Povezane vesti
Njujork tajms: Iran još nije spreman za pregovore o okončanju rata
NIN pre 14 sati
Više američkih obaveštajnih agencija ocenilo je da iranska vlada još nije spremna da uđe u suštinske pregovore o okončanju rata sa SAD i Izraelom, izjavili su neimenovani američki zvaničnici za Njujork tajms. Te procene ukazuju da iranska vlada veruje da… »
Iran još nije spreman za pregovore o okončanju rata
RTV pre 17 sati
VAŠINGTON - Više američkih obaveštajnih agencija ocenilo je da iranska vlada još nije spremna da uđe u suštinske pregovore o okončanju rata sa SAD i Izraelom, izjavili su neimenovani američki zvaničnici za Njujork tajms. Te procene ukazuju da iranska… »
Iran još nije spreman za pregovore o okončanju rata
Politika pre 22 sata
Bagei demantovao Trampa da je Iran tražio prekid vatre. Više američkih obaveštajnih agencija ocenilo je da iranska vlada još nije spremna da uđe u suštinske pregovore o okončanju rata sa SAD i Izraelom, izjavili su danas neimenovani američki zvaničnici… »
Iran ne želi da pregovara sa SAD! Teheran veruje da je u dobroj poziciji, tvrde američki obaveštajci!
Telegraf pre 23 sata
Više američkih obaveštajnih agencija procenilo je poslednjih dana da iranska vlada trenutno nije voljna da se uključi u sadržajne pregovore o okončanju rata, piše New York Times, pozivajući se na američke zvaničnike. Zvaničnici su za ovaj američki list… »
Vesti dana »
Penjaroja: Navijači osećaju i podržavaju trud ekipe, mislim da me ovog trenutka malo više vole
Danas pre 31 minutajoš 2 povezane
"Oduševljena sam!" Oglasila se državna tužiteljka koju je Tramp otpustio, porukom zapalila mreže (video)
Blic pre 25 minutajoš 3 povezane
Tinejdžer bacio bombu na poznatu teretanu u Zemunu, uhapšen osumnjičeni zbog izazivanje opšte opasnosti, oglasio se MUP
Blic pre 2 satajoš 1 povezana