Crvene zvezde pojavio se na promotivnom događaju u Sankt Peltenu, gde je u ulozi… »
Arnautović reklamira pivo i radi na svom marketingu: "Dobio sam ponudu LASK-a iz Linca"
Dnevnik 01.04.2026
Marko Arnautović je sa Austrijom još ranije izborio izborio plasman na Mundijal, pa je u martovskom "prozoru" igrao dve prijateljske utakmice, ali i iskoristio priliku da poradi na marketingu. Kako svom, tako i "Eger" piva, čiji je postao ambasador, te… »
Arnautović: "Dobio sam ponudu LASK-a iz Linca" VIDEO
B92 01.04.2026
Marko Arnautović je sa Austrijom još ranije izborio izborio plasman na Mundijal, pa je u martovskom "prozoru" igrao dve prijateljske utakmice, ali i iskoristio priliku da poradi na marketingu. Kako svom, tako i "Eger" piva, čiji je postao ambasador, te… »
Vesti dana »
Dan pobede i Dan Evrope – šta danas znače pad nacističke Nemačke 1945. i Šumanova deklaracija 1950.
RTS pre 1 satjoš 30 povezanih
Dan pobede obeležen državnom ceremonijom na Groblju oslobodilaca Beograda
Beta pre 23 minutajoš 75 povezanih
„Njegov operativni centar je duboko pod zemljom“: Ko je čovek koji unosi strah u Putinov režim?
Danas pre 20 satijoš 1 povezana