Povezane vesti
Teška saobraćajna nesreća na putu Bele vode - Železnik: Autobusi stoje, uviđaj u toku
Nova pre 16 sati
Teške saobraćajna nezgoda dogodila se večeras na putu od Belih voda prema Železniku, u Beogradu. Sudarila su se vozila marke Fiat i BMW, a od siline udarca automobili su spreda potpuno uništeni, a po putu je rasuta srča. Saobraćaj na ovoj deonici je… »
Stravičan sudar u Beogradu: Automobili potpuno uništeni, srča svuda po putu! Saobraćaj blokiran više od dva sata
Dnevnik pre 17 sati
Teške saobraćajna nezgoda dogodila se večeras na putu od Belih voda prema Železniku, u Beogradu. Prema prvim i nformacijama, sudarila su se vozila marke Fiat i BMW, a od siline udarca automobili su spreda potpuno uništeni, a po putu je rasuta srča… »
Teška saobraćajka u Železniku: Žestok sudar "fijata" i "BMW-a", automobili uništeni, srča po putu... Saobraćaj zaustavljen…
Kurir pre 17 sati
Večeras je došlo do teške saobraćajne nezgode na putu od Belih voda prema Železniku. Sudarila su se vozila marke "fiat" i "BMW". Od siline automobili su spreda potpuno uništeni, a po putu je rasuta srča. Saobraćaj na ovoj deonici je potpuno obustavljen… »
Žestok sudar u Beogradu, obustavljen saobraćaj već 2 sata: Delovi vozila svuda po putu
Mondo pre 16 sati
Večeras se dogodila teška saobraćajna nesreća na putu od Belih voda prema Železniku u Beogradu, saznaju "Novosti". Dogodio se direktan sudar dva putnička automobila marki "BMW" i "fijat". Prednji delovi oba vozila su u potpunosti uništena. Po putu je… »
Vesti dana »
VJT: Policija nije upala na Filozofski, pozvana je da preuzme Pravilnik o bezbednosti
Beta pre 1 satjoš 35 povezanih
“Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti”: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Nova pre 5 satijoš 6 povezanih
'Ovo je za celo čovečanstvo': Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
BBC News pre 2 satajoš 53 povezane
Kina se oglasila: Evo koga smatra glavnim krivcem za blokadu Ormuza
Večernje novosti pre 17 minutajoš 59 povezanih