Povezane vesti
"Ne mrzimo vas, ali razmislite" Iranski predsednik uputio otvoreno pismo narodu u SAD: "Da li se realnost poklapa s onim što…
Blic pre 1 sat
Pezeškijan tvrdi da Iran nije pretnja i optužuje SAD za kreiranje konflikta zbog sopstvenih političkih i ekonomskih interesa i zbog savezništva s Izraelom. Naglašava da Iran reaguje samo u legitimnoj samoodbrani, dok američke vojne akcije smatra ratnim… »
Pezeškijan poručio Amerikancima da gledaju "dalje od ratne propagande"
RTV pre 17 sati
TEHERAN - Predsednik Irana Masud Pezeškijan objavio je otvoreno pismo američkom narodu, u kojem im je postavio pitanje da li Vašington zaista stavlja "Ameriku na prvo mesto" ili samo deluje kao "posrednik Izraela spreman da se bori do poslednjeg… »
Predsednik Irana američkom narodu: Da li je Amerika na prvom mestu stvarno prioritet vaše vlade
Danas pre 1 dan
Predsednik Irana Masud Pezeškijan objavio je večeras pismo u kojem se obraća američkoj javnosti i postavlja pitanje da li je „Amerika na prvom mestu“ uistinu među prioritetima vlade SAD. Napisao je i da iranski narod ne gaji neprijateljstvo prema… »
Vesti dana »
Penjaroja: Navijači osećaju i podržavaju trud ekipe, mislim da me ovog trenutka malo više vole
Danas pre 31 minutajoš 2 povezane
"Oduševljena sam!" Oglasila se državna tužiteljka koju je Tramp otpustio, porukom zapalila mreže (video)
Blic pre 26 minutajoš 3 povezane