Povezane vesti
"Socijalna služba me je odvela, neko je bio prijavio" Ispovest poznate pevačice o rođenoj majci kida dušu: Krišom su mi…
Kurir pre 1 dan
Poznata pevačica Vesna Đogani danas uživa u popularnosti, ali njeno odrastanje obeležili su duboko siromaštvo, život bez oca i preteški, bolni momenti u domu za nezbrinutu decu. U izuzetno emotivnoj ispovesti, Vesna je otvorila dušu o najbolnijem periodu… »
"Socijalna služba me je odvela" Pevačica kao mala živela u Zvečanskoj, noćima plakala - Stalno sam bila gladna
Telegraf pre 1 dan
Pevačica Vesna Đogani danas uživa u popularnosti, ali njeno odrastanje obeležili su duboko siromaštvo, život bez oca i preteški, bolni momenti u domu za nezbrinutu decu. U izuzetno emotivnoj ispovesti, Vesna Đogani je otvorila dušu o najbolnijem periodu… »
Iza osmeha kriju tugu, odrasle u nemaštini i bez roditelja: Tužne sudbine pevačica izazivaju suze: jedna odrasla u domu, druga…
Kurir pre 1 dan
Mnoge pevačice sa domaće scene danas su uspešne i bogate, a u detinjstvu su jedva spajale kraj sa krajem, a odrastale su bez jednog ili oba roditelja. Tako su Ekstra Nena, Vesna Đogani, Zorana Simeunović, ali i Zlata Petrović svojevremeno smogle snage da… »
Vesti dana »
VIDEO Mića Berića analizirao veliku pobedu Partizana, rečenica o Karliku govori sve
Nova pre 28 minutajoš 4 povezane
Ćulibrk: Neverovatno koliko ljudi postanu biznismeni kad jednom uđu u vlast
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
OIK u Sevojnu objavila ukupne rezultate: Lista oko SNS osvojila devet mandata
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
"Nudim vam svoje iskustvo" Zelenski se obratio partnerima usred noći, poruka ima veze sa Iranom
Blic pre 32 minutajoš 1 povezana